Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 73 348
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 360
Изненадващо, но във форума все пак има модератори. Може да не отговарят, но замитат  Sunglasses
Те са като фантоми  Mr. Green

# 361
  • HH
Но е тенденциозно, дори аз го мисля. Това нещо поср* тотално темата за морските свинчета и дори след като я докладвах нищо не и направиха.

# 362
Но е тенденциозно, дори аз го мисля. Това нещо поср* тотално темата за морските свинчета и дори след като я докладвах нищо не и направиха.

Тая не спря ли да пише  ooooh!

# 363
  • Ямбол
Пише по темата.

# 364
Ааа това е тази заради която без да искам обидих морските свинчета.

И аз мисля, че е тенденциозно  Peace

# 365
  • HH
Дискусията е дълга. А някакво мерило за качеството не е ли редно да има. Съгласна съм, че трябва да се говори по темата. И нейното писане е като това на Блед, по темата. Качеството е друг въпрос.

Иначе да, от известно време не е писала.

# 366
Хах...та тук винаги се е толерирал някой. Колко хора успешно развиха бизнес къде със завоалирана реклама, къде не толкова тук. Simple Smile

# 367
Ама иначе в правилата пише без реклами  Naughty

# 368
Ама иначе в правилата пише без реклами  Naughty
Е то напоследък не съм засичала толкова.
Ама то не бяха оптики...магазини за бебешки колички, за килими....Simple Smile

# 369
  • Пловдив
Торти, фотосесии, метри шоколади....

# 370
Метър шоколад?  Shocked  Party

# 371
Торти, фотосесии, метри шоколади....

Ооо....то с фотосесиите се оляха. За торти не съм забелязала обаче.  Simple Smile
Да добавим и дистрибуторите на козметика. 
Но най нагли бяха първите които изброих. Simple Smile после май съфорумки нададоха глас и им подрязаха малко крилцата.
Спомням си една комична случка с магазина за килими и коментар на съфорумка в тема, незапозната на коя друга е точно магазина. Simple Smile

# 372
  • София
Добър вечер, мили дами, липсвах ли ви Simple Smile
Завърнахме се, преди малко едва...Признавам си, не празнувахме националния празник Embarassed Ставане всяка сутрин в 6.30, на пистата до следобяд, после басейн, вечеря и по леглата...Толкова съм смазана, че утре на работа ще си почивам от почивката Mr. Green Тялото ми е схванато до степен да не мога да си съблека блузата, без да се разрева. Обаче прокарах bowuu На стари години, с малките деца, ама прокарах! Горда съм със себе си, с мъжа си, а най-много с детето, което само след месец практика, вече се спуска по червените писти на Банско, които аз още поне година ще гледам само на картинка.
Не съм ви чела, нямах време за нищо. Белла, вече съм тук, може да раждаш Mr. Green

# 373
Белинда, завърна се най-накрая.  Hug

# 374
  • Пловдив
Всички карат ски, само моя мъж не щееееее.

Здрасти Белинда.

Общи условия

Активация на акаунт