MasterChef България, Тема 1

• 47 758
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Ще бъда много разочарована, ако разбера, че във формата има участващи блогъри.
Не харесвам комерсиалността в нито една от формите й.
Аз съм за честната надпревара, и да спечели таланта!
Какво нечестно има в това, да участват блогъри?   newsm78
Скрит текст:
И аз имам кулинарен блог, но не съм професионален готвач, нямам такова образование, не съм работила в тази област, готвя за кеф.
Получих имейл с покана, отказах.Не си падам по стресови ситуации, а и нямам желание да се занимавам с професионално готварство.
Като за начало, малко съм разочарована.И от журито, и от избраните участници до тук.Дано занапред не е така....

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 14:18 от Анонимен

# 136
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От журито най-неприятен ми е Андре - копира Джо и това дразни. Най-много харесвам Виктор, но го познавам бегло и може би това допринася за положителното впечатлени.

П.П.: Виктор е собственик на ресторант Chef's.  Peace

# 137
Гледах го преди малко в сайта им, понеже почти не гледам БТВ и съм пропуснала , че започва снощи. Гледах Капките за което съжалявам, ама това е друга тема  Mr. Green

Началото ми хареса, ще се гледа определено. Лицата са нови, интересни, формата е свеж, че ми писна вече от Биг Брадъри , Съдби, Истории, лиготии и т.н.  Първото момиче го пуснаха според мен защото беше първо, после някои участници вдигнаха летвата.

Любимеца от журито ми е Виктор, много земен и човечен ми се вижда  Whistling

# 138
  • Асеновград
записвам се ще гледам и аз Peace , вчера ми беше интересно. Simple Smile
Журито ,  още не мога да преценя към кой са ми симпатиите newsm78
Ще е интересно Peace според мен

# 139
  • Варна
Варненският гларус пуснаха ли го напред? Точно това не го видях снощи, а не ми се търси сега и преглежда целия епизод отново.
Надявам се да са го отрязали, аман от простотия ooooh!

# 140
Варненският гларус пуснаха ли го напред? Точно това не го видях снощи, а не ми се търси сега и преглежда целия епизод отново.
Надявам се да са го отрязали, аман от простотия ooooh!

Не, отрязаха го  Peace

# 141
  • Варна
 Whistling Супер!

# 142

То пък един гларус...  Laughing

# 143
  • София
По въпроса за хората "с връзки" малко се издразних на жената на Джун, ама после си викам - какво пък, нека се пробва. Ако се питате кой е Джун: http://www.bacchus.bg/show/index.php?storyid=2421451

# 144
  • Варна
Е не се прави, че не го хареса Naughty

То пък един гларус...  Laughing

# 145
  • Berlin
Кой е Джун и коя е жена му? Laughing
Аз пък нищо против нямам да участват блогъри, само че се замислих и реших, че те пък едва ли ще се навият за участие. Просто е много по-различно според мен. Но разбира се това не пречи на хора, които си готвят често у тях и смятат, че е добре, да се пуснат в предаването.

# 146
  • София
Нагоре писах кой е Джун.
Жена му е с черна коса, представи се с някаква риба.

# 147
# 148
Изгледа епизода, хареса ми.
Чак не вярвам,че бтв ги качват на сайта си, без да искат пари за гледане  Rolling Eyes
Не че съм адвокат на bTV, но Сървайвър също го качваха на сайта си. Дори и предишния сезон, който е правен преди 5 години, бяха качили.

Този продукции са външни.Затова и те си ги качват на сайтовете си.Така са решили така са направили.

# 149
Е не се прави, че не го хареса Naughty

Мно'у ясно. Просто ви отвличам вниманието от него.

Общи условия

Активация на акаунт