Тайна,кого са поканили? Издай малко инфо,моля. Не ми харесва факта,че има хора,които са готвачи. Ясно е казано любители,тоест да не им е професия.
Бяха си го съобщили и бая хора се записаха, не всичко е с покани. 
. Много мой тип. Само с първата престилка не съм много съгласна. Момичето е много симпатично, но това за врящата сметана е елементарно. Може от притеснение да не е съобразило момичето.И за сервитьора имам малко резерви, ще гледаме и ще видим.
Бяха си го съобщили и бая хора се записаха, не всичко е с покани. 
. Много мой тип. Само с първата престилка не съм много съгласна. Момичето е много симпатично, но това за врящата сметана е елементарно. Може от притеснение да не е съобразило момичето.И за сервитьора имам малко резерви, ще гледаме и ще видим.

Бунтарче
. Малко се стряскам от толкова татуирани мъже. Макар, че преди време бях виртуално влюбена в Ейми Джеймс. Ако има наистина професионални готвачи ще е кофти, но да не навлизаме предварително в теории за конспирация. Все пак хората се представят, не вярвам някой съзнателно да лъже какво работи, а България е малка. Всеки познава всеки.