Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 137 230
  • 844
  •   1
Отговори
# 255
В Свободния съм, Мире Simple Smile Но във Винса си ми наблизо, защото аз съм срещу общината Laughing На мен ММ вчера ми каза, че преди месец някъде е трябвало да имат курс до Бургас, но са ги разменили с друг танкер. Иии аз направо полудях, хахахах Mr. Green

# 256
  • Варна
Ахаа, значи ще пием кафето скоро Wink
Чух на дзверо гласа и съм доволна Simple Smile

# 257
  • Варна

Момичета здравейте....мен ме обхваща пак депресията,..н отдавна бях писала ,после поспрях,мъжът ми се върна миналия месец и сега пак му се обадиха да заминава,н съм разстроена......малкия ,който е на 3 годинки вече все него търси....
оффф пак ми става криво отсега и празниците пак няма да е вкъщи.Нямам мн познати,приятелки,с които да общувам,покрай малкия мн се бях затворила.
Ще се радвам да си пиша тук с вас и да се видим по-нататаък ако някой има желание....имам нужда от кураж и подкрепа Simple Smile

# 258
  • Варна
Мира Иванова мъжът ти в коя фирма е? Приятеля ми работи в Стамко Simple Smile ..  dior.84 сигурно ти е много тежко наистина, особено и с детенце.. насреща съм за подкрепа Simple Smile

# 259
Диорче, не дей така мила, празниците ще минат, ден като ден...Не ги броя колко пъти съм ги посрещала без морския. Виж момичетата от Варна се организирват за кафенце, ще се видите. При добро желание, се намира време за всичко.
Стел, честито на момчето ти. "Промоциите" са хубаво нещо, отговорности и възнаграждения се вдигат.
Аз пък вчера сутринта се събуждам и гледам 5 неотговорени повиквания на тел  Shocked  от сателита  и веднага шок. А вечерта се чухме с ММ, и нали съм паника веднага звъня. Изненадан глас ми отговаря, че там е нощ и всички спят, а аз нареждам да събудят капитана  Mr. Green  Човека вече е тотално притеснен, а аз следя минутите, че брояча лети  Laughing и сметката също.  Отелно и имейлите летят, след време се обажда ММ  и ми обяснява,че неме е търсил, скандала е заформен  Mr. Green  И най-накрая се сещам, че и моят син е на кораб  ooooh!  и обажданията са от него.  Та на практика вдигнах на крак два кораба  Laughing  Laughing  Laughing  

# 260
  • Варна
Стел, в IHB Shipping, Диор ще се радвам да се видим, аз съм на линия Simple Smile
Питах за промоцията и ето научих нещо ново, за което благодаря и тук Simple Smile
Аз понеже съм на вълна украса вече, а имаме чудна тераса за лампички, питах ел.-а да сложим, пък той ми вика, че е много вероятно да накъдря котката принципно Simple Smile
Веси, всички трябва да са под контрол Simple Smile Развесели ме
Хубава неделя от мен Simple Smile

# 261
Веси, хем се хиля с теб, хем знам, че хич не ти е било смешно докато разбереш какво става  Hug
Аз още си чакам, не се знае кога ще дойде, не се знае и кога ще се качи след това. Дали ще е тук по празниците е абсолютно невъзможно да се каже от сега. Но пък вероятно ще е тук за моя РД  Grinning
Децата успяват да запълнят деня, онзиден решиха да ги запиша и на лека атлетика  Crazy
Бая рано ми се вижда за коледната украса, то аз и не се престаравам де, никога не сме тук по празниците. Вече правя списък за пътуването.

Хубава и релаксираща неделя момичета  bouquet

# 262
  • Варна
Мира, Lys от Варна съм и аз  Grinning  дори мисля, че с Мира се видяхме на един благотворителен базар на Анимал Хоуп заедно с Веси.

Аз съм на работа до късно през седмицата към 7 съм на центъра в събота и неделя почивам.. ще исмислим нещо ако искате.

И мене май иска да ме хваща настинка и се каня да отида до аптеката за нурофен, защото просто няма как. Кофтито е, че трябва днес да изляза с една морска принцеса, която основно се оплаква от живота и мъжа си и много ме натоварва..., но не мога да я отбягвам дълго тъй като мъжете ни са дългогодишни приятели. Аз му казах на ММ, ако и аз започна някой ден само да се оплаквам на всички приятелки и нищо хубаво да не казвам за него значи нещо не е наред и няма смисъл да продължаваме.. Не я разбирам и това е.. щом не е щастлива да не си го е избирала..

# 263
Привет Hug
Еее, ще се организираме, непременно Peace
Веси разсмях се и аз Mr. Green Кой, ако не жена може да качи на главата си два кораба Laughing
Мимче Hug О, и на мен никак не ми е нито коледно, нито празнично, украсително или зимно.  Crossing Arms Напротив, чакам си още циганското лято Joy
Ние за Коледа сме си в къщи със семействата. След това ще отлетим на някъде около НГ Flutter
Лулче Hug Ако позволяваш чуждо мнение, не си длъжна да се товариш, мила Peace Нека мъжете ви бъдат добри приятели, лошо няма. Аз поне за сега, нямам близка приятелка сред жените на приятелите на ММ (Боже, какво изречение стана ooooh!) . Това не означава, че не ги уважавам, или че се държа зле. Но не си пия кафето с тях. Виж, момчетата са си пичове. Ама за дамите, дори ММ ги оценява като не най- добрата и приятна компания, така че ме разбира Peace

# 264
  • Варна
Видяхме се, Лула Simple Smile Ама аз по-късно се усетих Simple Smile Пак трябва да се видим Simple Smile В уикенд ще е щом почиваш тогава. А от онзи базар всичко си ползвам и пак ще дойда  като има Simple Smile Лис, отбраните дето ставаме сме тукааа, така че трябва да се запознаем Simple Smile

# 265
При мен стана така, че случайно една кипърка с която работихме заедно на един кораб се омъжи и тя тук. Случайно и мъжете ни често работят на един и същи кораб  Grinning
Тя стана и кръстница на дъщеря ми  Heart Eyes
Това лято само с Весито се видях, но пък беше вълшебно  Hug
Лула, на твое място малко по малко ще се дистанцирам, не харесвам такива хора, всеки си има мрънкащи моменти, обаче за постоянно ми действат като енергийни вампири.

# 266
Момичета-кокичета, ако искате може да си заформим нещо предпразнично, по женски. Ще се поглезим като истински Принцеси  Heart Eyes  , терена е от мен.  Марийчето го видя, местото е вълшебно  Wink  не случйно съм го избрала, за да минават по леко дългите самотни дни.
Мира и аз съм на вълна украса, ще ми трябва доста  Mr. Green  за да завърша приказната обстановка  Laughing  За мен са важни детайлите, доставят удоволствие както на окото, така и на душичката.
Лула, имам един любим лаф, използвам го често...."Москва не вярва на сълзи"......просот твоята приятелка обича внимание....на практика тя си мрънка профилактично  Mr. Green  пресилено и драматично  Mr. Green  ...За да не те натоварва, не и обръщай внимание или просто и кажи, че ти е некомфортно и тази тема няма да се засяга по време на кафе.

# 267
  • Варна
Кафето с мойта приятелка отпадна, защото имала майстори пък аз имах друг ангажимент Simple Smile

Не е лош човек, но е крива по природа и все някой й е виновен. Нейният моряк също се "издуха" и не ги знам колко ще издържат.. той е за 2 месеца в годината в БГ.. и до колкото чувам дори не си "наваксва" отсъствието със семейните задължения. Те проблемите са още 100-тина, но няма да ви занимавам. Ще видим.. мисля малко по малко да се дистанцирам.. и без това имам само 2 почивни дни.. то кое по-напред да свърша.

За кафенце по варненски нп ще го измислим Simple Smile

[/quote]

# 268
  • Варна
Аз съм нова в редиците. Но и аз с удоволствие бих пила кафенце или да хапнем. И аз работя в центъра и имам  обедна почивка от 12 ч.  Hug

Лула това момиче не ги знам какви са им отношенията, но и това 2 м в годината да са заедно и пак да не се поглеждат, лошо Sad

# 269
...бих пила кафенце или да хапнем...
Например в Годзила и то скоро  Heart Eyes Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт