Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 468
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Тежка тема сте захванали.

Аз идвам да си похваля мъжа, отчете не само с цвете, но и с подарък.  Heart Eyes
Мопс?  Joy
Шегувам се. Като го хвалиш, дай пълен отчет, де  Mr. Green.
Пържени картофки от Макдоналдс? Grinning

# 1 786
Тежка тема сте захванали.

Аз идвам да си похваля мъжа, отчете не само с цвете, но и с подарък.  Heart Eyes
Мопс?  Joy
Шегувам се. Като го хвалиш, дай пълен отчет, де  Mr. Green.

Мопса е уреден. Снощи разбрах и не можах място да си намеря. А мъжа се оказа доста досетлив-бях си харесала едни очила ама се си викам айде тва за бебето, онова за бебето, и днес пристигна с тях  Heart Eyes Е, имаше уточнение,  че от сега нататък подаръци до 20лв.  Joy

# 1 787
  • HH

Не е съдба, просто лош късмет. Съдба е тогава когато някой, който споделя твоите възгледи решава чий живот е по-ценен.
Разбирам те прекрасно, не си първият човек, който се съмнява в достойнствата на  Всеобщата декларация за правата на човека.

Кое е лош късмет? Че са достатъчно плиткоумни, за да не помислят преди да направят нещо такова. И нищо не решавам, щях да решавам, ако това ми беше работата. Ти виждаш черно и бяло.

Надявам се да не ти се налага да преосмисляш тази декларация  Wink Спирам, защото виждам, че нещата скоро ще излязат извън добрия тон.

# 1 788
  • Варна
Бела, като чета за мопса, да кажа за вчера. Сестра ми има булонка. И снощи бяхме на гости. Бях забравила какво е да ти бъркат чак в носа с език.  hahaha Ама тяхната е голяма целувачка. 11-годишна е вече.

# 1 789
Стейси, нямаш ли снимка на сладураната?

# 1 790

Не е съдба, просто лош късмет. Съдба е тогава когато някой, който споделя твоите възгледи решава чий живот е по-ценен.
Разбирам те прекрасно, не си първият човек, който се съмнява в достойнствата на  Всеобщата декларация за правата на човека.

Кое е лош късмет? Че са достатъчно плиткоумни, за да не помислят преди да направят нещо такова. И нищо не решавам, щях да решавам, ако това ми беше работата. Ти виждаш черно и бяло.

Надявам се да не ти се налага да преосмисляш тази декларация  Wink Спирам, защото виждам, че нещата скоро ще излязат извън добрия тон.

Няма да излязат от добрия тон, обещавам. Темата ми е интересна. За чия плиткоумност говориш?
Пътните произшествия са въпрос на лошо стечение на обстоятелства. Никой не се качва в колата с идеята "Ох, ще прегазя двама-трима, толкова освежаващо ми действа!". Твоят близък е имал лошия късмет да бъде на кофти място в кофти време. Ще ми е трудно да повярвам, че шофьорът на автобуса нарочно е сгазил регулировчик. Смърт по непредпазливост. Всеки ден стават катастрофи, това означава ли, че животът на участниците в тях е по-малко ценен от твоят и моят?

# 1 791
  • Варна
Стейси, нямаш ли снимка на сладураната?
Нямам, поне не се сещам да имам.  Rolling Eyes Ще питам детето.
Бяла е, с постриган бретон, като мен. Mr. Green Джина се казва. Обичат я все едно им е дете.
Аз малко съм ѝ сърдита, защото не обича котки и ги гони от техния двор.  Laughing Ама като те запосреща по кучешки... Heart Eyes
Ох, и кучета искам.

# 1 792
  • HH
Плиткоумни нарекох сноубордистите.

Моя близък го споменах в друг контекст. Ние знаем, че той загина не по вина на друг. Впрочем, автобусът беше руски, шофьорът също. И него го осъдиха, но в Русия. Съди го държавата, а не близките на загиналия. Но това е друга тема. Имах предвид, че просто приехме, че е загинал, че е трябвало на нас да ни се случи и т.н. Но ако го беше блъснал пиян човек, щяхме да го приемем по-тежко, защото това е могло да се избегне.

Не говоря, че някой е по-ценен от друг. Казвам само, че ако в една катастрофа, предизвикана от пиян е редно да се помогне първо на останалите, независимо от това колко са минимални шансовете им за оцеляване.

# 1 793
Защо всички булонки се казват Джина, Джеси, Джаки, Джена...  Laughing

# 1 794

Не е вярно познавах и един Чочко Grinning

# 1 795

Твойта мопска как се казва?  Laughing

# 1 796

Joy Две знам и двете са Джеси  Mr. Green

# 1 797
  • София
На свеки булонката беше Черита-Чери.
Как се казва черното мишле, Мише? Много ми прилича на едно същото, което се казва Барон  Grinning

# 1 798

Твойта мопска как се казва?  Laughing

Зара - носи първите две букви на джентълмена, който ми я подари  Sunglasses

# 1 799
Моя мопс ако е мъжки ще се казва Бръмби, за женска не знам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт