Новите ни козметични похождения 66

• 93 349
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • София
* Chanel Chanel Chance Eau Fraîche Moisturizing Body Cream

# 286
# 287
  • Street of Dreams

Toва нещо ново ли е? Моля за мнение.   bouquet

# 288
  • При децата ми
OnDiNе, не знам дали е нова... newsm78 Аз втори път си купувам "Телескопика" на "Лореал". Мисля, че не е нова. На мен спиралата ми харесва.

# 289
  • София
Стара колкото света Mr. GreenНо разкошна спирала Heart Eyes

# 290
  • Street of Dreams
Видя ми се нова опаковката Crazy Crazy Не си бях изпила кафето още ... Grinning
Телескопик има много видове. Сlean definition съм я нямала.

# 291
  • София
След няколко месеца пълно въздържание от козметични покупки, разтърсващо събитие ме извади от летаргията - свърши ми любимия ФДТ  Laughing

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 19:41 от Адри́

# 292
  • Somewhere far away
малко извън темата , ама винаги съм се чудела - доволни ли сте от тези неща на  All nature?

# 293
След няколко месеца пълно въздържание от козметични покупки, разтърсващо събитие ме извади от летаргията - свърши ми любимия ФДТ  Laughing

Честито за всичко! Моля, спомни си, че има някои след нас  Grinning, /т.е - най-малко аз/, които чакаме ревюта и клипчета в блога!  Whistling

# 294
  • София
малко извън темата , ама винаги съм се чудела - доволни ли сте от тези неща на  All nature?

Това ми е втори комплект. Предишният беше със смокиня. Лосионите и маслата за тяло страшно ми харесват, също и сапуните. Душ геловете не ме впечатлиха особено.

Tanya111Hug
Утре ще има публикацийка. Трябва да опиша един куп неща, които изхабих докато не купувам нищо  Mr. Green

# 295

освен да се надявам моят да се свърши възможно най-бавно?  Laughing
честито и с кеф!  Hug
чакам отзив за палитрата на Гош  Wink

# 296
не мога да не се похваля  Heart Eyes

обаче моята е цвят питон

# 297
Аз също съм много доволна.

# 298

Bobbi Brown
Shimmer Brick Eye Palette

Bobbi Brown
Shimmer Brick Eye Palette - Pink Opal

Marc Jacobs Beauty
Style Eye Con 7 - The Dreamer

Marc Jacobs Beauty
The Bronze Brush

# 299
  • София

Аз лично очаквах малко повече от душгела. Аромата е хубав, но кожата ми отново стои по-суха и поне при мен без лосион за тяло след душа не минава номера.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт