MasterChef България, Тема 1

• 47 733
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
Малко прекаляват с драматичните паузи.
Пешо ми е голяма слабост. Абе, верно ли някой каза, че той `само малко` бил се учил да готви суши в Япония, че бил един вид самозван!?

# 181
  • Berlin
За какво се хванаха на бас?

# 182
  • в морето до колене
Интересно ми е готвачите вегетарианци какво ще готвят по-натам, само вегетариански манджи ли?
Това е интересен казус.
Гледала съм участници-вегетарианци в чуждите формати. Имат проблеми с месните ястия, защото не ги ядат и не са достатъчно уверени при приготвянето им.

А не могат да изкарат цяло предаване само с вегетариански манджи. Със сигурност ще има задачи, които задължително ще включват месо.

# 183
Хванаха се на бас, че тоя с горчивите картофи много бързо ще изпадне, а другите го защитават.
Пешо е против него.

# 184
Че Дарин няма да продължи по-напред, май.

Дарин има блог - Фкусно - http://fkusno.com/ За мен е отличен кулинар, от това, което съм видяла, макар да не съм опитала.

# 185
Тия които умеят да снимат...дали умеят да готвят вкусно?
Как бихме могли да кажем, ако не сме опитали? Красиво снимани картофи могат ли да горчат?
 А това за сочната храна , и на мен ми е много, много важно.
 Моля ви се, дай те линк да разгледам ресторанта на Пешо, че много обожавам да опитвам този стил неговия - може и на лични?

# 186
  • Berlin
Благодаря!
Днес ми е по-интересно откъм ястия.

# 187
  • София
Аз се чудя защо никой непредставя нещо сладко?

# 188
  • в морето до колене
Мда, трябва да има поне един специалист по сладките неща. Иначе няма да са наподобили успешно "оригиналния формат".  Mr. Green

# 189
  • Бургас
Благодаря!
Днес ми е по-интересно откъм ястия.

И участниците са готини. Евала на 17 годишната девойка.

# 190
Сладкото е висш пилотаж.
Сладкарите са нинджите сред Шефовете.
Може би са за десерт!

# 191
Сладкарството не е за всеки.
От сега обявявам, че ако се появи някой, който ще представя нещо сладко, автоматично ми става любимец  Mr. Green мммм сладко

# 192
Леле, Мравки на клон в детската кухня!....пяууу - бух.

# 193
  • пак на Рив Гош

Ами, околните рядко се оплакват, а не е като да не експериментирам  Mr. Green (умря ми циганката  Laughing)

Доколкото имам впечатления от чуждите формати, май повече наблягат на соленото, по-рядко заданията са за десерти.  newsm78
Това, докато чакам да качат днешния епизод в нета. Ще ми е интересно да видя Дарин, понеже следя блога му

# 194
Как бихме могли да кажем, ако не сме опитали? Красиво снимани картофи могат ли да горчат?
 А това за сочната храна , и на мен ми е много, много важно.

Дарин готви вкусна мръвка, опитвала съм лично  Peace Картофите си бяха неравномерно изпечени и прегорели навън, факт. А сладкиш съм правила по рецепта на Дарин - точна отвсякъде, перфектен шоколадов сочен  сладкиш.

Това с нахвърлянето на (сандвичите) храната го правиха в американското предаване.
Както и

Че вече излиза единия шеф пред участниците отвън да им се кара какви ястия искали,  иначе я пуснаха онази с пресечения сос.

това в американското го прави Джо Бастиянич  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт