Искам да кажа ... (26)_02.03-08.03

• 70 436
  • 1 943
  •   1
Отговори
# 1 830
Това ли е мопс? На тези не им ли текат лигите постоянно?

Не. Това са очарователни мини свинчета, които грухтят и сумтят, пърдят като едър балкански мъж, но са много интелигентни същества.

Мопс pug ли е?

# 1 831
Моя мопс ако е мъжки ще се казва Бръмби, за женска не знам  Thinking

Бамби  Laughing

Бамби е мъж!

Ще го направим жена!
Да, pug е.

# 1 832
Да, Софи. Pug.

# 1 833

О, най-после разбрах. Моят мъж много ги харесва, но аз предпочетох Голдън. В един тест "какво куче сими беше излязло мопс. Не пръцкам и не хъркам.  Joy

# 1 834

О, най-после разбрах. Моят мъж много ги харесва, но аз предпочетох Голдън. В един тест "какво куче сими беше излязло мопс. Не пръцкам и не хъркам.  Joy

Значи си гальовна и вярна.

# 1 835
  • София
Жади, ти сериозно ли смяташ да се разправяш и с куче, наред с бебето?  Shocked Голяма ентусиастка си, признавам те!
И да ви поправя - пише се бОлонка. Имахме 2 броя - Меги и Дони. Умряха от старост. Толкова ги обичахме тия животинки, но е голяма мъка раздялата с тях.  Sad
Ако един ден се подлъжа да се грижа за куче, това ще е голдън. Обожавам ги - красиви и интелигентни животинки.  Heart Eyes

# 1 836
Твоя мъж знае какво да харесва  Laughing

Тони, няма да мога да гледам две бебета  Laughing малкия да поотрасне малко.Като е бил малък ММ и сестра му домъкнали малко кученце в тях.Болонка. Като им минал мерака останала при баба му и дядо му. 18 години я гледали. Баба му още я жали  Sad

# 1 837
Жади, ти сериозно ли смяташ да се разправяш и с куче, наред с бебето?  Shocked Голяма ентусиастка си, признавам те!
И да ви поправя - пише се бОлонка. Имахме 2 броя - Меги и Дони. Умряха от старост. Толкова ги обичахме тия животинки, но е голяма мъка раздялата с тях.  Sad
Ако един ден се подлъжа да се грижа за куче, това ще е голдън. Обожавам ги - красиви и интелигентни животинки.  Heart Eyes

А как се скубят! Не е истина. Реша я основно веднъж седмично и събирам около една торба косми. Но на килима продължава има. Иначе е разкошна. Умна, вярна, любвеобилна. Много ще ми липсва един ден....

# 1 838
  • София
Оф, това с космите не знам как бих го преживяла. Нашите болонки изобщо не ръсеха косми и не съм свикнала на таквоз чудо. Мъжът ми ще пукне, той мрази домашни животни, по-големи от рибки.

# 1 839
Ще ме приемете ли пак?
Търся 3 да- та.
Съжалявам за изцепките.

И честит празник!!!

# 1 840
Твоя мъж знае какво да харесва  Laughing

Тони, няма да мога да гледам две бебета  Laughing малкия да поотрасне малко.Като е бил малък ММ и сестра му домъкнали малко кученце в тях.Болонка. Като им минал мерака останала при баба му и дядо му. 18 години я гледали. Баба му още я жали  Sad

Е, аз ви казах! Може да не съм красавица, но съм много сладка и обичлива.  4470 4470 4470

# 1 841
  • Euskal Herria
Антигона, същата история е и при нас. Сега сменихме гранулите, друга работа е. Отделно, че трябва да му изграждаме и нов режим на хранене. Но поне страшно бързо възприема.

Тони, наистина човек се привързва. Аз затова толкова се противях сега да вземем куче. Като знам как го изживяхме, когато лятото ротвайлерката умря. Ама мъжът ми го избра, то пък предпочете мен  Grinning. И сега нон стоп е плътно до мен.

# 1 842
Ще ме приемете ли пак?
Търся 3 да- та.
Съжалявам за изцепките.

И честит празник!!!

Добре дошла и честит празник!

# 1 843
Честит празник, Дари!

# 1 844
  • HH
Ще ме приемете ли пак?
Търся 3 да- та.