Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 811
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • Germany
Грешката е вярна  Mr. Green Точно Герленски го усещам, близък до Habit Rouge  Peace

# 571
  • Belgium
О, дали "герленски" значи и траен?  Party

# 572
  • Germany
Траен е Лю, обаче си мисля, че няма да го харесате с ТМ, може да ви дойде прекалено мрачен и ретро. Обаче на Годес и мъжа й може би ще се хареса.

# 573
Момичета и момчета, този киселоч дали се намира някъде за тест или за покупка? Thinking
http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Eau-Sauvage-231.html
goddess, последно гледах Eau Sauvage EDT в Прити Шопа на центъра на Пловдив, там дори имаха и по-новия Eau Sauvage Parfum - http://www.fragrantica.com/perfume/Christian-Dior/Eau-Sauvage-Parfum-14811.html , който не е толкова кисел и свеж, ами е по-тежък и зимен и малко по-съвременен.
В софийските Прити Шопчета също би трябвало да го има Eau Sauvage EDT, за Бургас не знам Wink На мен ми дойде прекалено олдскуул, въпреки че го оценявам като доста интересен и запомнящ се аромат. Наистина цитрусите са бая кисели в него.

# 574
Аз се сдобих с Белия ароматикс на Клиник и вече трети ден го нося непрекъснато.
Силно присъстващ, различен, запомнящ се Simple Smile Хареса ми и бялата бутилка - чистота, нежност, свежест!  Heart Eyes
Само да ви споделя, че в Селфриджес Лондон стабилно се купуваше от дамите вкл. и от много младите момичета, което ме изненада предвид, че аромата е специфичен и не е масовка  Simple Smile Laughing

# 575
Аромата е страхотен просто и много се радвам, че все повече хора го харесват и купуват. Heart Eyes
За мен това е най- добрия парфям излязъл до тук тази година. Дано има и се насладим и на други такива добри произведения.

# 576
И за мен е най-добрия парфюм излязъл на пазара тази година.
По принцип бях скептично насторена към парфюма, защото не харесвам марката Клиник като цяло и не ползвам техните продукти, но този парфюм определено успя да ме изненада толкова положително, че скорострелно стана мой още при първата проба в магазина:) без да го изпитвам на кожата си няколко дена както правя с другите парфюми.
Сега ми е влязъл в главата Citizen Queen, при първата проба не ми хареса толкова много, но след като го тествах втори много ми допада, разви се много добре на кожата ми и сега мисля само за него Mr. Green.
Денси, ти него ли имаше или Made Madame?

# 577
  bouquet
Ще го потърся значи. Мислех си, че е спрян. Преди 8г. съм го тествала и спомените ми са за опияняваща, цитрусова свежест. Сега незнам защо се сетих изведнъж за него.
Habit Rouge не ми легна на сърце.

# 578
goddess, Eau Sauvage го има в Сефора,преди две,три седмици се запознах с него и не ми допадна точно тия тонове лимонтозу...ше ме прощават почитателите  Peace

# 579
Аз се сдобих с Белия ароматикс на Клиник и вече трети ден го нося непрекъснато.
Силно присъстващ, различен, запомнящ се Simple Smile Хареса ми и бялата бутилка - чистота, нежност, свежест!  Heart Eyes
Само да ви споделя, че в Селфриджес Лондон стабилно се купуваше от дамите вкл. и от много младите момичета, което ме изненада предвид, че аромата е специфичен и не е масовка  Simple Smile Laughing

За този ли говорите? Да го сложа в групата тест.

# 580
  • Belgium
Pipi, този е да  Peace

kovatcheva
, мерси  Hug

# 581
И за мен е най-добрия парфюм излязъл на пазара тази година.
По принцип бях скептично насторена към парфюма, защото не харесвам марката Клиник като цяло и не ползвам техните продукти, но този парфюм определено успя да ме изненада толкова положително, че скорострелно стана мой още при първата проба в магазина:) без да го изпитвам на кожата си няколко дена както правя с другите парфюми.
Сега ми е влязъл в главата Citizen Queen, при първата проба не ми хареса толкова много, но след като го тествах втори много ми допада, разви се много добре на кожата ми и сега мисля само за него Mr. Green.
Денси, ти него ли имаше или Made Madame?
Мадамата имам аз. Не харесвам никак Кралицата.

-20% на всичко в БЗ и Дъглас от 2.04 до 05.04 Цветница за картодържатели, получих мейл сега. Нямало в този период за направените покупки да се натрупват бюти точки. Не знам дали ще важи за хора без карти.

# 582
Здравейте, аз пак да се похваля - след дълго чудене, отлагане (не по моя вина) и неизпълнени заявки, най-после имам Кралицата и както Атти Hug, предположи, мнооого ми харесва!
Обожавам пудрени и кремести аромати, а точно този е и много траен. Сега се чудя какво още от бранда да си поръчам, но ще изчакам да дойде сетчето с виали и ще реша. Пък и сега ме запалихте за този бял Еликсир на Клиник (Денси, много ти благодаря за което  Hug), та ще видим!!?? newsm78

# 583
  • София
О, много се радвам, че сте се харесали с Кралицата, да ти е честита!  Hug Въпреки че бях много убедена, че е като за теб, все имаше един процент, който да ме човърка с несигурност, сега вече съм спокойна. Като дойдат виалите, сподели какво ти е допаднало от тях (ако има Отмъстителната, сигурно ще е тя едното).

# 584
Здравейте!
Имам въпрос Simple Smile Някой от вас има ли впечатления от Инамората на Блумарин? Няма нито едно негативно мнение за него във Фрагрантика. Има забележки единствено по отношение на трайността му. Става ли за лятото и става ли за поръчка на сляпо?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт