А за манджите - нормално е да се иска нещо по-така. Предполагам, че се очаква всеки да може да готви стандартни български манджи, едва ли ще измислят нещо интересно с тях.
А за манджите - нормално е да се иска нещо по-така. Предполагам, че се очаква всеки да може да готви стандартни български манджи, едва ли ще измислят нещо интересно с тях. 
Не истински мравки, но беше скучно и я отрязаха.
Явно нещо съм пропуснала. Моля, уточни кога въпросният член на журито е твърдял подобни неща?
Явно нещо съм пропуснала. Моля, уточни кога въпросният член на журито е твърдял подобни неща?

Отивам да гледам....
Първо, да сготвиш телешко перфектно е рядка плетка, дори професионални готвачи се провалят.Яла съм зле приготвено телешко в заведение с претенции.Второ, на нейното предложение от допълнителните пюре от тиква с кориандър, сос от червено вино, печени тикви, грилован шалот, карамелизирани сливи, рукола и френско козе сирене да "видиш" само месото, да не оцениш подхода й към готвенето, креативността й, умението й да комбинира храни, да не видиш, че този човек притежава потенциала да се развие много в кулинарията, за мен е знак, че не разбираш кой знае колко от кулинария.

Препоръчани теми