Не знам дали има лицемерие в темат,, но поне сме мишки. Да се появя някъде с яснлто съзнание, че няма никой в темата и да провокирам и чисто мишкарство. Аква ако искаш докладвай ме!
Не знам кой е докладвал, не знам кой е мел, така постовете увиснаха във въздуха но нищо. Не знаех, че някой списващи намират темата лицемерна. Сесили, каво лицемерно направихме, казахме, че имаш хубави деца? Акаша, не знаех, че е лицемерно за теб да ти кажа, че имаш хубава коса или харесвам аватара ти!
Кое не ви хареса (обръще кето е към балкона)? Това, че дойде нов човек с темата и се опитахме да му помогнем? Ама на вас не ви пречи да седите и да гледате кой се развежда, кой ражда, кой качва снимки. Мишки!!!

Чакай и на теб да се подмажа

И да, определено Нефертари не разбра Жаки, която отговори на поста й, че приятелите й не винаги я подкрепят, като обясни, че понакога не го правят от лошо или защото не се интересуват, а просто защото точно в момента може и те да имат проблем.
Имам чувството, че проблема с добрия тон в темата е масов!
Жади, нещо? Да ти се чисти случайно?
Аз пък да се похваля, че малкия май лека полека започна да се оправя, но това безсъние...
Каси, с голяма част от поста ти съм напълно съгласна!