Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 467
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 815
Плиткоумни нарекох сноубордистите.

Моя близък го споменах в друг контекст. Ние знаем, че той загина не по вина на друг. Впрочем, автобусът беше руски, шофьорът също. И него го осъдиха, но в Русия. Съди го държавата, а не близките на загиналия. Но това е друга тема. Имах предвид, че просто приехме, че е загинал, че е трябвало на нас да ни се случи и т.н. Но ако го беше блъснал пиян човек, щяхме да го приемем по-тежко, защото това е могло да се избегне.

Не говоря, че някой е по-ценен от друг. Казвам само, че ако в една катастрофа, предизвикана от пиян е редно да се помогне първо на останалите, независимо от това колко са минимални шансовете им за оцеляване.

Защо трябва да се помогне на останалите? Защото презумпцията е "Пияният е виновен, ако умре докато помагаме на останалите ще е заслужено"?

# 1 816
Много хъркат мопсовете,потвърждавам  Mr. Green

# 1 817
Антигона, значи има резултат смяната на храната?

# 1 818
Пръцкат, пръцкат. Йоркито не, но порода мопс - да. Имала съм дого аржентино и бул териер, с тях също съм нямала проблем.
Много хора си мислят, че мопсовете са страшно шумни, но всъщност положението е далеч по-безобидно.  Сумтят и грухтят когато се задъхат или развълнуват, все пак са тлъстички животинки, а поради спецификата на муцунката им и дишат по-тежко. Но изобщо не е дразнещо ухото.

# 1 819
  • Варна
Много хъркат мопсовете,потвърждавам  Mr. Green
Това е заради брахоцефалията, най-вероятно.
А иначе моята Женка беше пръцкаща, смрадлива и бълхлива като я взехме.

# 1 820
Антигона, значи има резултат смяната на храната?

От два дена е на други гранули - и да е пръцкала не се е усещало. Сигурна съм, че зависи от типа от храна.

# 1 821
В  крайна сметка - ръмжат ,пъшкат , пръцкат , хъркат.
  Още звуци има ли Grinning
 Реших -не искам мопс Grinning

# 1 822
  • Пловдив
Аз мисля, че моите домашни животни трябва да имат ясни, семпли имена. На баба ми единия котарак се казваше Въглен (от мен кръстен), черно-сив кот. Другия беше Генчо.

Чичо ми остави временно на баба ми един .. ризеншнауцер или мителшнауцер, много породиста, родословие, име от типа Миринда дрън-дрън, а баба ми я прекръсти на Меца, защото така и било по-лесно. Познайте дали породистата животина не се обръщаше повече на Меца от на името си hahaha hahaha hahaha

# 1 823
Аз сега ще правя опити да завъдя авокадо. Не че ми трябва, но да видя какво ще стане.
При мен цветята си живеят добре. Само с гардениите нямам късмет. Живеят едно известно време и се скапват от раз. Имам една сега, която още не е умряла, но нея не си я купих ами си я отчупих от храст в Сицилия с позволението на една баба.  Laughing

Аз съм хващала от костилка. Бях я набучила с три клечки и сложила във вода. Разви се и го докарах до три листа. Ходих някъде в командировка и като се върнах, мъжът ми го беше затрил. Още му меля. Вече 14 години не можем да захванем. Дано малтийските са по-схватливи.  Laughing

# 1 824
  • HH
Катя, ти абсолютно винаги ли постъпваш разумно и премерваш добре рисковете?

Не знам кое за теб е разумно. Не карам, дори и след една бира, и с летни гуми не карам зимата, да не говорим, че не би ми минало през акъла да се пусна по необработен терен. Правя каквото зависи от мен, за да не пострадам или да не пострада друг заради мен.

Keep_The_Change, ако той е предизвикал инцидента значи все пак е виновен. И не съм казала, че трябва да умира, казвам, че е редно да се даде първо шанс на попадналите случайно в ситуацията, да излязат невредими от нея.

# 1 825
В  крайна сметка - ръмжат ,пъшкат , пръцкат , хъркат.
  Още звуци има ли Grinning
 Реших -не искам мопс Grinning

Засега други звуци не съм регистрирала  Grinning Харесва им да дъвчат пръстите на стопаните си, в знак на обич.
Не е чак толкова шумна, пак повтарям. С йоркито беше като гробница. Някой път мога да ви запозная със Зара, хич не е толкова страшна и гръмогласна.  Heart Eyes

# 1 826
Моя Бръмби само.ще.хърка и грухка  Naughty
Като се изморят са много.смешни  hahaha

# 1 827
Ами то кученцето като си стане наше ще си го обичам и пърдящо де .
 Белла ти имаш вече кученце ли ?Това ли е подаръка.

# 1 828
Моя мопс ако е мъжки ще се казва Бръмби, за женска не знам  Thinking

Бамби  Laughing

Бамби е мъж!

# 1 829
Ами то кученцето като си стане наше ще си го обичам и пърдящо де .
 Белла ти имаш вече кученце ли ?Това ли е подаръка.

Още нямам  Sad но ще имам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт