MasterChef България, Тема 1

  • 47 724
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: 74
Дали ще го повтарят по някой от каналите на бтв?

# 121
  • Мнения: 12 883
На първа страница има сайта на MasterChef. Качиха епизода още вчера след края на предаването. Аз там го гледах.

# 122
  • София
  • Мнения: 15 853
Какво?Всеки път ще е в различен час ли?Правят всичко възможно да отблъснат зрителите ли?Както съм отвикнала да пускам бтв, май ще го изпускам редовно.

# 123
  • Мнения: X
От 21.30 ще се излъчва,само вчера беше от 20.00 ч.

# 124
  • София
  • Мнения: 45 070
Много ми хареса. Точно са спазили формата.
Андре верно имитира Джо! Ама не е "лош" като него.

# 125
  • София
  • Мнения: 8 554
Да не споменавам имена, ама единия от журито направо ме стряска като го видя.

# 126
  • София
  • Мнения: 627
Нямам много време да гледам , но поне ще ви чета  Flutter
Не можах да изгледам епизода от - до , стори ми се скучно , но пък това е само началото . После ще стане интересно когато започне истинското готвене. Grinning   chef

# 127
  • sf
  • Мнения: 11 974
Изгледа епизода, хареса ми.
Чак не вярвам,че бтв ги качват на сайта си, без да искат пари за гледане  Rolling Eyes

# 128
  • Мнения: 6 364
Неприятно впечатление ми направиха разветите коси на жените-участнички  Crazy

И на мен това ми се наби в очите.

# 129
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
Какво?Всеки път ще е в различен час ли?Правят всичко възможно да отблъснат зрителите ли?Както съм отвикнала да пускам бтв, май ще го изпускам редовно.
Тайна, все негативно реагираш. Ако първоначално си настроена против нещо, защо си го причиняваш изобщо?
Още в началото на тази тема се уточни, че само първия епизод ще е от 20 часа, а после ще е от 21,30 часа.
Затова ли пишеш в темата - да излееш отрицателните си емоции, независимо какво пише в нея?

# 130
  • София
  • Мнения: 15 853
Лиляна, аз влязох на последната изписана страница и не съм чела назад.Намери кой да ми говори за негативизъм.Махам се, да не ви дразня нежните души.

# 131
  • в морето до колене
  • Мнения: 2 508
Изгледа епизода, хареса ми.
Чак не вярвам,че бтв ги качват на сайта си, без да искат пари за гледане  Rolling Eyes
Не че съм адвокат на bTV, но Сървайвър също го качваха на сайта си. Дори и предишния сезон, който е правен преди 5 години, бяха качили.

# 132
  • Мнения: 18 981
Сменях каналите снощи, защото и Капките са ми любими, но макар и за кратко ми направи впечатление, че има самоуки- любители и професионалисти.  Ще го следя определено, предпочитам тези формати пред сапунките  Peace

# 133
  • Ямбол
  • Мнения: 28 236
Всеки разбира различно професионализма. Аз под любител разбирам, човек, който се занимава с това, нещо като хоби, без да има образование в тази посока.
И като любител може да бъде много по-добър от много професионалисти.
Не виждам пречка, ако някой е работил като готвач.
Дали ще готвиш срещу заплащане или вкъщи за себе си, разликата е само в количествата.

# 134
  • Мнения: 11 743
Огромна част от готвачите в България са учили за мусака, боб чорба и мляко с ориз, а работейки основно пекат полуфабрикатни кюфтета и кебапчета, пържат пилешки полуфабрикати и бланширани картофи. И хабер си нямат от риба тон, трюфели и риба фуго. Като гледам в шоуто ще се гледа висша кухня, каквато не се е изучавала в българските училища за кулинария, не вярвам сега нещо да се е променило, пак си учат старите неща. Т.е. дори за пица и паста не се учи. Така, че доста са размити понятията кой е професионалист, кой не е... Той и Петър от журито няма образование, учил се е в Япония, но май само 2 седмици, повече в България се е изучил работейки по ресторантите, не в училище.

Общи условия

Активация на акаунт