Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 581
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 710
  • В Космоса
Листовките наистина са подвеждащи.
Лиляна, видях кадри от днешния празник в Ямбол. Уникални маски! И нито снежинка сняг Simple Smile

Това беше първия ден - шествието на 5-ти. На следващия ден заваля дъжд цял ден, на другия ден сняг, стана киша и кал и се прецака работата.  Sad

Ето от мен нашите кукерчета и още малко.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 15:40 от Акаша

# 1 711
  • Ямбол
Ето тук още малко снимки от днес.
И от вчера.

# 1 712
  • В Космоса
Ама днес имало ли е? Въй, вече не знам какво да кажа. Вчера в парка беше пусто, та чак страшно, мислех, че всичко е отишло по дяволите и въобще не ми дойде на акъла, че днес може да има нещо. Ще умра! Аз затова дойдох тук. Close

# 1 713
  • Ямбол
Да, в програмата си пишеше, че е до осми.

# 1 714
Аз съвсем благородно завиждам на хора, които са фотогенични. Мен камерата хич не ме обича. Нямам хубава снимка и това е. Мъжа ми успява от няколко дузини снимки да изкара 3-4 които стават, но определено не са ми сполучливи снимките. Не обичам да ме снимат, но обичам аз да снимам Simple Smile
А като ви чета колко страници сте навъртели, доста пара е изпусната, ама да кажа, че на моменти и на мен дори ми се струваше, че темата се превръща в затворена, може и да съм в грешка де.

# 1 715
Искам да кажа, че ми малко странно това със снега. Гледах новините преди малко. Сняг, преспи, навявания, проблем с тока.
При нас в петък валя дъжд, за малко го обърна на сняг и спря. Вчера студено, но сухо. Днес цял ден слънце пече  newsm78

Децата се готвят да ходят с баба си на празненство за 8-ми март  Laughing

# 1 716
  • В Космоса
Аз знам, ама мислех, че заради времето са го отменили. Вчера към 6 ходихме и нямаше жива душа. А то нали се съзтезават там отборите на две сцени и си викам то пропадна... ooooh!

# 1 717
Снимките от вчера са прекрасни! И като фотография, и като това, което се показва на тях. Много ми харесват.

# 1 718
  • Ямбол
Снимките от вчера са прекрасни! И като фотография, и като това, което се показва на тях. Много ми харесват.
Не са мои, нали се вижда, че цитирам ямболски сайт.

# 1 719
  • София
И на мен ми е странно, че на места няма изобщо сняг, а на други има навявания до 4 метра. Луда работа. Пред блока ни гледката е отвратителна. Сняг, кал и на места огромни локви. Кога ще изсъхне това чудо, идея нямам.

# 1 720
  • В Космоса

Наистина са разкошни! Явно са се позавъртяли малко колкото да се поснимат. И рано са приключили...

# 1 721
Искам да кажа, че ме е яд, че заради болести, нямам осмомартенска изненада от Ени. Пия бира и чакам да се събуди за да....ходя да си взимам ботуши/боти заради кишата утре. Ботушите ми пропуснаха! Мислех за догодина  чак, но уви...Баба Марта не мисли така. Искам вече цъфнали дървета и край на зимата.

# 1 722
Аз съвсем благородно завиждам на хора, които са фотогенични. Мен камерата хич не ме обича. Нямам хубава снимка и това е. Мъжа ми успява от няколко дузини снимки да изкара 3-4 които стават, но определено не са ми сполучливи снимките. Не обичам да ме снимат, но обичам аз да снимам Simple Smile
А като ви чета колко страници сте навъртели, доста пара е изпусната, ама да кажа, че на моменти и на мен дори ми се струваше, че темата се превръща в затворена, може и да съм в грешка де.

Аз съм фотогенична, но не съм хубава. Нямам и претенции за хубост. Аз съм си аз. Важното е, че тези, които трябва, ме харесват, дори ме смятат за най-красивата.  bowuu Приятелите си не ги подбирам по външна красота; освен това съм разбрала, че когато някой ти харесва, започва да ти се струва красив, дори ако е Квазимодо.

# 1 723
Много са хубави такива празници. Не знам така ли ми се струва, ама за пернишките кукери най-много се говори. А то из цялата страна си има разни обичаи.
Акаша,   bouquet Забравих, че и ти си свързана с Ямбол.

# 1 724
Обектив си имам, не е като да нямам....но този, който искам е наистина добър. Аз обаче съм си любител, с него пари няма да изкарвам.
Колело си мрънкам че искам от 2години някъде, много ми се кара. Обаче...спорен е въпроса кога и колко ще го карам с тези 2деца. А пък не е като да нямам нужда от движение. Simple Smile
С двегодишно дете по-скоро ще изчакам да подкана много уверено малкото пате, за да съм спокойна велорокерка.  Peace
Джулс, да ти е жива и здрава мишката! Всичките ви проблеми и несигурност да ти останат в миналото. А за 8-мартенската изненада - въобще не се затормозявай. С годините децата стават много по-осмислили какво и защо подаряват. Здрава да ти е. Този деен е точно един в годината.  Grinning
Аз на снимка не мога да гледам. Ако ми хареса обектът на картинката, значи се е получило добре. ако нещо в снимката не ми хване окото, просто фотографът е изтървал някаква съществена емоция. А външността не е даденост и може да се промени. Понякога е добре просто човек да харесва и да се хваща на невидими и несъществени на пръв поглед неща, от които да се нахрани с радост. Останалото е силно развит само съхранителен игнор.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 15:48 от Ами сега

Общи условия

Активация на акаунт