Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 137 254
  • 844
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Аз от сряда нататък съм на линия за кофито. Почивката ми е от 12ч., но е 30мин. иначе работя до 16,30ч. Как сте в тази част на деня?

# 271
  • Варна
...бих пила кафенце или да хапнем...
Например в Годзила и то скоро  Heart Eyes Hug bouquet

Хаха. Разконсперира ме. Еми на линия съм когато кажеш от 12 ч. през седмицата. Ще се радвам.

Мира ти в кой район работиш. Ако те устройва Годзила, да ходим:)

# 272
  • Варна
Във винса съм, всичке годзили са ок, но обедната ми почивка е 30мин. За кафе ще стигне обаче....

# 273
...бих пила кафенце или да хапнем...
Например в Годзила и то скоро  Heart Eyes Hug bouquet

Хаха. Разконсперира ме. Еми на линия съм когато кажеш от 12 ч. през седмицата. Ще се радвам.

newsm47

# 274
Голяма тишина е настанала  Shocked     Уж нов месец, отива му да е хладно, а в къщи да ухае на пай с ябълки и канела и ароматен чай, а то циганско лято  Laughing  Наблягам на питиетата с леда  Laughing
Ако не бяха шарените листа по земята, щеше да е чудно....ама да не са ти в двора. Голям фитнес тия дни, събирам с тонове  Mr. Green  Няма и кой да ми помгне  Sad  , ни бащата, ни синът.....още са по океаните. В различни часови пояси са и вече имам обеца на ухото ooooh!  гледам внимателно часовника, че да няма пак изложби  Embarassed  Не знам кога дори да започна обратното броене  Cry
Хубава вечер на всички!

# 275
  • Варна
Аз съм водоравно на дивана, а мъжо край Мадагаскар. Скоро се сетих и аз, че нещо от бая време не смеписали тук. Аз умувам подаръците вече...

# 276
Аз от няколко дена съм с половинка, или желязото му е дошло в повече, или е в критическата обаче  Crazy
Мисля няколкодневно пътуване да спретна да се разсеем малко преди да се избием  Laughing

# 277
  • Варна
Мари, действай, че мача нервен явно Simple SmileНа работа метнаха украсата в двора и мен като ми стана едно коледно ходих и купих елха, играчки и едни много яки калъфки за възглавничките на дивана Simple Smile

# 278
Марийче, весели ти очички! Хич не му се връзвай  Mr. Green  , при нас се получава това състояние, когато има големи харчове и нивестиции  Mr. Green . Сега съм му приготвила изненада   Wink  чакам с нетърпение да си дойде, разтиках някои мебели и къщата е полупразна  Laughing  а той обича да се излежава на дивана пред ТВ  Mr. Green  Е вече няма такъв  Laughing  Laughing  Laughing
Мира, браво на теб, ако не ми мине котка път в неделя съм на пазар, ще ти се обадя.
И не забравяйте, петък 13 е!!! Денят ще е повече от хубав  bouquet

# 279
Олееее, ти направо в дълбокото скачаш  hahaha
Аз събирам багаж, ще попътуваме малко  Grinning
И да почерпя, аз много обичам петък 13-ти  Laughing
Скрит текст:

# 280
  • Варна
Супер, Веси, ще се радвам да се видим Simple Smile
Хубав петък на всички Simple Smile

# 281
Още една топла седмица се очертава  Laughing  а аз вчера пазарих Коледна украса и мисля да я кича.
Имам си мъж  Heart Eyes  , чакам и младия моряк да се прибере....но май ще почакаме още  Sad 
Хубав ден и спорна седмица от мен!

# 282
Привет, привет русалки Hug
Аз съм в очакваща треска. Моето момче беше пуснал готовност за 30-ти този месец, което си е кажи- речи другата седмица, и аз съм се настроила, че максимум до средата на по- следващата ще си е в къщи. Да не се обърка нещо само, ама няма, вярвам аз, че съм момиче с късмет. Mr. Green Ох, не мога да повярвам, че минаха тези 6 месеца ooooh! Виждаха ми се безкрайни, когато тепърва замина.
Времето последните седмици направо ми лети. Лекции, работа, фитнес и тук- там други занимавки, та дните почти не ги усещам.
Ей така се надявам да ми отминат и тези две седмици, моряка да си дойде и после времето да спре Mr. Green
Хубав ден, мили дами. Hug

# 283
Здравейте и от мен Simple Smile не знаех, че има такава група тук Simple Smile От Варна съм и ММ също е по корабите, за щастие на кратки контакти, та аха да си залипсваме и той си идва Simple Smile Ще ми е приятно да си пишем, дами Simple Smile))

# 284
DV84, добре дошла! Ние тук на приливи и отливи ....ама знаеш как е, когато момчетата ни са на път.
Днес толкова разсеяна бях, ама нали ММ е до мен, си забравих телефона  Laughing  Laughing  Laughing  в един ресторант на морето.  Не че нямам нужда от нов  Wink  ама...дивана сега е на дневен ред  Laughing .Е водих го там да не му е мъчно за моренцето  Laughing  Laughing  Laughing И най-вече да се видим с приятели и да заредим от Варна, ма много евтино горивото при вас  ooooh! не вярвах, но се уверих, че може да има такива цени -  1.79 лв за литър  Shocked 

Общи условия

Активация на акаунт