Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 624
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Ямбол
Лиляна, какъв е този пиано бар без пиано, с чалга и хорА?  Rolling Eyes Че и малки момиченца пеели ...
Ми такъв - в Ямбол е така.
Това само е кръстено пиано-бар, а иначе е обикновена кръчма, в която пускат всичко, каквото желае клиентът. А ние бяхме по-нахалните клиенти и пускаха повече за нас. В края на вечерта винаги пускат караоке и всеки може да се изяви. Интересно е понякога, но като цяло трябва да си с весела компания, с която да ти е приятно, иначе не може да се разчита на точно това заведение.

# 1 681
Ами пиЯно е бил явно само с Я.
 Не обичам ,не харесвам чалга и съответно не слушам и дъщеря ми не пуска в къщи и слуша друго ,но явно половината от приятелките й  това слушат и сега даже някакъв микс чалга си бяха подготвили за празненството снощи / още я няма -явно отспиват - 10ч ми се обади да ми честити - всички близки и важни за мен хора ми е собадиха / само татко ------ толкова ми липсва ,а той милият звънеше за всичко - чул някакъв код по тв в прогнозата и звъни . Постоянно ме мислеше и се притесняваше . Липсва ми много. /

# 1 682
Сега гледах снимки на приятел в Боровец...има сигурно към 40см. сняг.

Аз чакам да мине 16ч., или малкия да се събуди...и съм си приготвила една школа на Черни, започвам с упражненията по пиано. Макар че ми се свири Моцарт...но ако се напъна, най-много да си докарам болки в китките.

# 1 683
  • някъде ... тук ...
Отчето е едно младо момче, което се грижи за манастира и разказва увлекателно историята му. Преди него имаше разни нелицеприятни истории.

Бела, тази снимка е с телефона на Златото - нокия с5-00, с копчета  Crazy той и клипове на децата, каращи по пистите, прави със същия телефон.

# 1 684
Отчето е едно младо момче, което се грижи за манастира и разказва увлекателно историята му. Преди него имаше разни нелицеприятни истории.

Да, даже и ние сме преживявали.

Много се радвам ако сега манастирът се стопанисва добре. След Троянския, Тетевенския балкан ми е много любим.

# 1 685
ЕлиТ, много хубави момчетата. Simple Smile
При нас има къде да се кара, но докато стигнеш до там, ако си от кварталите (както аз съм в единия) е много гадно. Смятам да си държа колелото на едно удобно място на центъра, от там вече започва велоалея и е супер.

белла, и с телефон стават кристални снимки, но зависи и от условията. И да не ти трепери ръката.

# 1 686
  • Варна
Акаша, ако ѝ изпляскам ника, това би означавало, че я плюя зад гърба ѝ. А и тя отдавна си сви сармите, защото разбра, че е разконспирирана. Не пише в тази тема и като цяло май се е отдръпнала от форума, защото не е така активна, както преди.
Мисля, че се досещам за коя съфорумка става въпрос и че нейната снимка предизвика вълна от коментари на двата полюса, макар че се появи за съвсем незначително време.

Още едно доказателство колко е субективна красотата, защото за мен е красавица, никът й й подхожда и винаги съм си мислела, че всъщност това е нейното име, харесвам стила й на писане.

# 1 687
  • Ямбол
Акаша, ако ѝ изпляскам ника, това би означавало, че я плюя зад гърба ѝ. А и тя отдавна си сви сармите, защото разбра, че е разконспирирана. Не пише в тази тема и като цяло май се е отдръпнала от форума, защото не е така активна, както преди.
Мисля, че се досещам за коя съфорумка става въпрос и че нейната снимка предизвика вълна от коментари на двата полюса, макар че се появи за съвсем незначително време.

Още едно доказателство колко е субективна красотата, защото за мен е красавица, никът й й подхожда и винаги съм си мислела, че всъщност това е нейното име, харесвам стила й на писане.
Кажете коя е. Като сте почнали с А, продължете и с Б.
Аз първо си помислих за Богинята, понеже за нея съм чувала, че не е нищо особено, а тя се мисли за много повече.
Но май не е тя.

# 1 688
  • Варна
Аз визирам нея.

# 1 689
  • В Космоса
Така де, не ми се получи смешката и излезе само като неграмотност. Laughing Имаше един такъв виц, за пиано бар, ама не го помня и го доукрасих с "я"-то да стане двусмислица, уж... Crazy Ми много ясно, че ще изнахалствате, няма да си проваляте сбирката заради някакви чалгари. Mr. Green Имала съм такива моменти, най-вече по разни лагери, екскурзии, практики. Половината искат чалга, другата половина друго и все някакви спорове какво ще се пуска. Уж се споразумяваме някак да се редуваме, но накрая някой пиян чалгар винаги осира работата и почва да иска само от неговото, че и на бой скача. Поне за 2 такива случки се сещам в момента. ooooh!

# 1 690
  • Ямбол
Така де, не ми се получи смешката и излезе само като неграмотност. Laughing Имаше един такъв виц, за пиано бар, ама не го помня и го доукрасих с "я"-то да стане двусмислица, уж... Crazy Ми много ясно, че ще изнахалствате, няма да си проваляте сбирката заради някакви чалгари. Mr. Green Имала съм такива моменти, най-вече по разни лагери, екскурзии, практики. Половината искат чалга, другата половина друго и все някакви спорове какво ще се пуска. Уж се споразумяваме някак да се редуваме, но накрая някой пиян чалгар винаги осира работата и почва да иска само от неговото, че и на бой скача. Поне за 2 такива случки се сещам в момента. ooooh!
Аз те разбрах много добре, за пиЯното. Не е излязло като неграмотност.

# 1 691
  • София
Акаша, жестоко се лъжеш, няма начин да е тази, за която си мислиш.  Peace
Жокер - прави торти и гурме. Толкоз.

# 1 692
Не мисля, че е Богиня....не се сещам обаче коя е. Из такива теми не се подвизавам кулинарни. Simple Smile

# 1 693
  • София
Сесили, а мислиш ли, че аз се подвизавам из кулинарните теми.  Mr. Green
То беше съблазън, флиртове, спец по еротиката и какво ли още не.

# 1 694
  • В Космоса
Тони, обърка се. Мис Ноар си мисли, че се сеща коя е. Grinning

А моето предположение е Краси.

Общи условия

Активация на акаунт