Отговори
# 150
Бях чувала за Д-р Тодоров, благодаря за инфото. При него с предварителни записвания ли се ходи?

# 151
Здравейте, момичета Simple Smile
Не съм писала почти две седмици, понеже и аз като Полинчето съм със съмнение за кухо яйце, няколко дни преди полета до Бг ходих на доктор в Чикаго и там понеже нищо не се видя ми правиха изследвания на хормона на бременността, три сутрини подред ходих и всичко е наред - хормона расте, но плод не се вижда, а на 26 бях на доктор и ме измериха с ехографа, че трябва да съм в 6 седмица и два дни, аз би трябвало да съм била към 5 седмица тогава... От първи съм в бг и вчера бях на доктор тук в София, гинеколожката каза, че според нея съм някъде около 4 седмица, на видеозона не се вижда ембриончето веднага, ами тя каза "Когато се разлее образа се вижда нещо, но не се знае"
Вторник ще ходя на друг доктор и се надявам самия апарат да е по - добър.
Много съм се притеснила, иначе си имам всички признаци - става ми на моменти лошо, понякога гърдите ми са много чувствителни и подути и се чувствам като парцал, много уморена и сънлива...

Оххх стана цял роман, извинявам се, дано не съм досадила  Naughty

Стискам палчета на всички, които имат притеснения!!!
Прекрасен ден и да се пазите всички!!! Hug

# 152
Слънчогледче, едно гуш от мен  Hug, знам какво ти е сега Sad
Дано и при двете ни е да е фалшива тревога  Praynig
Само да те питам кога ти беше последната редовна менструация?
Ако искаш можеш и на ЛС да ми пишеш, да не товарим момичетата тук  Hug

# 153
Слънчогледче, дано всичко се подреди и срамежливкото да се появи  Praynig

# 154
  • В къщурката на хълма на феите
При доктор Тодоров е с часове - понякога се чака обаче Peace

# 155
Полинчето и Слънчогледче, силно ви гушкaм и стискaм пaлци всичко дa се окaже фaлшивa тревогa. Успех мa прегледa утре Полинче. Ще чaкaме дa пишеш после  Hug Слънчоглед,  a нa теб дa ти мине бързо времето до вторник и дa получиш добри новини!
Aз мaми дa ви кaжa, че съм в Шейново, отново Sad този път бъбречнa кризa... Зaцaпвaнето почти спря, но се появихa много силни силни болки в коремa и кръстaНи темперaтурa. Вчерa пътувaх с aвтобусa нa зaднaтa седaлкa легнaлa през цялото време. По-кошмaрно пътувaне не съм имaлa, незнaм кaк стигнaх до София, в Търново ми се ревеше от болкa вече... едвa хвaнaх тaкси от гaрaтa и прaво в Шейново. Вече ми е мaлко по-добре, болкaтa нaмaля и свaлихме темперaтурaтa. Ще остaнa пет денa зaсегa.
Нa всички с проблеми пожелaвaм бързо спрaвяне с тях  Hug

# 156
  • София
Shmoksi съчувствам ти искрено. А защо търчиш до София - Шейново всеки път това е направо убийствено при 3 ,5 часа път? В Търново няма ли читави доктори? Плевен също ти е добър вариант.  Или аз нещо не разбрах newsm78

# 157
Шмокси, бързо оздравяване и да няма повече такива здравословни проблеми  smile3525

# 158
Shmoksi съчувствам ти искрено. А защо търчиш до София - Шейново всеки път това е направо убийствено при 3 ,5 часа път? В Търново няма ли читави доктори? Плевен също ти е добър вариант.  Или аз нещо не разбрах newsm78
Ивкa, aз съм от София. Бях във Вaрнa зa прaзниците и трябвaше дa остaнем до съботa и дa се приберем с колa. Но се нaложи aз дa тръгнa зaрaди болките с aвтобусa . И пътя беше шест чaсa, но имaше почивкa в Търново. A тaм ми се ревеше вече от болкa.
Блaгодaря ви момичетa  Hug

# 159
О, ужас shmoksi! Като знам как болят бъбреци..... Направо ми се изправи косата като си представих.... 6 часа с автобус..... Бързо да се оправяш! За съжаление проблемите с бъбреците се обострят често през бременността.

# 160
Слънчогледче, много силно стискам палци. Никой не заслужава в такъв прекрасен момент да бъде разочарован. Ако не е тайна би ли споделила как вървяха нивата на ЧХГ?
Полинче, още веднъж късмет и чакаме добри новини.
Шмокси, палчета и за теб. Хайде стига с проблемите и вече да се зарадваш на малките точици.

# 161
  • София
Здравейте, момичета!
Не съм писала скоро, ама тук само спане и ядене... Зацапването е вече съвсем леко и инцидентно, а и вече кафеникаво, не червена кръв, както при постъпване. Май утре ще ме изписват, вече нямам търпение. И без това не виждам смисъл от седенето тук, аз и вкъщи същото правя. Нито обясяват нещо, нито се интересуват, а и лекарствата си пия моите от преди. Срашно съм разочарована!  Confused
На всички момичета стискам палци всичко да е наред  Hug

# 162
  • Сливен
Меци е права за часовете при Тодоров, мен ме бяха посъветвали да си запиша първия час за да вляза навреме, така и стана.
Шмокси, сега пък бъбрците, да те оставят тези проблеми вече  Hug
Голди, хайде и ти вече да се оправяш  Hug
Хубава вечер  Hug

# 163
  • София
Ивкa, aз съм от София. Бях във Вaрнa зa прaзниците и трябвaше дa остaнем до съботa и дa се приберем с колa. Но се нaложи aз дa тръгнa зaрaди болките с aвтобусa . И пътя беше шест чaсa, но имaше почивкa в Търново. A тaм ми се ревеше вече от болкa.
Блaгодaря ви момичетa  Hug
Абе знаех си че нещо не съм разбрала HugХайде стискам палци бързо да се оправяш.

# 164
То в 12-13 г.с. ще се види ли нещо? Май за по-сигурно ще отида за втората ФМ? При Тодоров знаете ли колко взима за ФМ?

Общи условия

Активация на акаунт