MasterChef България, Тема 1

• 47 632
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Бях пропуснала първите 10минути и сега ги изгледах. Както преди няколко коментара беше споменато - Андре мнооого имитира Джо  Mr. Green Съвсем в началото на предаване дори заема типичната поза на Джо  Mr. Green И си седи така бая време  Naughty

# 106
  • До сърцето...
На мен журито ми хареса. Не сравнявам с никой друг МастърШеф.
Различни и свежи.

# 107

Блогърите могат да манипулират общественото мнение с цел изгода или комерсиалност.

а как точно би могло да стане това, като снимките за предаването са заснети вече над  2/3 и остава малка финална група? Публика няма да гласува, мнението е  единствено на продуцентите и журито.
Журито има очаквания за техники от непрофесионалисти. Противоречат си за мен. Дори да са се самонаучили, пак са непрофесионалисти - рекламата беше такава - Ако обичате да готвите...

# 108

Блогърите могат да манипулират общественото мнение с цел изгода или комерсиалност.

а как точно би могло да стане това, като снимките за предаването са заснети вече над  2/3 и остава малка финална група? Публика няма да гласува, мнението е  единствено на продуцентите и журито.
Журито има очаквания за техники от непрофесионалисти. Противоречат си за мен. Дори да са се самонаучили, пак са непрофесионалисти - рекламата беше такава - Ако обичате да готвите...
Гледайки българските предавания съм почти убедена, че ще измислят нещо  Mr. Green То и в Сървайвър не е заложено СМС гласуване, но последните години винаги има, така че нищо чудно да ни помолят да гласуваме за "любимец" или нещо подобно.

# 109
Някой питаше къде готви Петър - ресторанта му се казва Мияби, има страница във Фейсбук, има и снимки.

На мен не ми хареса, че тръгнаха изкуствено, пренавито, все едно са американци. Аааа, оооо, уууу, нееее   no  йес-йес-йес, размахване на юмруци, припкания и подскачания. Не може ли реакциите да са си естествените за региона?!
Андре Токев има вид на берлински гей.

# 110
  • Mediterraneo
Андре Токев има вид на берлински гей.

Joy

# 111
  • Ямбол
Бях пропуснала първите 10минути и сега ги изгледах. Както преди няколко коментара беше споменато - Андре мнооого имитира Джо  Mr. Green Съвсем в началото на предаване дори заема типичната поза на Джо  Mr. Green И си седи така бая време  Naughty

Тя тази поза е характерна за много хора, не само за един човек.

# 112
Лиле, Джо винаги в началото когато говорят с участниците застава по абсолютно същия начин, прави същите физиономии и дори когато опитва храната реагира по начините, по които снощи Андре.

# 113
  • Sunshine state
Да,и аз веднага го заподозрях,че имитира Джо и дори мъжът ми се съгласи. За мен Петър го играе добрия в групата,както беше с Греъм Елиът,а Виктор е за баланс като Рамзи. Съжалявам за сравненията,но на мен ми е неизбежно да ги направя.  Peace Иска ми се да видим повече готвене и по-малко сърцераздирателни истории.  Praynig
П.П. Прави ми впечатление,че озвучаването на предаването е много кофти-говорът глъхне като във фуния,а музиката и останалите ефекти са много силни. Напрягам се да чуя какво казват участниците.

# 114
  • Ямбол
Лиле, Джо винаги в началото когато говорят с участниците застава по абсолютно същия начин, прави същите физиономии и дори когато опитва храната реагира по начините, по които снощи Андре.
Възможно е, не споря. Аз не съм гледала други. Просто за позата ми направи впечатление, че не е характерна, а е обичайна за мнго хора.

# 115
Хареса ми първи епизод,дори не гледах Капките на които бях фен

# 116
  • София
Неприятно впечатление ми направиха разветите коси на жените-участнички  Crazy. Попадала съм на косъм в ястието  Sick.
Дано да е само за кастинга.

# 117
Да,и аз веднага го заподозрях,че имитира Джо и дори мъжът ми се съгласи. За мен Петър го играе добрия в групата,както беше с Греъм Елиът,а Виктор е за баланс като Рамзи. Съжалявам за сравненията,но на мен ми е неизбежно да ги направя.  

Да , веднага се забелязват приликите , но може и да е било цел при избора на жури.
Сега успях да изгледам епизода - хареса ми определено . Peace

# 118
Довечера е в 21:30, нали?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт