Новите ни козметични похождения 66

• 92 490
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Инфото за Армани и цените на продуктите не са в сп. Ева, а в тяхното си списание, което всъщност е приложено в броя на Ева. Peace

# 31
  • Belgium
И аз се зачудих, защото Ева много рядко публикуват цени на продуктите.

# 32
# 33
  • в 1001-та нощ
Да, малкото, което е като притурка  Blush

# 34
  • USA, Steak State
Аленка по $40.  Peace

# 35
Ех,Благодаря за темата   bouquet
Запис,иначе.  Вчера си взех ФДТ На Катрис, All mat plus,015 Vanilla Beige  Laughing Уникален! Днеска имах малко работа навън,и ми издържа над 7 часа  Laughing БЕЗ ПУДРА.  Joy

# 36
# 37

Ммм,Клое откъде взе кафявия  Hand made сапун  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 38
  • София
BlackNWhiteDevil , и двата сапуна са от щанд на Касиопея  Peace От този в Сердика Център ги взех , но има и на много други места  Simple Smile

# 39
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

- Giorgio Armani - mascara - Eyes To Kill - За втори път.  Heart Eyes

И аз нямам търпение да я пробвам, ще се добера до нея, другата седмица  Mr. Green

И малко грижа, за тъничката ми косица  Laughing

И подаръците към тях от ЛФ.
Февруарската им кутия, Redken Extreme 50ml. шампоан и балсам и спирала.

# 40
# 41

Di™ Бронли си е моно фрезия, аз за това и го взех. Имах същия проблем като теб с издирването на хубава фрезия под формата на парфюм. Да те предупредя обаче, че и тази на Бронли си има изкуствена нотка ( Tired ), но е най-доброто, което съм намирала за сега без да се налага поръчка от чужбина на сляпо. А и е доста евтин, така че си е вариант. Намира се лесно по аптеките и можеш да го тестваш за всеки случай. Имат цяла серия продукти с фрезия (сапун, пудра, лосион и т.н.), но не съм ги пробвала.

Много благодаря Hug

# 42
# 43
  • Canada
Скрит текст:
Благодаря за темата   bouquet
Серума и крема от тази серия  Peace

Около очен от тази:

И толкова се впечатлих от него, че се върнах и за крема за лице  Mr. Green Подсигурих се до пенсия  Joy
Bare Escentuals Buxom sheer lip gloss

Излекува страданията ми по Sensible  Mr. Green Не е толкова траен, но заради цвета и начинът по който напомпва устните ще го преживея  Laughing
Foncé, може ли ако обичаш откъде ги взе тези красоти?
Кueshi-тата?

Melany99, в свети Winners погледни  Mr. Green И понеже явно американците се плашат от европейските непопуляни марки са им сложили супер цени  Laughing На мен пък испанската козметика като цяло ми пасва чудесно  Flutter

# 44
 Blushing Bronzer Carry & Big Too Faced
Признавам си - че името наклони везните - за да го купя . Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт