Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
Какви са препоръките на участниците за справяне със симптомите на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от симптомите на бременността, които майките обсъждат във форума?
Симптомите, които бременните жени споделят във форума, включват гадене, повръщане, болки, кървене, притеснения относно различни прегледи и състояния на бебето и обсъждане на лични преживявания и притеснения. Майките споделят различни симптоми на бременност като гадене, чувствителни и подути гърди, умора, сънливост, болезнено коремче, запушен нос, болки в гърлото и ниско кръвно налягане. Някои от тях казват, че се чувстват като „парцал“ и имат главоболие. Важно е да се отбележи, че симптомите на бременността могат да варират значително между отделните жени.
-
Какви са препоръките на участниците за справяне със симптомите на бременността?
-
Какво означава да съм в 7-ма седмица +5 дни от бременността?
-
Какво трябва да знам за вагиналния ултразвук?

Хубава темичка! Браво!

Дано я пълним само с хубави новини 

За боледуването, дано сме здрави и бебчетата да са ок, че и аз вече се тревожа много с тези секрети, дето не изчезват при мен, от две седмици си ги влача и леееко се подобрявам. Стискам палци за здраве на всички