MasterChef България, Тема 1

• 47 514
  • 775
  •   1
Отговори
# 60
  • Sunshine state
Хареса ми,макар в началото да преиграваха малко.
Тайна,кого са поканили? Издай малко инфо,моля. Не ми харесва факта,че има хора,които са готвачи. Ясно е казано любители,тоест да не им е професия.

# 61
Много ми хареса предаването и най-вече журито. Големи сладури! Heart Eyes

# 62
Миди Сен Жак, ама черупката само....Мега-култово!
Мадамата с мечтата за купен ресторант ми идва много комерсиална.
Уау, свалиха от екран ` Варненската афера`...

Peace

# 63
  • София
Тайна,кого са поканили? Издай малко инфо,моля. Не ми харесва факта,че има хора,които са готвачи. Ясно е казано любители,тоест да не им е професия.
Из фейсбук се питаха кулинарни  блогъри, дали са получили покани за участие и ако са получили, ще участват ли.Повечето от получилите покани отказаха.Но не знам кои са всички получили покани.Просто от телевизията не търсеха чрез обяви, съобщения и реклами и всеки който иска да отиде, а канеха по блогове и сайтове.

# 64
Из фейсбук се питаха кулинарни  блогъри, дали са получили покани за участие и ако са получили, ще участват ли.Повечето от получилите покани отказаха.Но не знам кои са всички получили покани.Просто от телевизията не търсеха чрез обяви, съобщения и реклами и всеки който иска да отиде, а канеха по блогове и сайтове.
Имаше и кастинг  Wink Бяха си го съобщили и бая хора се записаха, не всичко е с покани.

# 65

Нали? Андре е  Heart Eyes. Много мой тип.  Само с първата престилка не съм много съгласна. Момичето е много симпатично, но това за врящата сметана е елементарно.  Може от притеснение да не е съобразило момичето.И за сервитьора имам малко резерви, ще гледаме и ще видим.

Из фейсбук се питаха кулинарни  блогъри, дали са получили покани за участие и ако са получили, ще участват ли.Повечето от получилите покани отказаха.Но не знам кои са всички получили покани.Просто от телевизията не търсеха чрез обяви, съобщения и реклами и всеки който иска да отиде, а канеха по блогове и сайтове.

Това, че имаш кулинарен блог прави ли те професионален готвач?

# 66
Меган, много ми е драго да те "видя"  Hug

От журито най-много ми харесва Петър "Самурая" Михалчев.  Blush Бунтарче  Mr. Green

# 67
  • София
Имаше и кастинг  Wink Бяха си го съобщили и бая хора се записаха, не всичко е с покани.

Възможно е и да е имало, не гледам бтв от години, знам само за поканите по блоговете.За предаването разбрах от фейсбук.

# 68

Нали? Андре е  Heart Eyes. Много мой тип.  Само с първата престилка не съм много съгласна. Момичето е много симпатично, но това за врящата сметана е елементарно.  Може от притеснение да не е съобразило момичето.И за сервитьора имам малко резерви, ще гледаме и ще видим.
Абсолютно съгласна съм с теб. Много хубаво момиче, но трябваше да отпадне. Сервитьора също.
Виктор е моя човек от журито без въобще да ги познавам и нищо да знам за тях. Ще видим по-нататък.

# 69
  • Sunshine state
На мен пък Андре не ми харесва и изобщо никой от журито не ми харесва на външен вид. Андре е почти плешив,а аз не харесвам плешиви мъже,също така е и някак "ръбест" в лицето. " Японецът " с тази бяла коса и подпухналите очи категорично не,а "педантът" ми е твърде обикновен.  

# 70
  • София

Из фейсбук се питаха кулинарни  блогъри, дали са получили покани за участие и ако са получили, ще участват ли.Повечето от получилите покани отказаха.Но не знам кои са всички получили покани.Просто от телевизията не търсеха чрез обяви, съобщения и реклами и всеки който иска да отиде, а канеха по блогове и сайтове.

Това, че имаш кулинарен блог прави ли те професионален готвач?
Кога съм го казала? Знам само за един,че е професионален готвач.Другите нито ги познавам, нито съм ги виждала.

# 71
  • Sunshine state
Тайна,благодаря за инфото. И да е имало кастинги, не е коректно да се канят готвачи. В блогърите няма нищо нередно-те си готвят за кеф хората,не им е професия.

# 72
Патешки дроб със сос от ябълки представи Katerina R. от форума. Някой писа по-назад, че една от участничките му е заприличала на нея. Катерина я дават набързо. Сега гледам на запис предаването и я видях.
Ето я: http://masterchef.btv.bg/video/extra-video/kakvo-e-nuzhno-za-da-poluchish-da-ot-strogoto-zhuri-na-masterchef.html

Много ми хареса Симеон.  Simple Smile

Относно поканите, 99% от блогърите получиха покана, но това не е от значение. Важно е кой е отишъл и как се е представил.

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 22:34 от Merelenda

# 73
Ще бъда много разочарована, ако разбера, че във формата има участващи блогъри.
Не харесвам комерсиалността в нито една от формите й.
Аз съм за честната надпревара, и да спечели таланта!

# 74
Меган, много ми е драго да те "видя"  Hug

От журито най-много ми харесва Петър "Самурая" Михалчев.  Blush Бунтарче  Mr. Green
Одри,  newsm03. Малко се стряскам от толкова татуирани мъже. Макар, че преди време бях виртуално влюбена в Ейми Джеймс. Ако има наистина професионални готвачи ще е кофти, но да не навлизаме предварително в теории за конспирация. Все пак хората се представят, не вярвам някой съзнателно да лъже какво работи, а България е малка. Всеки познава всеки.

Общи условия

Активация на акаунт