Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 137 230
  • 844
  •   1
Отговори
# 240
99991, marinetraffic-а напоследък нещо се е скапал. Аз използвам приложението FindShip, безплатно е от google play и почти винаги показва (както другите са писали, ако искат да бъдат видяни  Wink) с изключение на дългите преходи.

# 241
Много благодаря на всички! Ще се радвам да споделяме общите проблеми и радости, по време на отсъствието на нашите момчета, за да минава времето по - бързо. Благодаря!

# 242
  • Варна
Бррр какъв е този студ.. ? И на кучето не му се става и ме шпионира под завивките.. Sad Как сте дами? ПРи мен едно и също.. работа, вкъщи, чат пат кафе с другите морск принцеси, чат+обаджане от ММ и така..

# 243
  • Варна
И аз от работа в къщи, командировки и то половината рейс минал... Лула, ти във Варна си или бъркам? Да се цаня за кафе де Simple Smile

# 244
  • Варна
Здравейте, чета ви от време на време основно, когато момчето ми е на плаване, но до сега не съм писала .. като ви чета ми става някак малко по-леко на душата, знаейки че има още толкова много момичета със същата съдба .. хубаво е, че ви има тук Simple Smile

# 245
Да се присъединя и аз към мрънкащите, не стига студа  Twisted Evil  и влагата дето ме морят, ами и слизането на моето синче се отлага за не определено време....за баща му дори и обратното броене не мога да започна  Cry   Тъкмо се настроих за посрещане и сега отново  Sad   Sad   Sad    Най ми тежи гумите на колите да сменям  Twisted Evil  ще загубя сума ти и време, но е неизбежно.
stelsity,  много сме мила.....пиши, мрънкай си...нали затова сме тук  Hug 

# 246
  • Варна
Днес и аз ще мрънкам, закотвиха се 6 дни вече и няма влизане в тъпото пристанище. Нещо ми е домъчняло ....

# 247
Как сте, принцески Hug
Лулче и при мен е основно работа, лекции, фитнес и в къщи Simple Smile Тъъъкмо започнах да спортувам, с толкова хъс и амбиция и ме тръшна този ужасен вирус Sad Цяла седмица не съм ходила на тренировка, само хранителния режим спазвам. Поне тежката част с хремата мина, остана да преборя кашлицата Peace
Иначе за моят любим, малко още и мога да си направя календарчето за обратно отброяване Mr. Green Края на този месец, от който половината вече мина, ще пуска готовността и края на ноември някъде трябва да слиза Heart Eyes Сега са вече наблизо, след ходенето в северна Америка. Идните седмици се очаква да си въртят в района на Гърция, Кипър, Турция и евентуално товарене в Русия, така че надявам се да няма бавенки със слизането му Praynig
Направо не мога да повярвам, че им се вижда края на тези 6 месеца ooooh!
И аз съм във Варна Mr. Green Не съм се разхойкала много напоследък, нещо времето ми идва твърде недостатъчно, но по принцип с удоволствие бих се вредила за кафе с някоя от вас bouquet

# 248
  • Варна
Аз съм до 16.30ч. на работа, в центъра, на линия за кафе ежедневно Simple Smile

# 249
  • Варна
Днес ме зарадва моето момче, въпрос на дни е вече живот и здраве да получи промоция за ел механик Simple Smile лошото е, че няма все още месец откакто съм го изпратила, а наближават празници... миналата година също го нямаше по това време и доста тежко ми беше .. аз в момента съм без работа и си уплътнявам времето с правенето на дипломна работа Simple Smile 

# 250
  • Варна
Какво е промоция на ел.механик? Моят мъж е ел., но не съм чувала за промоция ...

# 251
  • Варна
Ами при тях така казват на повишението, и той все промоция, та промоция и аз си мислех, че така е общо прието Grinning сега беше кадет, той е от скоро по корабите, това му е трето качване

# 252
  • Варна
Ахаа, честито значи Simple Smile Лека да му е работата и безаварийна Simple Smile От къде сте Вие, мъжовете ни вероятно се познават... С моя дзвер винаги има стажанти, та затова питам Simple Smile

# 253
Честито на момчето ти Стелс Peace Иначе и аз знам, че на техните повишения се казва "промоция". Аз все по-малко търпение до прибирането на моя моряк Mr. Green
Мире , и аз съм на центъра Peace Значи някой път можем да се организираме Hug Само малко да си взема въздух покрай работа, лекции, курсови проекти, тренировки и т.н Crazy

# 254
  • Варна
Ок,Лис,къде учиш? Аз работя във Винса....
Мойто момче са в пристанище вече и очаквам включване, но са 6часа назад Sad Та си чакам де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт