MasterChef България, Тема 1

• 47 703
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Фюжън мусака в течна форма примерно? Whistling
На мен ми е интересно всичко и бих гледала всякаква кухня.
Само искам да гледам готвене, да слушам готини коментари от журито и да не ме занимават със сватби, брадви и други лични драми.

# 286
Както стана ясно, на кастинга няма и време за мусака. Затова скариди и риби, че стават за минути.

# 287
  • в резерват
Фюжън мусака в течна форма примерно? Whistling
На мен ми е интересно всичко и бих гледала всякаква кухня.
Само искам да гледам готвене, да слушам готини коментари от журито и да не ме занимават със сватби, брадви и други лични драми.

аз съм на същото мнение  Peace

# 288
  • Асеновград
Момичета ,няма кой да даде 100 000лв. за мусака и пиле с ориз.
Сигурна съм че кандидатите знаят да готвят  освен засукани ястия и всекидневните манджи.
Аз също искам да гледам как готвят , коментират , без ,, искрено и лично,,.
Още сме в началото , според мен ще има доста интересни неща да гледаме.

# 289
  • Разпиляна във въображението
То хубаво, ама пуснаха напред момиче, което сготви един прост заек Laughing

# 290
Е да ама го закла и одра сама. Shocked
Според мен тя ще отпадне на следващия етап.

# 291
  • Асеновград

То заека , пак добре  Simple Smile, а този със сандвича Peace И тоз пък ,,моят убавец,, Петър :ммм По сочно нещо днес не съм ял Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 14:50 от сладката мими

# 292
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момичета ,няма кой да даде 100 000лв. за мусака и пиле с ориз.

Да, те го и казаха, точно след като отрязаха един от участниците. Не помня какво беше представил  Embarassed,беше нещо простичко и след като излезе, един от журито каза нещо от сорта: "Представяш ли си 100 000 за ... /каквото им беше презентирано/.

# 293
  • Разпиляна във въображението
Този със сандвича не беше объркал нищо  Thinking, а тази със заека - сметаната  Grinning

# 294
Харесвам формата, и се радвам,че го има вече с участници от България.

Със сигурност ще има БГ кухня, но няма да има прости ястия. Не е това целта.

Коментарът беше за крем супата от гъби. Наистина беше доста плоско. Можеше повече, все пак имаш необятен извор с рецепти от близо и далеч в Интернет.

Но аз не съм и фен на прекалено голямата еклектика.

densi, писах ти ЛС за цените и моите лични впечатления. За мен лично Мияби не е най-добрият суши и японски ресторант в София.

Последна редакция: чт, 05 мар 2015, 14:58 от Red velvet

# 295
Коментарът "Представяш ли си, 100 000 лв за таратор!" беше за зеления "хайвер" от тиквички и киноа.    Laughing
И този, и други коментари като "Защо са тези кълнове в чинията" ме навяват на мисълта, че и тримата шеф-готвачи не са много в час с новости и модерности в кулинарията.Може и да греша, де, ама да пуснеш напред един задушен заек и обикновен сандвич, а да наречеш "хайвера от тиквичка и киноа" таратор, не ми се връзва с понятието шеф-готвач.Или поне това, което аз влагам в това понятие.

# 296

densi, писах ти ЛС за цените и моите лични впечатления. За мен лично Мияби не е най-добрият суши и японски ресторант в София.
Специално ти благодаря, много си любезна. А и както вече се уточни имаме доста еднакви вкусове за японските ресторанти. Дано и аз бъда полезна с нещо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet

# 297
Краси, зависи какъв е бил вкуса, защото киноата е доста притенциозна за приготвяне. Все пак не сме опитали  Peace

Заучени фрази има, но има сигурно и изискване да има разнообразие в хората, които се избират. Все някой добър трябва да го отнесе.

Денси, ще споделяме опит да  Peace

# 298
Денси, Ред Велвет, кажете го кой е по- добрия японски ресторант, да му разгледам сайта, че няма да отида е ясно, малко далече ми е.

# 299
  • Berlin
Виктор (май) каза, че хайверът има вкус на таратор, та затова сигурно.

Може ли и на мен за ресторанта? Simple Smile Само на суши съм, но пък то не пречи да се пробва.

А за ресторантите на Виктор и Андре? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт