MasterChef България, Тема 1

• 47 621
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
# 91
И аз при вас  Hug
Много ми хареса журито,малко изкуствено наистина в началото,след това всичко се нареди  Peace
Не мога да го сравня с американския Мастър шеф,разбира се,но като за Бг е добре  Peace

# 92
  • София
Записвам се, много харесвам готварски състезания, надявам се нашето да е на ниво Peace

# 93
# 94
  • Разпиляна във въображението
Споменаха, че са се явили около 1000 души на кастингите.

Докато гледам американските сезони винаги се чудя как участниците знаят всичко и могат да сготвят всичко, а са непрофесионалисти.

# 95
Изгледах... Имах големи очаквания, засега съм малко разочарована. Някак дървено ми се стори.
Ще изчакам да минат кастингите, та да почнат по същество. В момента гледам австралийските сезони (страхотни  Heart Eyes) и също очаквам "нашата" версия да е по подобие на тяхната - с повече изпитания, мастър класове и т.н.

# 96
  • София
  Нищо не е така, както изглежда.И предполагам ,че това са всичките явили се, къде ти 1000 души.
Споменаха, че са се явили около 1000 души на кастингите.

Докато гледам американските сезони винаги се чудя как участниците знаят всичко и могат да сготвят всичко, а са непрофесионалисти.

# 97
  • София
MasterChef
от Уикипедия, свободната енциклопедия
MasterChef
Жанр   кулинарно реалити
Жури   Chef Андре Токев, Chef Виктор Ангелов, Chef Петър Михалчев
Страна   Flag of Bulgaria.svg България
Език   Български
Сезони   1
Епизоди   3 (списък с епизоди)
Продукция
Изпълнителни продуценти   bTV Studios
Продуцент(и)   bTV Media Group
Разпространение
ТВ Канал   bTV
Формат на картината   HD 16:9
Излъчване   3 март 2015 -
MasterChef е кулинарно телевизионно реалити шоу с напълно ясен победител преди старта. В България започва да се излъчва от 2 март 2015 по bTV. Излъчва се два пъти в праймтайма на bTV - вторник, сряда и четвъртък от 21:30 до 22:30 часа.

Хахаха  Joy!

# 98
Доколкото разбрах, явили са се 1000, на кастингите ще видим 80-ет. От тях вече ще отсяват, но колко ще останат не знам.

# 99
Мисля, че 8.

# 100
  • в морето до колене
Четат, Мириел. Учат се. Включително и един от друг. (И от журито и гостуващите световно известни готвачи, които в някои от реализациите дават мастър класове.)
За американската не мога да кажа, но тъй като австралийската е продължителна и дават И къщата, в която живеят, дори е имало изпитания там, та за нея мога да кажа. Победителят в последния сезон 6. беше доста близък с други двама участници; заедно "съчиняваха",  пробваха и усъвършенстваха рецепти. И в едно от изпитанията победи една девойка с десерт, който тя самата го беше научила да прави.  Grinning
Пък и в чуждите сезони обикновено до участие в самото предаване стигат хора, които имат амбицията да се занимават с ресторантьорство, или друг вид кариера, свързана с готвенето и храната. 
Това са доста "изкушени" аматьори за мен.

Малко ми се виждат. С 8 участници няма да имат материал за много дълго излъчване... За мен 16 са оптимално начало. Е, за по-евтино, да речем 12 поне...

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 23:07 от мячик

# 101
  • Berlin
Виктор и Петър къде готвят казвате? Laughing

# 102
  • Разпиляна във въображението
Доколкото разбрах, явили са се 1000, на кастингите ще видим 80-ет. От тях вече ще отсяват, но колко ще останат не знам.

Аз разбрах, че 1000 са се явили на първите кастинги по градове и също готвеха. Тези 80, са по-добрите и от тях ще избират финалистите, които окончателно ще се състезават.

# 103

Аз разбрах, че 1000 са се явили на първите кастинги по градове и също готвеха.
Разбира се, иначе как ще отсеят 80?  Simple Smile

Цитат
Над 1000 души се явиха на кастинг за участие в новото кулинарно предаване на Би Ти Ви “Мастър шеф”. След над 100 часа интервюта и стотици дегустации екипът избра 80 участници, които зрителите ще видят в първите 6 епизода на поредицата.

“От тези 80 човека след дълги кастинги избрахме 16, с чиито истории ще се запознаят зрителите. Те ще се състезават за най-голямата награда, давана в България в кулинарно предаване - 100 000 лв.
И още подробно инфо тук: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4623341

# 104
  • пак на Рив Гош
Току-що и аз приключих с гледането на първия епизод и честно казано, не знам какво да мисля  Laughing. Неизбежно сравнявам с чуждите варианти, особено с френския, който гледах последните 3 години. Журито ми стои доста "дървено" и като коментари се доближава повече до американското май (за последно го гледах преди поне 7-8 години).

Умрях от завист като видях кухнята на Ивелина от Варна, искам и аз такава  Mr. Green

И, понеже видях, че на предни страници обсъждате поканите за участие - аз бях един от блогърите, които получиха покани за явяване на предварителните кастинги и събеседване със журито. Поканата я получих по мейла, като ми обясняваха накратко формата и целта на предаването. Аз отказах и не се явих, както май и доста от "колегите"-блогъри  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт