Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 136 880
  • 844
  •   1
Отговори
# 510
Никога не съм се притеснявала, имам му  доверие. Ние дори на самия кораб имахме безброй възможности дето се вика, дори връзката ни започна на самия кораб. Сега е в другата крайност - изобщо не влизат в пристанища, не вижда суша докато е там.
Как бих реагирала ли? Аз лично вероятно ще му събера багажа, още не съм се научила да прощавам.

# 511
JoyJoy Калинамалина,  каква е гаранцията ако ходи от 8 до17 на работа , че в обедната почивка няма да има забежка...Доверие, мила , това е важно.  На пристанището екипажа има доста работа....няма време за размотаване, особено ако е на товарен кораб.

# 512
Мария вие на пасажерски кораб ли сте се запознали? Аз мисля, че мъж, който си изневерява ще го направи навсякъде. Факт е, че повечето моряци на пристанища ползват"платени услуги", но като се притеснява човек едва ли ще поправи нещо, а и дори да има забежки е трудно да се разбере според мен.

# 513
Да, на пасажерски бяхме тогава. После аз забременях и напуснах.
Абсолютно съм съгласна с Веси, ако е решил някой да кръшка, всякак ще намери начин. Специално при моряците и при моряшките съпруги се има едва ли не като правило да се изневерява. Но аз бих казала, че всъщност моите впечатления са точно обратните, повечето всъщност държат на семействата си и не вършат глупости, при връзки като нашите доверието е най-ценното нещо и се печели доста по-трудно.

# 514
  • Шумен
Питам ви,защото пътувайки насам,натам всеки път като имат възможност да слезнат на пристанище,чувам как колегите му ходят по клубове, труженички и прочее и как си имали някви жени по пристанищата. Аз лично съм го хващала,но съм на мнение че в "чужбина не се брои" само да не ми носи болести и прочее...Преди не бях толкова ревнива,но сега нещо ми е влезнала мухата в главата.
За това питам...

# 515
Има една такава приказка .... Да си имаме доверие, защото ако нямаме ще започнем да се следим и ще се хванем.

Според мен никой не е застрахован от изневяра. Ако човек иска винаги ще намери начин да кръшне дали е на суша или на море. Някой обче постоянно се оглеждат, докато при други е стечение на обстоятелства според мен. Аз не мисля по този въпрос всъщност. По принцип имат много работа и за сън не му остава време дори. Аз съм тук, той е там .... Човек не знае в какво може да се забърка. Надявам се да не направя тази грешка никога.

# 516
По труженички ходят, но чак да си намират приятелки на пристанищата, освен ако не се влюбят в някоя труженичка и да я посещават като са в съответното пристанище:anguished:. Всеки се изкушава, особено като е в пристанища като Тайланд, Бразилия. Аз смятам, че по - скоро ако е на кораб с жени е доста притеснително и неприятно, защото там наистина има шанс да си намери жена.

# 517
  • Варна
Аз не видях какъв е кораба и какви линии държат. У нас сме на далечни плавания, дълги преходи, много време на рейд и рядко слизат. Имам му доверие, той на мен също. От него знам, че из Европа и с кратки преходи се счупват от маневри и проверки. Според мен излишно се филмираш. Относно как бих реагирала - не знам.

# 518
Аз не разсъждавам над възможността за кръшкане. Като цяло и ние си имаме доверие. Ако се случи и разбера не знам как бих реагирала. За сега не ми е давал поводи за ревност, аз на него също.

# 519
Аз не бих простила. И двамата сме наясно, че веднъж изневерим ли нищо няма да е същото. Може би само първия контракт се притеснявах, защото не знаех какво е ежедневието им. Наистина по пристанища има страшно много работа и рядко слиза.

# 520
Здравейте, момичета! Защо сте разочаровани от групите във фейсбук, сега четох предишни теми и видях, че е имало такава група Корабни съпруги, но нищо не ми излиза в нета. Интересно ми стана, че групата е създадена от момиче, на което приятелят му е изневерил доката е бил на пасажерски кораб Confounded

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 18:53 от Pia Mia

# 521
А, аз съм разочарована не от група за моряшки съпруги, а от съвсем други, дори не съм я чувала тази група, за която говориш или поне не я помня. Като цяло вече гледам да ограничавам достъпа до твърде лична информация и особено фейсбука. Тук започнах да пиша в групата преди около 6-7г, не съм чела назад и нямам идея кой и защо изобщо е започнал темата.

Изкарах набързо един вирус, добре че се падна точно когато отмениха моята и на децата тренировки и от днес са почивни дни до края на седмицата! Направо арестувах възглавницата Grinning

# 522
Pia Mia, направила си сериозно проучване на причинта за тази група Simple Smile Сигурно и е било тежко на въпросната дама в онзи период и е потърсила "сродни души"

И аз внимавам с фейсбук групите понякога настават панаири и става "аз ли криво обяснявах, ти ли криво ме разбра".  Наблюденията ми са покрай бебешките теми, които ме вълнуват в момента. Малкият заспа и дойде моето време за лични занимания.

# 523
Аз се замислих, че утре ще станат 10г откакто пристигнах със самолета и един куфар с дрехи да заживеем заедно с ММ. 2 месеца по-късно се оженихме. Луди-млади бяхме Grinning

# 524
Мария, честита годишнина, дано изкарате още много ×10 год и щастието от това да сте заедно да се увеличава.

Ние сме само от 4 год заедно, но като погледна назад ...бързо минаха.

Общи условия

Активация на акаунт