MasterChef България, Тема 1

• 47 605
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На мен пък Андре не ми харесва и изобщо никой от журито не ми харесва на външен вид. Андре е почти плешив,а аз не харесвам плешиви мъже,също така е и някак "ръбест" в лицето. " Японецът " с тази бяла коса и подпухналите очи категорично не,а "педантът" ми е твърде обикновен.  
"Японеца" тъкмо си мислех,че си държи главата все едно не чува и то се оказа,че наистина не чувал с едното ухо.От цялото жури ми харесва само средния, не му запомних името.

# 76
Харесва ми журито, за участниците - не знам, по-важно е дали формата като цяло ще се доближи до американския. Но..... Гордън Рамзи е толкова висока летва, че сравненията ще бъдат неизбежни...Дано да има интересни кулинарни идеи и реализирането им, разбира се.

# 77
  • Варна
Хареса ми ,малко по различни лица писна ми от едни и същи ...

Иначе Андре ми хареса ,малко тип БрАт Пит на старини  Mr. Green

# 78
  • София
Ще бъда много разочарована, ако разбера, че във формата има участващи блогъри.
Не харесвам комерсиалността в нито една от формите й.
Аз съм за честната надпревара, и да спечели таланта!

И те имат право да участват, защото не са професионалисти, но би трябвало всеки сам да си реши дали иска да се яви на кастинг, а не да го подбутват с покани.Може би организаторите са се притеснявали,че няма да има достатъчно кандидати.

# 79
Да, точно Брат Пит...
А аз съм фенка на Петър, защото маниера му е много земен, не се превзема, не се прави на голямата работа. Един такъв небрежняга.
Андре, малко се е взел насериозно, но много му отива това.
Харесвам журито. То дава ниво на формата.
 Блогърите могат да манипулират общественото мнение с цел изгода или комерсиалност. Границата е много тънка. Не искам да обидя никого. В България може би това не е толкова популярно все още, но навън... Нека споделят хора, които са зад граница.

# 80
  • София
Харесва ми журито, за участниците - не знам, по-важно е дали формата като цяло ще се доближи до американския. Но..... Гордън Рамзи е толкова висока летва, че сравненията ще бъдат неизбежни...Дано да има интересни кулинарни идеи и реализирането им, разбира се.
Аз чакам с нетърпение да видя продуктите в склада, дали е толкова богато зареден ,като в оригинала.

# 81
  • Ню Йорк
И аз се записвам в групата. Интересно почва да видим как ще продължи Wink Иначе журито са ми симпатични и тримата.

# 82
  • в морето до колене
От  четирите чужди версии, които съм гледала, аз лично най-много харесвам австралийската.
По  структура очаквам нашата да се приближава по-скоро до нея, щом ще са три серии седмично (техните са 4), в американската версия е един епизод седмично и там самият телевизионен разказ изглежда съвсем иначе. (Между другото, британският оригинал е доста различен от начина,по който шоуто се е развило в международните му реализации.)

За мен най-любопитното засега фактът, че bTV не са поверили формата на български продуцент.
Тъй като отдавна не гледам телевизия, ми е трудно да реша, дали са го направили, защото мислят, че няма кой да се справи на ниво или защото са се изпокарали с всички, които имат поне донякъде възможности да се справят с такъв формат.  Thinking

# 83
  • in Wonderland
Искам да попитам нещо относно правилата: сега дават бели престилки и кандидатите минават в следващия етап. След това вече се избират определен брой ( колко) кандидати, които стават и участници и на тях им дават черни престилки.

# 84
  • Варна
И аз гледах тази вечер, макар и с превключвания към американския сезон, за припомняне и сравнение Rolling Eyes
В началото ми бяха дървени и изкуствени и на мен и участници, и жури, но сякаш в течение на епизода ставаше по-добре.

# 85
  • в морето до колене
Аз не съм гледала реклами и трейлъри, но защо пък черни престилки?
В чуждите реализации на формата (и то не във всички) черни престилки се носят само при елиминации.
В отборни задачи се носят цветни престилки, за да се разграничат отборите.
Но по принцип участниците имат бели престилки и сака (или както там се наричат униформите им) - с избродирано име на тях.

# 86
  • in Wonderland
Ето тук са с черни, ако това вече са участноците де.
Скрит текст:

# 87
  • в морето до колене
Ами значи предстои да видим...

# 88
  • Разпиляна във въображението
Много добре, че са поверили заснемането на чужденци. Ние сме факири на съсипването на предавания.

И участници и жури ми се сториха сковани наистина. Ще е добре да намерят себе си, а не да копират. Андре да не би да се опитва да се вживява като Джо?

# 89
Много добре, че са поверили заснемането на чужденци. Ние сме факири на съсипването на предавания.

И участници и жури ми се сториха сковани наистина. Ще е добре да намерят себе си, а не да копират. Андре да не би да се опитва да се вживява като Джо?
Че и питаш. Ама на никой не може да му се получи да е Джо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт