Съпруги, чиито мъже пътуват по море - 32

• 136 869
  • 844
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, трудно е, но ако не си намерите и други неща, извън тези, които правите с половинката, става страшно. И аз минах през депресия, при това с децата. Отне ми време да намеря моите си неща, които да ми носят удоволствие, да ми запълват деня и да ме държат заета. Всичко това в социалната изолация на живота в мъничко градче в чужда държава.
Също така посрещайки разделите по-смело, давам опора и на ММ, изключително му е трудно да се справи дори с неговоте емоции и не искам да го товаря и с моите и на децата. Важното го знае, но без излишни настроения.

# 556
За колко време ще си разделена с приятелят си/мъжът ти?

# 557
Трябваше за 6 месеца, но се надявам да е по-малко понеже стажа му тече от 1.10,  а му се обадиха,че се качва г/д два месеца по- късно. Една малка идея съм по-смела понеже първия път и двамата не знаехме какво ни/ го очаква и си беше страшничко. Но да. .пак си е много тъжно и трябва да си действам сама и да си намирам задачи,че доста време прекарвахме заедно....

# 558
Трябваше за 6 месеца, но се надявам да е по-малко понеже стажа му тече от 1.10,  а му се обадиха,че се качва г/д два месеца по- късно. Една малка идея съм по-смела понеже първия път и двамата не знаехме какво ни/ го очаква и си беше страшничко. Но да. .пак си е много тъжно и трябва да си действам сама и да си намирам задачи,че доста време прекарвахме заедно....
Ходиш ли на работа ?Най вероятно не работиш.Затова ти е скучно , ако ходиш на работа хич няма да ти остава време да скучаеш.

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 12:35 от Markrit

# 559
Мартина, просто трябва да се настроиш, че тези месеци са си само за теб. Аз спортувах.. Ходих на танци, йога и пилатес. Сега ти е времето да се поглезиш.. маникюр, козметик...излизай с приятелки, насочи се към някое хоби (аз започнах да се занимавам и с разни декорацийки вкъщи). Първия път е много гаден.. като се сетя и аз в каква депресия бях изпаднала.. Confounded Сега ще ти мине по-бързо времето, просто се ангажирай с нещо и бъди упорита Kissing Heart

# 560
Хора, много ви благодаря!  Ще се опитам да ги правя тези неща, но като ги чуеш и от хора, които те разбират най- добре е супер подкрепа! Благодаря!

# 561
На мен ми се размина посрещането след няколко дена, ще минат още поне две седмици. Дано да успее за празниците, че миналата година се прибра 3 дена след нова година пак с голямо закъснение. После аз трябваше да пътувам за седмица и се майтапехме, че трябва да си чукнем среща, че да се видим Laughing
За сметка на забавянето обаче, после си пуска повечко отпуска, та не ме е яд много.

# 562
Утре изпращам..и не мога да спра да рева Flushed Laughing имам чувството, че всичко ще е празно вече...и почва голямото чакане..ужас..изглежда като цяла вечност..

# 563
Точно преди празниците Frowning1
Ако си имаш занимания времето ще мине по-бързо.  Пожелавам ти от сърце да мине неусетно раздялата и да дойде денят за посрещане

# 564
Ще заложа на тренировките и повече време с родителите ми.. Празници, непразници трябва да се свиква... Вие знаете по- добре от мен как е..аз едва за втори рейс изпращам. Благодаря ви!. Как сте вие? Simple Smile)

# 565
Просто си потърси работа и изобщо няма да ти остане време за скука, тъга и т.н.  Mr. Green

# 566
Биваме, ММ ги засилиха към Нигерия, а там смени няма. Ще си празнуваме и тази година разделени. Подготвям пътуване за мен и децата, три седмици и половина до ваканцията!

# 567
Здравейте Момичета! Последния месец от годината винаги провокира някаква тъга и особено когато си без половинката, когато от всякъде се натъртва за топлина и домашен уют....те смазва. И аз май се поддадох на някаква меланхолия и едно особенно настроение нетипично за мен. Вече не броя колко празници сме били разделени. Скоро ми предстои един, за доста хора е голямо събитие да отбележат тая цифра от живота си, но аз  за първи път няма да  празнувам....защото се очертава и двамата морски да са на път.. ...Мартина, не плачи мила, така и на него му става още по тежко...после колкото искаш плачи...
Аз едвам днес се наканих да подготвя и украся обекта, да пусна светлините....никой не го интересува, че мен не ми е празнично....но пък ми става драго,  как други се радват и им е приятно тая  атмосфера.  ММ ги засилиха в Балтика, голям "късмет" от ураганите по Карибите, сега на ледовете.

# 568
Веси HugHugHug

Ние днес успяхме да се чуем, и с децата си поприказва. И мен меланхолията се опитва да ме наляга, ама веднъж минах през тази центрофуга да ѝ се подам и не мисля да повтарям. Пуснах си изследвания, набавих си после разните витаминчета и добавки, които бяха на долната граница, а ми помагат да минавам през гадната зима бодра и енергична, намерих си и ново занимание - открихме зимния риболовен сезон и вече се разписах с един голям калмар. Тъй като кея е буквално в центъра на града ми е удобно да се мотам там докато децата са на уроци. В събота ходим заедно с децата, много им е забавно.

Утре ще извадя украсата и ще оставя дребните да се вихрят Grinning

# 569
  • Варна
Здрасти и от мен, аз вторник ще изпращам, това е инфото засега. Иначе съм в отпуска и чета за изпит на 12-ти. Нещо ми бръмна главата и сме се опънали на дивана, морския дреме уморен, ходиха за индийски виза вчера до София... та такива работи при мен.

Общи условия

Активация на акаунт