MasterChef България, Тема 1

• 48 127
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Гледала съм малко епизоди на чуждите MasterChef и имам само бегла представа от предаването, но това наистина ми хареса. Наистина имаше малко излишни неща в монтажа (това с бащата) и изобщо не ме интересува личната драма на участниците, но мисля, че като за първи епизод се представиха добре. Водещите са ми симпатични, но Виктор ми е любимец. Факт е, че в началото бяха сковани, но не на всеки му е удобно пред камера. Когато комуникираха с участниците положението беше друго. Харесаха ми, имаше градация в поведението им.

# 151
  • София
Форматът на предаването е такъв - с елемент на лична драма.

# 152
Нагоре писах кой е Джун.
Жена му е с черна коса, представи се с някаква риба.

За вкуса не мога да кажа, все пак не съм го опитала, но представянето  и на храната беше много добро.

# 153

Автора на статията явно не е гледал  формата щом иска  още в първия епизод да види "Уникална рецепта за лютеница на един от участниците" или "Съветите на Андре Токев при готвене на телешко".

# 154
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хареса ми предаването, коя продуцентска къща го прави?

Нямам проблем да се включва от време на време емоционален елемент с лична драма, стига да не се набляга на това. Гледа ми се кулинарно предаване, ако искам сълзи и сополи ще си пусна стари епизоди на "Искрено и лично" или нещо от Наталия Симеонова. От първи епизод единствената ми критика е пускането на "първата" участничка. Стори ми се, че имаше по- добри представяния, докато тя наблегна на хвалби, но всъщност показа нищо особено + пресечен сос + флиртуваща усмивка тип "колкото и да се о...м, една голяма усмивка оправя всичко". Другите ми се видяха ок. Все пак, най- важното е кои участници ще влязат в състезанието.

Да стискаме палци да се получи хубав сезон!  Simple Smile

# 155
  • София
Е стига де, много строго съдите първата участничка. На мен пък ми хареса това че беше уверена, наистина не се справи много добре, но пък ще е хубаво с времето да надгражда, а и все пак е само на 22, аз на тея години правех само страхотни пържени картофи  Mr. Green

# 156

Нямам проблем да се включва от време на време емоционален елемент с лична драма, стига да не се набляга на това. Гледа ми се кулинарно предаване, ако искам сълзи и сополи ще си пусна стари епизоди на "Искрено и лично" или нещо от Наталия Симеонова.
Или Съдби на кръстопът  Laughing
На същото мнение съм, но май Личната драма ще е повече от колкото ни се иска  Confused

# 157
  • На земята, която е всъщност звезда.
Е стига де, много строго съдите първата участничка. На мен пък ми хареса това че беше уверена, наистина не се справи много добре, но пък ще е хубаво с времето да надгражда, а и все пак е само на 22, аз на тея години правех само страхотни пържени картофи  Mr. Green

Аз не видях особена увереност в нея, но за мен увереността се отразява в движенията, езикът на тялото, презентацията и начинът, по който се приема критиката. Например жената с хубавата къща беше уверена и си личеше. Лекият флирт на момичето с журито по- скоро говореше за прикрита неувереност. Но съм съгласна, че е доста млада, а възръстта си казва думата. Ще видим как ще се представи по- нататък.  Peace

# 158
  • Sunshine state
В американските сезони не наблягат чак толкова на личната история,с изключение на една сляа участничка,която спечели един от тях. Там пак нямаше  вестник "Лична драма",а само съвсем бегли реплики за живота на този или онзи. Дано тук не се отплеснат..  Rolling Eyes Днес ще гледам!  Simple Smile

# 159
В момента дават финала на американското издание по TLC  Peace

# 160
  • Варна
И аз гледам американския финал. Въпреки че знам, че е стар сезон, знам и кой печели и пак ми е интересно Grinning

# 161
  • София
Аз не го гледах няколко дни и те вече стигнали до финал, бях фенка на Крисчън, но не е успял за финала.

# 162
  • Sunshine state
В момента дават финала на американското издание по TLC  Peace
Скрит текст:
Дженифър печели  Heart Eyes
Иска ми се да не въртят само 2 сезона по ти ел си,а да пуснат и някой друг. Вече и репликите им наизуст знам,но въпреки това пак ги гледам с интерес.  Peace

# 163
  • Варна
Вчера си тръгна Крисчън.
Аз днес симпатизирам на Ейдриън.

# 164
  • Sunshine state
ООпс. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт