Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 488
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 225
Честит празник!

Аз пак да кажа, че събитието ще е около 20-ти.
Чек, тя се чуди как да го извади вече, а ти чак на 20ти  Mr. Green

# 226
Чек,  Shocked милост! Аз много те харесвам, защо така с лошото?  Laughing нещо по-скорошно не ти ли даде душата?

# 227
Чек,  Shocked милост! Аз много те харесвам, защо така с лошото?  Laughing нещо по-скорошно не ти ли даде душата?

За къде бързаш и ти? Кротувай си и се наслаждавай на последните мигове спокойствие.  Laughing

# 228
И аз не знам закъде бързам  Mr. Green искам да се запознаем вече  Mr. Green

# 229
Искам да кажа, че чета заформилата се дискусия в модераторската тема във връзка с Bled.
Не съм подозирала за творчеството на госпожата, не мога да заема страна, но това което ми прави впечатление е пълното мълчание по въпроса. Тати дойде, смотолеви нещо и изчезна. А той досега ми е правел впечатление, че не бяга от конфликт и е цинично точен.
Ще чакам развръзката, че ми стана интересно.

# 230
  • Луната ни пази
Още вчера забелязах, че някои от съседите са закачили знамена по терасите. Харесва ми. Ние нямаме флаг, иначе и аз бих поставила.
Вчера надвечер изкарах децата на терасата, закачихме знамето и им обясних днес какъв ден е! Задаваха много въпроси и им беше интересно.
Винаги, когато минем покрай паметника на Васил Левски, дъщеря ми ме кара да и разказвам за него. Вчера минахме с другите деца, те попитаха кой е това, а тя въодушевено започна да разказва. Доволна съм, че е запомнила всичко с точност и разказва с интерес.

# 231
Не я знам коя е тази дама. А мама и Тати отдавна се интересуват единствено от пари и печалби...форума едва едва се модерира.

# 232
Аз я харесвам Блед. След като веднъж бях навикана в гръцката тема, че не съм изчела внимателно хилядите им теми, а си позволявам да задавам въпроси, тя бе много мила да ми пише на лични, и да ми каже, ако имам въпроси да не се притеснявам да я питам. Не ми е предлагала туристически услуги, нито ми е рекламирала нещо.

# 233
  • HH
Да ви честитя празника, защото се стремя към бан.

# 234
  • Варна
Преди 3г направихме опит да сме на Шипка на празника, спряха ни някъде по средата на пътя, заради лошото време и защото бяхме с деца и не успяхме да се качим.

Тази година пак се чудехме дали да не запалим сутринта колата и да сме на Шипка отново и после да се върнем във Варна или с нощувка някъде, но не успяхме да се организираме, не успяхме да станем рано и тази година пропуснахме.

Надявам се някоя следваща година ние и детето да посрещем празника горе.
------------------------------------------------------------------------------------------
От Bled имам само най-добри впечатления от форум Туризъм. Винаги е помагала, винаги е откликвала. Какво е станало? Ще прочета.

# 235
Ааа, Кате ,недей така  Naughty Поеми дълбоко въздух и си редактирай поста и без това не вдяват  Party

# 236
От Bled имам само най-добри впечатления от форум Туризъм. Винаги е помагала, винаги е откликвала. Какво е станало? Ще прочета.

Явно пише измишльотини и подвежда лековерните.

# 237
  • HH
Ааа, Кате ,недей така  Naughty Поеми дълбоко въздух и си редактирай поста и без това не вдяват  Party

Нищо няма да редактирам. Може пък да им просветне.

# 238
  • Пловдив
Преди 3г направихме опит да сме на Шипка на празника, спряха ни някъде по средата на пътя, заради лошото време и защото бяхме с деца и не успяхме да се качим.
С това имам опит. Ако искате да сте с кола до отгоре трябва да сте там няколко часа предварително, тръгвахме от Габрово в 6 сутринта, горе седим и пием кафе докато започне тържеството. Иначе ви спират не знам си колко завоя по-долу и бъхтите пеш 2-3-4 км до горе.

# 239
На Шипка съм ходила само веднъж и то на училищна екскурзия. Не ме влече и никога не сме се сетили да заведем децата.

Общи условия

Активация на акаунт