MasterChef България, Тема 1

• 48 149
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ее и аз симпатизирам на Ейдриан.

# 166
5-ти сезон изгледах аз в YouTube. От самото начало симпатизирах на две дами и точно те бяха на финал.
Чакам и аз с интерес днешното предаване.

# 167
  • На ръба..
Скучничко ми беше снощи на моменти доста, ама пусто любопитство ще го гледам и днес.

# 168
На мен снощи не ми беше скучно! Много динамично го бяха подбрали. Доволна съм.
Нямам търпение за тази вечер.
Журито ми липсва. Wink

# 169
  • Варна и...духом на Босфора
 Flutter Ееех,за Ейдриън бях и аз....

# 170
Ще има предложение за брак в този епизод!

# 171
  • Бургас
Нещо много слабо тръгна предаването.  Тримата така яко имитираха колегите си от американския Мастър шеф, особено с това опитване на храната, поглеждане подозрително участника в очите и никакъв коментар. Освен това пуснаха хора, които се издъниха за сметка на други.  Да пресечеш сметановия сос или да пуснеш рибата в студеното още олио са си груби грешки. И как се заядоха с момчето,  което готви октопод в мида сен жак. Бил ги подвел. Че с какво?  Той не каза, че готви миди сен жак, а че ще поднесе яденето в черупка от сен жак. Че вече излиза единия шеф пред участниците отвън да им се кара какви ястия искали,  иначе я пуснаха онази с пресечения сос.

# 172
За съжаление изпуснах финала,  някой знае ли дали го има качен някъде преведен, както и епизода с отпадането на Сузи?
Ейдриън е голям сладур, но и Дженифър ми харесва, е на това му се казва уверена жена.

# 173
Абе, ако отидеш в ресторант където в рецептата  и в заглавието пише трюфели..... и цената е като за трюфели, а вътре неги откриваш, а си искал да ги опиташ....
 Аз съм реагирала много по бурно.  newsm78

# 174
Виетнамчето ми е втори фаворит.
Книжен кебап ...ааааааа! Не мога просто.
Ами зеления хайвер, който АЗ си го наричам хайвер.

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 21:56 от Анонимен

# 175
  • Berlin
Каза миди Сен Жак, чак после, когато го попита къде е мидата, каза черупка от мида ...

# 176
Тия от Варна много готвят беййй..Много са забавни.
А индийчето извади тежката артилерия!

# 177
  • Варна
Днес Петър явно го играе лошото ченге.

# 178
  • в морето до колене
Ако наистина има съфорумка/и сред участниците, дори и само сред тези 80 кандидат-участници, ще ми е много любопитно да сподели нещо "от кухнята" на шоуто.
Нещо за екипа, за организацията на снимките.

От видяното досега оставам с впечатление, че донякъде бастунското поведение на журито се дължи на "инструкции" от продуцентите / освен нормалната мисля скованост от необиграността пред камера. (Но пък има уловени моменти, когато си говорят само тримата - и звучат нормално и човешки.)
За кандидат-участниците приемам преиграването за нормално. Хората, които не се притесняват от камера, си личат и стават симпатични за зрителите на секундата... като виетнамеца и индиеца от тази вечер, примерно.

Обаче ужасно ме дразнят тези "драматични паузи" преди решаващото второ ДА, когато има едно ДА и едно НЕ.  Twisted Evil

# 179
Виетнамчето много ми хареса.  Mr. Green
Заради такива като него ще гледам.
Интересно ми е готвачите вегетарианци какво ще готвят по-натам, само вегетариански манджи ли?

Общи условия

Активация на акаунт