Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 73 193
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 945
Не знам, след н-брой години опит някак си не мога да свържа думите съдия, прокурор и следовател с ничия детска мечта.
Упорита, ти някакъв друг юридически стаж имаш ли?

# 946
  • Euskal Herria
Катя, трябваше да избирам в един момент. Затова сега не работя - не само по специалността си, но изобщо. С една дума - активно мързелувам. Затова и толкова време отделям на форума  Grinning Ще видим по-нататък какво ще стане.

# 947
Чек, за свързването - само ще кажа, че моите приятелки ме наричат последния идеалист.
За стажа - имам достатъчно и за върховен съдия  - казвам го, защото миналата седмица имаше конкурс за тази длъжност.
Адвокат и юрисконсулт съм била.

# 948
За стажа - имам достатъчно и за върховен съдия  - казвам го, защото миналата седмица имаше конкурс за тази длъжност.

Много хора имат по 12 години стаж, но нали преди да участваш в конкурс за повишаване във върховна инстанция трябва да си бил съдия в по-низша? Щото иначе всички ще кандидатстваме направо за върховни съдии.  Mr. Green Само че първо трябва да се премине през конкурс за първоначално назначаване в съдебната власт, а после пътят е дълъг.
Наскоро четох това за конкурсите:
http://www.capital.bg/blogove/pravo/2015/02/16/2473348_lipsa_na_ … za_sudii_vuv_vas/

# 949
Светалчо, смяната на спалното бельо също е важна тема. Ако не го сменяш поне 3 пъти в седмицата, въобще не ми говори вече  Laughing
Моля ти се, аз имам приятелка, която го сменя всеки ден. И го глади.

Не ми казвайте, моля, че има и тема, в която се обсъждат гащите.

Не знам, обаче имаше тема "къде си хвърляте тоалетната хартия". Оказа се, че видни съфорумки я складират в кошче.

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 10:07 от sophiemmaspencer

# 950
  • София
Аз все пак държа да му тегля един пердах  Crossing Arms
Жади, включвам се и аз да помагам!
Даун, сега прочетох всичко от днес и ми стана тъжно. Обикновено си позитивна и заредена с енергия или поне на нас ни предаваш позитивизъм! Силно те гушкам!  Hug
Миднайт, защо сте по болници? Ти добре ли си?
Мър, браво за дипломната. И силно стиснати палци  Hug

# 951
Добро утро!
После ще чета +99 нови

# 952
  • някъде ... тук ...
Аз ги прочетох вече Crazy
Добро и снежно утро! Баба Марта не се шегува Simple Smile Поне не е студено.

Упорита, и от мен една прегръдка и смелост за каквото и да решиш Hug

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 09:28 от ЕлиТ

# 953
  • София
Добрютро!

Гадно време, не вярвах, че толкова дълго ще вали. Мислех, че са последни снежни издихания, които ще приключат за няма и ден.

Упорита, премисли трезво нещата. Но признанието, че е влюбен в друга е отвратително и прекрасно знам колко боли. Може би си казала от колко време продължава неговата любовна сага, но имай предвид, че както днес твърди, че е влюбен и лети в облаците, така утре може да я разлюби и да се приземи твърдо. Но стореното си е сторено и от теб зависи дали ще го преглътнеш или ще продължиш напред без него.
 Hug

# 954
Добро утро, момичета Simple Smile
ЕлиТ, благодаря ти.

Чек, освен конкурси за повишаване има и за първоначално назначаване - т.е. за хора извън магистратурата. Изисква се юридически стаж в зависимост от това за кой по степен съд кандидатстваш. Миналата седмица имаше за първоначално назначаване във ВКС, а миналата година за Окръжен съд. Е, разбира се местата обикновено са 1 или 2 максимум.

Искам да кажа, че имам час за фризьор. Ще се променям Simple Smile, затова отивам да разглеждам модните тенденции.

Тони, мисля. Не е от дълго време.
Проблемът всъщност е, че смята, че не ме обича, тръпката си е отишла. А аз не мога да прекарам живота си с човек, който не ме обича. Дори и заради децата.
Тежко ми е и ми е мъчно за това, че си е отишла любовта.

# 955
Добро утро!
Прочетох ви!
Упорита, добре дошла. Аз на твое място не бих дала втори шанс, ако ще и след седмица вече да я е разлюбил. Явно си достатъчно млада, за да продължиш на чисто без човек, който лековерно тръгва в грешна посока. Пожелавам ти успех!  Hug
За ФДТ да си кажа, че имам, но рядко ползвам, без крем и червило обаче не излизам.
И последно - петък е, само 3 дни работни, но имах чувството, че са поне 8.

# 956
  • София
Проблемът всъщност е, че смята, че не ме обича, тръпката си е отишла.
Ти остави тръпката. Той сега си лети в облаците, влюбен е уж човекът. Не го защитавам, просто ти казвам да имаш едно наум. Някои мъже така ги тресва кризата на средната възраст, че не знаят на кой свят се намират. На някои бързо им минава и после се чудят как са могли да сторят подобна глупост. Затова ти казах да изчакаш. Всъщност той какво казва по въпроса? Мисли ли за раздяла? Какви са му намеренията изобщо?

# 957
Добро утро!

Упорита,  Hug имаш хубав ник. С упорство и инат се постигат много неща. Дано нещата се развият благоприятно за теб.

Кажи каква прическа си избра? Simple Smile

# 958
  • София
Добро утро, дами!
Добре дошла на Упорита при нас.  Hug

Сега с дребосъчко ще се обличаме и ще ходим да правим снежни човеци. Дано бързо да му мине мерака, че хич не обичам снега и студа.... а и ръцете ми сигурно веднага ще пламнат от гадната алергия Confused

# 959
Тони, трудно ми е да отговоря в момента какво мисли. Каза, че не знае отговорите на всички въпроси и че трябва да мине малко време. Откакто аз казах - раздяла не сме говорили.
Не съм поставяла ултиматуми, не съм питала директно - искаш ли да останем заедно.
Просто усещам, че и той иска раздяла.

Цвети, не съм още. Май ще се оставя в ръцете на фризьора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт