Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 507
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 725
В събота на Тодоровден бях с къс ръкав и дънково яке, аз от тогава съм болна де, но деня си беше топъл, въобще не беше за пуловери и дебели, зимни якета. Днес на мен лично ми е кучи студ.
Джули, то направо е за гумени ботуши. Нямам такива, но вчера и днес, точно си мислех, колко полезни биха ми били. Вчера със първото стъпване от колата на земята бях до глезените във вода.
О, Софи, аз също не избирам хората с които общувам по външна красота разбира се, но ми се иска по някога да имам хубави снимки и аз  Blush

# 1 726
  • някъде ... тук ...
Аз не се харесвам на снимки. Ще ми се и на мен, ама ... каквото застанало, такова излязло.

Много хубаво преживяване са кукерските събори. Ние само в Перник сме ходили.

# 1 727
  • дядовата ръкавичка
Много са хубави такива празници. Не знам така ли ми се струва, ама за пернишките кукери най-много се говори. А то из цялата страна си има разни обичаи.

И аз не знаех, че в толкова градове има кукерски празници. Преди 2 години водих децата в Перник. Шествието е наистина зрелищно, и като затанцуват с тия ми ти чанове .... Имаше страшно много хора, обаче и успяхме да видим само малка част от кукерите. Децата малки, аз ниска. Недомислено е мястото.

Като говорите за външен вид, ей сега ме разсмя това от дир-а:

"След като бившият финансов министър Симеон Дянков се оприличи на "Брад Пит с очила", Горанов, също си намери холивудски еквивалент.

"Жена ми каза, че малко приличам на Ръсел Кроу, но го каза шеговито", каза той."

Не знам, дали се сещате как изглежда Горанов, но много се е пошегувала жена му  Wink

# 1 728
  • Варна
упс...голям съм заплес

# 1 729
Лиляна, да, вижда се че е сайт. Но просто тия вторите повече ме впечатлиха и като фотография.

При нас има сто метра сняг и още вали. Спокойно, момичета, само да сряда ще е така  Mr. Green
Но ако вали с такива темпове, спокойно ще мога да си изровя иглу в градината. Няма нужда да правя ледени тухли.

# 1 730
Никога не съм била на кукерски събори, даже не помня дали съм виждала кукери. Имам някакъв смътен детски спомен, но не знам от къде е. Във и около Варна няма такива обичаи.

# 1 731
Добро утро!
Честит празник на всички ви!

# 1 732
  • някъде ... тук ...
Около Варна не знам, но в Макак до Шумен всяка година на 1 януари правеха. Нашите са ни водили като деца.
Сега се сетих, че гледахме кукери и в Елешница до Разлог по Великден преди 5-6 години.

# 1 733
Гледайте какво чудо е:

Скрит текст:

Ако легна в преспите, цялата ще се загубя.

Скрит текст:

# 1 734
И пак заваля! Имам подарък жива, жълта розичка. Усещам, че ще я уморя. Знам, че много се маносват и въшлясват, а вече нямам никакво време за грижа за цветята. Засадих я в една саксия на терасата, ще видим дали ще успее да цъфне или ще я бастисам скоропостижно.

# 1 735
  • Варна
Във Варна е пролет. Печеше слънце, 6 градуса. Каква разлика само...

# 1 736
Усещам, че ще я уморя.

Mr. Green Познато.
На мен една комшийка ми подари преди час някакво цветенце в малка саксийка, пролетно е явно, не му знам името. Много е мило и нежно, но просто няма шанс у дома. Сега се чудя дали да го пласирам в класната стая на детето, или да го занеса в работата на колежките  Thinking

# 1 737
Във Варна е пролет. Печеше слънце, 6 градуса. Каква разлика само...

Синът ми преди малко каза, че е студено. То 6 градуса си е студ.

# 1 738
При колежките, със сигурност някой ще се грижи за него. В класните стаи по мои наблюдения също бедстват цветята.

# 1 739
  • Варна
Във Варна времето е варненско.  Laughing Пече слънце, ама к'ъв вятър духаааа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт