Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 716
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 665
А аз си нямам празник днес. При нас денят на майката е през май. Тогава ме глезят. Днес е ден като ден, само смениха времето и ми е странно.

# 1 666
Аз обичам /х  да снимам, но прецаках с пясък два хубави скъпи фотоапарата и така се изнервих, че  вече почти никакви снимки  нямам.
На децата последните им снимки, направени от мен и баща им,  са отпреди две години. Добре, че бабите и дядо им снимат.

# 1 667
Аз обожавам да карам сама.
 Тук има велопътека в една местност Пчелина / на другият край на града е и докато стигна до там си е една тренировка , само отиване и връщане ми е около 10км без карането по велопътеката ,а тя си е на труден терен . /  
  Но колелото ми се счупи и мечтая за ново и хубаво.

# 1 668
  • някъде ... тук ...
Точно с децата се кара най-добре  Simple Smile

# 1 669
  • дядовата ръкавичка
Честит празник!

Снимките на Даун помислих, че са професионални. И завидях за плажа.
Тъкмо и тук се бе постоплило миналата седмица и ми се приходи на море, сега пак искам на ски  Wink. Не губя надежда.

Драмата с лицемерието не я разбрах, ама аз съм си такава, по-завоалираните отношения трудно ги вдявам  Wink.

Изгоних всички домашни любимци - мъжът ми отиде да рине сняг, едното дете - на пързалка, другото - на горния етаж при братовчедка си. Вече съм сама и спокойна. Такова блаженство.

Нямаме цифров фотоапарат  Embarassed, иначе и аз обичам да снимам, но с лентата си е мъка.

# 1 670
Яна, аз харесвам снимките ти. И това не е лицемерие. Wink

Казвам каквото мисля. Не правя празни комплименти, нито се подмазвам. Голяма част от пишещите в темата са ми симпатични. На останалите просто им подминавам мненията.

# 1 671
missNoir , благодаря! Ще погледна, че аз не си гледам и-мейла, само от дъжд на вятър.

Бърдс, точно. Уж да карам с голямата, то тя като стана готова, аз забременях с малката, а миналата година си караше с приятелчета и хич не ме отразява. Сега чакам малкото, ама все си мисля, че и с нея няма да карам. А като малка много обичах. Като голяма не съм такъв фен. Но и седалката наистина ми е неудобна.
Ние със сестра ми имахме и общо Балканче, де и се редувахме и може затова много да ми се е карало. Много обичах да събирам охлюви и постоянно ходех да предавам на пункта за събиране на охлюви и ми даваха пари. И с тия пари си купих колелото.
А по принцип сега ме е яд. Защото много обичам охлюви и сега не бих ги дала на пункта. Само ги събирам, гледам ги, слага си ги на ръката да ми лазят и ги пускам.

# 1 672
  • Ямбол
Лил, как изкарахте на пияно бара? Имаше ли пияно? Laughing
....
Изкарахме като пълни егоисти. Хората останаха разочаровани, че успяха да друснат само 2-3 хора и някаква мазна чалга и после като си поръчахме рок, та докато изгонихме повечето, на които не им понесе. Ама изобщо не ми дреме. Добре беше, нямаше много пиЯно, то и пиАно нямаше, но имаше караоке.
Накрая малко се ядосах на един дъртак, който се пада някакъв на собственика, обаче много нагло и педофилски сякаш снимаше едно момиченце, което пееше. Наврял се в детето и снима, глупак, едва се сдържах да не го фрасна, ама викам си - майката щом няма против.

# 1 673
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички празнуващи   bouquet
Мислех, че снеговалежът е спрял, но не. Чистих колата...имаше над 30 см сняг!
И аз гледам "Дами канят". Синът ми решава листовки. И да ви кажа, че сега ако трябва да се явя на изпит, ще ме скъсат  Laughing

# 1 674
Лиляна, какъв е този пиано бар без пиано, с чалга и хорА?  Rolling Eyes Че и малки момиченца пеели ...

# 1 675
  • някъде ... тук ...
Сесили, при вас има къде да се кара  Simple Smile
Колкото за децата - моите карат с баща си и компания до и из парковете в Сф. Аз трудно им насмогвам на темпото и не всеки път ходя с тях. Старая се, де.
Ето една снимка  Mr. Green от пътя към Гложенския манастир преди 2 години. Аз си бутах колелото през половината път  Blush

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 15:17 от ЕлиТ

# 1 676
Лиляна, какъв е този пиано бар без пиано, с чалга и хорА?  Rolling Eyes Че и малки момиченца пеели ...

Лил, щях да питам същото  Shocked

# 1 677
ЕлиТ, отчето в Гложенския как ви се стори?
ОЩе ли е една откачалка?

# 1 678
  • Euskal Herria
Нямаме цифров фотоапарат  Embarassed, иначе и аз обичам да снимам, но с лентата си е мъка.
Аз снимам с телефон.

Цвети *, благодаря!

Не смятам, че ако подминавам някой пост, ако изказвам мнение за нещо, проявявам лицемерие. Хората са различни. Приятно ми е в темата, точно защото е неангажираща. Не смятам, че форумът е място, където да водя битки, просто не си заслужава усилията и нервите.

Alleisha, много си права за листовките. Синът ни скоро взе книжка, точно те му бяха препъникамъка. Да не говорим, че има доста двусмислени ситуации.

# 1 679
Код:
Сесили, при вас има къде да се кара  Simple Smile
Колкото за децата - моите карат с баща си и компания до и из парковете в Сф. Аз трудно им насмогвам на темпото и не всеки път ходя с тях. Старая се, де.
Ето една снимка  Mr. Green от пътя към Гложенския манастир преди 2 години. Аз си бутах колелото през половината път  Blush

Как правите снимки с толкова чисто качество?

Общи условия

Активация на акаунт