Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 672
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 650
И аз съм разсеяна. На Даун мисля, че съм казвала, че ми харесват снимките й. Нея не съм я виждала, но момчето й е много хубаво. Ако добре си спомням - леко дългокос сладур.
Понякога пускате снимки сутрин, а мога да пиша чак вечер. А тогава е гарантирано, че все някой мога да пропусна.
Видях и много хубави домашни любимци, но е възможно да не съм се изказала по темата. Пък сега излиза, че ако не казваш нищо, значи не харесваш показаното.... Невъзможно е по цял ден да се пише.
И Касита никога не съм виждала, но понеже всички казват, че е много хубава, съм убедена, че е истина.

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 14:31 от valerie

# 1 651

Чек, напротив, ще ми стане много приятно да ми похвалите зетя.  Grinning Само си знайте, че момчето е запазено.

Такива узурпаторски претенции не траем, ние сме хора демократи.  Naughty

# 1 652
Снимките ми са доста посредствени Sad.

Аз съм снимач и зяпач любител, снимам и гледам чужди снимки със сърцето си, а не с разума си и изискванията на професионалната фотография. Дори не чета специализирана литература по въпроса. Оценката ми е на база "Харесва ми, докосва ме" и съответно "Не ми харесва, не ме докосва". Е, някои от твоите снимки много ми харесаха, да не кажа изключително!  Peace
Бърдс,  трогна ме  Hug

# 1 653
  • София
А аз много обичам да снимам, но мъжът и детето много често ми скапват ентусиазма, защото се цупят и застават с гръб, когато виждат, че съм насочила камерата към тях. И аз беснея ли, беснея...  Twisted Evil
Мен няма кой да ме снима, но и не ставам за снимки, така че не драматизирам.

Чек, ама аз съм си такава. Имам силно развито собственическо чувство, а ти за някаква демокрация ми говориш.   Joy

# 1 654
Обектив си имам, не е като да нямам....но този, който искам е наистина добър. Аз обаче съм си любител, с него пари няма да изкарвам.
Колело си мрънкам че искам от 2години някъде, много ми се кара. Обаче...спорен е въпроса кога и колко ще го карам с тези 2деца. А пък не е като да нямам нужда от движение. Simple Smile

# 1 655
  • В Космоса
Лил, как изкарахте на пияно бара? Имаше ли пияно? Laughing

Тони, коя съфорумка се има за голема работа, пък е смешна? Стска ли ти да кажеш? Grinning

# 1 656
Sesylle, аз мислех с децата да карам  Flutter 

# 1 657
Аз пък съм грозна и не обичам да се снимам.Ама много си се харесвам и обичам Grinning
Нагъвам 2 -ро парче чийзкейк . Получих 2 рози / по една от съпруга ми и дъщеря ми  / - скрити на тайно място и ми се обадиха да ги търся .
 След това ми звъни сина ми и ме кара да търся и неговото цвете  / скрито на терасата в една кутия - ръчно изработено -ама аз викам много хубаво цвете - той -ама мамо това е дърво Grinning - ами с червена дръжка е и някаква китка с бяло -зелено -червено и розово има и светло зелено де - много е красиво /
  Та имам и аз цветя де -  ама розите са рози сапун Grinning  
Не обичам да се снимам -от дете се крия по ъглите  Joy
Обожавам да карам колело .

# 1 658
Тони, гадното животинче не дава

# 1 659
Уфф, нещо форума се срива....публикувала съм 2пъти.

# 1 660
Sesylle, аз мислех с децата да карам  Flutter 

Става, докато децата тръгнат на училище, максимум до към 8-9 години. След това вече си карат на детски глутници, в които родителите са нежелани, дори когато са от "готините"  Crossing Arms

Ако не ти се кара сама, трябва да навиваш съпружието, или някоя дружка.

# 1 661
  • Euskal Herria
И аз обичам да снимам. Щракам си, без да имам претенции, че съм фотограф. Просто това, което ми харесва . Добри, лоши - такива са. Вярно, пускам тук снимки, но и не задължавам никой да гледа и коментира. Ако пък прецените, че прекалявам със снимките, няма проблем - няма да показвам.

# 1 662
Аз пък съм грозна и не обичам да се снимам.Ама много си се харесвам и обичам Grinning
Нагъвам 2 -ро парче чийзкейк . Получих 2 рози / по една от съпруга ми и дъщеря ми  / - скрити на тайно място и ми се обадиха да ги търся .
 След това ми звъни сина ми и ме кара да търся и неговото цвете  / скрито на терасата в една кутия - ръчно изработено -ама аз викам много хубаво цвете - той -ама мамо това е дърво Grinning - ами с червена дръжка е и някаква китка с бяло -зелено -червено и розово има и светло зелено де - много е красиво /
  Та имам и аз цветя де -  ама розите са рози сапун Grinning  
Не обичам да се снимам -от дете се крия по ъглите  Joy
Обожавам да карам колело .

Да бе, грозна си колкото и аз. И аз мразя да св снимам, а уж се занимавам с фотография.

# 1 663
  • Варна
NinoTino, ще получиш имейл с линк, за да напишеш коментара си.
-------------------------------------------------
Мен естествено ме тресат модни вълнения. Довечера ще отпразнуваме в ресторант и се чудя в какво да се напъхам, с кой панталон ще си подхожда ризата и папионката на детето...
Проблеми много,  поводи за радост малко.

# 1 664
  • София
Акаша, ако ѝ изпляскам ника, това би означавало, че я плюя зад гърба ѝ. А и тя отдавна си сви сармите, защото разбра, че е разконспирирана. Не пише в тази тема и като цяло май се е отдръпнала от форума, защото не е така активна, както преди.

Общи условия

Активация на акаунт