Парфюмни размисли и страсти - 188

• 74 768
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Имам пробичка, много ми идва сандаловото дърво, аз го харесвам, но не чак толкова, че и е пиперливо. Накрая изби към кисели краставички.

# 676
  • София
Днеска пробвах новата градина, верно е джин с тоник  Mr. Green Супер свежа, но ми се стори че е много нетрайна, пръснах преди 2 часа, вече няма никой  newsm78 Ще тествам пак и обмислям една 30тица за лятото  Heart Eyes Белият Клиник ми е много пенсионерски, да ме прощават фенките му  Embarassed Reve Enchante Van Cleef & Arpels също ми се стори добър и лек, но пръснах съвсем малко и се смеси с други аромати, та ще трябва пак да го пробвам  Laughing Като цяло ароматите на този бранд досега не са ме впечатлявали.

# 677
Teazzura ми е много любопитен, а никъде го няма - миналата седмица не е като да не питах на поне 10 места  hahaha Пипи, може ли две думи за него?

Ох, хич не ме бива по красивите описания. Свеж е, цитрус усещам съвсем леко, повече излиза някакъв жасмин при мен. Трайността беше около 3 часа.

# 678
  • Там, където ме обичат
Eли, по информация от трети източник, го има в бутика на Сердика мол. Но не мога да твърдя със сигурност.  Ако имаш път натам, потърси го.  Peace

# 679
  • Germany
Преди време попаднах на крилатата фраза, че ако една жена иска да се хареса наистина на някой мъж, просто трябва да носи парфюм с мирис на нова кола  Thinking Толкова елементарно ли са устроени мъжете  Mr. Green Знаете ли парфюм с мирис на нова кола, м  Mr. Green И на какво всъщност искат мъжете да миришат жените до тях? Вие сте Hug

# 680
Преди време попаднах на крилатата фраза, че ако една жена иска да се хареса наистина на някой мъж, просто трябва да носи парфюм с мирис на нова кола  Thinking Толкова елементарно ли са устроени мъжете  Mr. Green Знаете ли парфюм с мирис на нова кола, м  Mr. Green И на какво всъщност искат мъжете да миришат жените до тях? Вие сте Hug
Joy
Ами нещо коженко ще трябва да е. Аз съм в издирване на такъв перфектен за мен аромат , спряла съм се на някои неща за тест да видим до нова кола дали ще го докарам . hahaha Иначе ММ никой не го пита с какво да се пръскам аз Grinning Като цяло май се харесват сладини и ванилийки на голяма част от мъжката част Simple Smile

# 681
При мен с голям успех са Мюглерите,всеки мъж харесва Alien и повечето WOmanity,иначе както се отбелязаха,ако можеш да е еднокомпонентен,не сложен аромат,да е сладък и ванилов,може и цветен Grinning

# 682
Моят мъж не харесва тежки, ориенталски аромати, за щастие аз и нямам такива. Мисля, че най-много му допада Аквауомън. Ама него си го кътам, щот е рядкост. Mr. Green

# 683
  • Belgium
При мен с голям успех са Мюглерите,всеки мъж харесва Alien и повечето WOmanity

О, няма такова нещо - сигурно над 80% от мъжете, които са ми по-близки приятели не могат да ги понасят тия два аромата  Laughing

Моят любим има много сходен с личния ми парфюмен вкус та нямаме драми. Само за Коромандел учтиво ме помоли да разкарам от къщата този "бабешки мухъл"  hahaha

За мириса на нова кола претворен в парфюм - класен фин кожен аромат с нотка на хром  Mr. Green

# 684
  • София
Преди време попаднах на крилатата фраза, че ако една жена иска да се хареса наистина на някой мъж, просто трябва да носи парфюм с мирис на нова кола  Thinking Толкова елементарно ли са устроени мъжете  Mr. Green Знаете ли парфюм с мирис на нова кола, м  Mr. Green И на какво всъщност искат мъжете да миришат жените до тях? Вие сте Hug

Flutter Моят мъж няма особени претенции към ароматните ми придобивки.Парфюм с аромат на нова кола аз лично не съм срещала,но от за мен е съвършена комбинацията от аромат на чисто нов кожен салон и Eau des Merveilles Hermes  Heart Eyes  

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 21:26 от veka

# 685
Да попитам Chloe Love кога се развива най-добре?

Ковачева, не мога да отговоря. ЛМ не понася нищо, което е на 4 колела. Joy

# 686
При мен на студено. На топло ме задушава.

# 687
  • София

Ковачева, не мога да отговоря. ЛМ не понася нищо, което е на 4 колела. Joy
През есента според мен  Simple Smile

# 688
  • Belgium

Аз съм толкова влюбена в него, че го носих и в Дубай и ми беше екстра.
Но реално наистина се развива най-добре на по-хладно време, без най-лютия студ под -10 градуса. Тогава се крие и почти не се усеща при мен.

# 689

Аз съм толкова влюбена в него, че го носих и в Дубай и ми беше екстра.
Но реално наистина се развива най-добре на по-хладно време, без най-лютия студ под -10 градуса. Тогава се крие и почти не се усеща при мен.
Значи сега му е времето. Явно се е скрил днес заради вятъра. Rolling Eyes
Получих го от размяна. Не бих го купила, но ще си го изпръскам с кеф. Понякога имам нужда от нещо цветно- елегантно, за разнообразие.

Общи условия

Активация на акаунт