Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 477
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 210
Честит празник, помнете и винаги носте в сърцата си великите българи!

Честит празник!
Като върл националист, това е голяма дата за мен. Не случайно заложих на нея за Белла.

И моите мотиви бяха такива  Wink Обаче май ще трябва да заложим на нова дата  Simple Smile

Аз сутринта по тъмно изкарвах котката - ама седи и ме гледа втренчено, ееее, не можах да заспя повече и й помогнах да намеря пътя за коридора  Laughing Навън гледам, че много духа, а понякое време трябва да се преориентирам да си ходим все пак, че утре мъжът ми е на работа, а аз три дни ще си започвам деня с кафе и бг-мамма от вкъщи  bowuu

# 211
Честит празник ! И слава на героите дали живота си за България !!!
 /А между тях има и толкова чужденци оставили костите си тук . .
 Най -вече се прекланям и  пред тези дошли в непозната страна по своя воля да защитават чужда кауза и земя /
http://www.desant.net/show-news/31762/
http://www.bgsever.info/br-09_2007/stranici/str-11.htm
  За най -български и светъл празник си приемам 24 май . За мен това е националният празник на България - винаги така съм го чувствала.

# 212
Мър, още не е късно да познаем датата. Вечерта ще заложа на друга.
Жади, ако не родиш днес, моля те задръж го за след седми, че да се видим  Wink

# 213
Мър, още не е късно да познаем датата. Вечерта ще заложа на друга.
Жади, ако не родиш днес, моля те задръж го за след седми, че да се видим  Wink
Тя каза, че стиска краката  Mr. Green То не остана до 7ми, така че иска или не ще го държи  Crossing Arms

# 214
  • Ямбол
Изобщо не се канете за срещи, утре ще е събитието.

# 215
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит празник! На този ден все на рев ме кара, един стих или песен и съм ревнала.
Времето при нас много се развали дъжд с вятър и май ще мързелуваме цял ден.

# 216
  • Ланкър, планините Овнерог
Честит Празник!

# 217
Честит празник   bg

# 218
Още вчера забелязах, че някои от съседите са закачили знамена по терасите. Харесва ми. Ние нямаме флаг, иначе и аз бих поставила.

# 219
  • Euskal Herria
Честит празник!

# 220
Харесвах традицията едно време, когато на трети март, на всички тераси се вееха знамена. На нашият блок, терасите са със специално място за закачане на знамето. Голям комунистически блок.

# 221

Много ми хареса този колаж - дело на Пламен Кожухаров .
Заглавие: На Шипка ВЕЧЕ всичко е спокойно.
Цитат
От автора: /Снимките в колажа са мои авторски, правени по време на възстановките на боевете за освобождението на България, както и от посещенията ми до Шипка/    

# 222
Честит празник  bg  bg и аз съм голям националист и много харесвам празника. Мислехме да излезем да онядваме някъде ама тук времето е малко ветровито.

За тези, които са заложили 3 март да знаете, че изгледи няма  Laughing

# 223
Бела, не му се излиза на твоето бебе. Grinning  Аз казвам, че събитието ще е на 10-ти. Rolling Eyes

# 224
Честит празник!

Аз пак да кажа, че събитието ще е около 20-ти.

Общи условия

Активация на акаунт