Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 136 831
  • 844
  •   1
Отговори
# 435
Има ли моряшки жени? Прочетох всички ваши публикации и реших да пиша, явно само тук можем да се подкрепяме, защото само ние си знаем през какво преминаваме и как минават тия месеци в чакане.

# 436
  • Варна
Имааа, здравей и добре дошла Simple Smile Нещо сме се запиляли някъде, но ни има. Ето нещо от днес, което ме развълнува:
На кораба дето е Красен сега за товаренето на борда се качат работници със семействата си и се настаняват на палатки там. Те ще товарят 30-40 дни ориз на чували. Имат ограничен достъп и нашите са с въоръжена охрана, обаче децата не можеш да спреш, а те на всякаква възраст - от 6 мес. бебета нагоре. Той ми казва те растат по корабите. Та едно момиченце 5-6 годишно се мотало около белите чичковци и Красен го подканил да дойде с него. Отстрани тайландците опитали да го спрат, но детето го погледнало погледало и дало ръчичка Simple Smile Завел го нашия в кабината и му дал шоколади, бисквити и ябълка. И като грейнало това дете, той казва тез очи светнаха, гушнало подаръците и като не знае как да благодари, му се поклонило. На нашия му тръгнали сълзите, но е много щастлив от емоциите, които са си разменили с детенцето...Тайланд е мястото..
Такива ми ти емоции и...
Разкажи ти за твоето момче или ако нещо те мъчи, тук можеш да помрънкаш на воля, ще те разберем и ще дадем рамо Wink

# 437
ехе супер, че има някоя активна, но явно повечето се радват на момчетата си все пак е лято и повечето са си тука. Аз съм в процес на чакане минаха два месеца, но има още два. Много е хубаво че тук ще се подкрепяме защото всички минаваме през едно и също, приятелите ни се отдалечават защото завиждат, но в тия безкрайно дълги месеци сме все самотни и тогава никой не ни вижда.

# 438
ох, така докато мине и третия месец да си пусне молбата нещо хич не минава времето, до сега карахме на емейли и разговори по тела, но на тоя рейс има фейсбук и като разбрахме голяма радост но за жалост е такава версия че само можем да си пишем. Моето момче е в Мексико сега и сме с 8 часа разлика и двамата не спим за да можем да се засечем и да си попишем. И двамата сме се депресирали имам чувството, само за него мисля затворила съм се в себе си и само броя дните.

# 439
  • Варна
Simple Smile И ние сме на средата,минаха двъ месеца. Караме на мейли и разговори, сега е в Тайланд, 4 часа са напред... Отдръпване и аз усетих, познавам жени на колегихе му, вкл. от текущия рейс, но рядко се виждаме. Вие къде живеете, ние във Варна...

# 440
Аз имах толкова лудо лято, че хич не ми остана време за депресии и мислене  Laughing
ММ е към Япония, засичаме се тук-там, говорим по фейс, скайп, пишем, снимки пращаме. Той на китове и акули, аз на децата.
Имаме още към две седмици във Варна, след това за съжаление пак обратно. Предстои ми да съм кръстница в събота, после запразняваме за три дена, че много поводи има.
То и сега се приготвям за приятелско събиране, утре също. Чакам и една сладурана да се обади дали ще идва към Варна или аз да паля колата към Мадара  Heart Eyes

# 441
Не отдръпване няма, а на против сега с тази постоянна комуникация усещам, че и той страда  колкото и аз и това ме измъчва много. Не познавам моряшки жени, от Велико Търново сме и затова нямаме такива познати иначе щеше да е хубаво, щом и вие сте на два месеца ще си прайм компания с тебе хихих

# 442
Здравейте момичета! Цвети, добре дошла....при нас на приливи и отливи  Laughing  
Аз още си чакам  Sad  ... от 4 месеца , захапваме 6 .....но вагжното е да се върне по живо по здраво. Търпението ми е вече като втора кожа  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Мира , тъжно ...и интересно....Много е мило когато са ценени малките жестове, трогват....защото тук всеки ден се зблъскваме с ароганти и намръщени хора, не умеещи да се радват дори на факта че сутринта са се събудили здрави......
Марийче, айде мила, чакам те! Настроението е пасторално  Wink

# 443
Весии как така от 4 на 6 защо така са му го удължили, и аз за първи път когато го изпращах чаках 5 месеца, промотирахо го на 3тия месец, от трети на втори механик и нямаше начин... ще стискаме зъби

# 444
Вашите момчета в коя фирма са току виж сме жени на колеги хихихи

# 445
При моя няма българи на кораба. 4-5 месеца е контракта, почти избута половината!
Веси, другата седмица?  Heart Eyes

# 446
  • Варна
Моят морски е IHB, има един колега в Търново, виждали сме се за по кафе, но не се сещам как се казва.
Веси, голяма красота е на къщата... За кучетата да питам ли?
Мари, звучиш много свежо, ще честитим кръщелник или крущелница в събота?

# 447
Мира, питай....възстановява се 😊 Живна, храним се добре...бягаме.  Доволна съм, хубаво е животинчето да е сред нас.

# 448
  • Варна
Браво на Чара, мъжко момиче е тя, зарадвах се Simple Smile

# 449
Честит Имен Ден, на всички с прекрасното име Мария! Бъдете здрави, щастливи и благословени!  Хубав празник!

Общи условия

Активация на акаунт