Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 155 050
  • 807
  •   1
Отговори
# 615
Една бърза резервация в Бела направихме за 3 Март. Дано останем доволни. Не искаха да превеждам пари , а директно там  newsm78 Такава ли е процедурата или ще останем на улицата?

Няма да има проблем. Ние миналата седмица бяхме в " Зограф". Казаха ,че може да не плащаме ваучер, а директно при тях. Така и стана. Но имаше доста несъответствия с обявеното в офертата и когато реших да напиша отзив, се оказа, че само реални посетители, закупили ваучер, могат да пишат отзив. Не съм сигурна, но ми минава през акъла, че и това може да е причината- да не могат хората да пишат. А те имат нужда от положителни отзиви. Но когато нещо не е наред, може би не им изнася.

# 616
  • Добрич
Според мен са предпочели без ваучер, понеже за всеки продаден ваучер плащат комисионна за агенцията/сайта, а в този случай си спестяват комисионната.

# 617
Според мен са предпочели без ваучер, понеже за всеки продаден ваучер плащат комисионна за агенцията/сайта, а в този случай си спестяват комисионната.
Да, вероятно е така.

# 618
Моля, споделете впечатления от Иванини къщи Praynig Сайтът им е доста примамлив, а не съм попадала на коментари за тях...
http://www.ivanini-houses.com/
Ще съм благодарна, ако ми подскажете за нещо подобно /самостоятелна къща с двор/ и в същото време изпитано  bouquet

# 619
Някой има ли наблюдения върху хотел Комплимент? На снимки много ми хареса, коментарите са добри, но все пак ще се радвам, ако някой сподели отзиви Simple Smile

# 620
Меганче, няма значение къде ще е почивката, щом сте по-добре, пу-пу, дано все така да е  Hug Децата си искат разнообразие, но на нас толкова ни харесва, че пак ще сме там  Grinning

Саби, мерси за пожеланията и тук  Hug

# 621
Здравейте, момичета.
търсих в темата, но никъде не видях мнение за http://nikolovi.tryavna.biz/ Къща Николови. Някои бил ли е там и може ли да сподели мнение?

Също така искам да попитам за болницата. Тъй като до сега сме били на процедури само в санаториума, но напоследък чувам положителни мнения за болницата и се замислям дали да не отидем там този път. Процедурите са същите като в санаториума, нали? Правят ли изследвания за алергии? Много ми се иска този път да направят на детето...до сега не искаха, защото казаха, че над 5год. правят.
Задължителен ли е престоя (процедурите) да бъде 14дни, както в санаториума? Дали ще ни пуснат за 10дни?

Благодаря предварително за отговорите  Hug  bouquet

# 622
Ако искаш епикриза след престоя, минимумът май беше 7 дни, а иначе - може колкото дни искате, няма изискване колко точно. Много са любезни и  е чистичко, приятно.
За изследване за алергии нямам представа, но то принципно се прави от алерголог, не съм чувала в болница да тестват, ако е така, би ли споделила повече, ако научиш нещо? Аз не искам да тестваме, но приятелката, с която ще ходим мисли за това, та ще е полезно да се знае  bouquet
За къщата нямам мнение, ние сме отсядали в Панорама и Бела.

# 623
здравейте, има ли др хотели освен Калина Палас и Панорама които да са в непосредствена близост до гората, или в гората, все пак искаме заради въздуха да отидем там.
Панорама ме устройва като цени. но ми се вижда малко в комунистически стил, което ми навява асоциации за прах  и застояло, а и прочетох тук отзиви  за чистотата.
Има ли някой ходил тази година там?
Калина Палас ми идва малко скъпичко за по дълъг престой.

# 624
здравейте, има ли др хотели освен Калина Палас и Панорама които да са в непосредствена близост до гората, или в гората, все пак искаме заради въздуха да отидем там.
Панорама ме устройва като цени. но ми се вижда малко в комунистически стил, което ми навява асоциации за прах  и застояло, а и прочетох тук отзиви  за чистотата.
Има ли някой ходил тази година там?
Калина Палас ми идва малко скъпичко за по дълъг престой.
Хотел ''Белла''
Намира се между Панорама и Калина палас, но от другата страна на улицата. В непосредствена близост до болницата е.

# 625
Nie ostanahme dovolni ot Bela. Sorry za latinicata.

# 626
  • София
И Бръшлян е там, нда всичките споменати. Simple Smile

# 627
Ако искаш епикриза след престоя, минимумът май беше 7 дни, а иначе - може колкото дни искате, няма изискване колко точно. Много са любезни и  е чистичко, приятно.

Рали, благодаря за отговора! От болницата ми казаха, че не правят тестове за алергии. Явно само в санаториума може...
Сега се чудя в крайна сметка къде е по-добре да отидем....

В болницата с направление номер 3 за педиатър ли се ходи? В Санаториума ми искаха номер 7.

# 628

Рали, благодаря за отговора! От болницата ми казаха, че не правят тестове за алергии. Явно само в санаториума може...
Сега се чудя в крайна сметка къде е по-добре да отидем....

В болницата с направление номер 3 за педиатър ли се ходи? В Санаториума ми искаха номер 7.

Аз не мисля , че в санаториума ще правят тестове за алергии, дори и да правят ще са платени . Не се поемат от каса. Аз правих  на моя син преди 2 год.  във Варна и си плащах.

# 629
А някой бил ли е за Великден в Трявна?
Пуснали са разни великденски пакети и много се изкушаваме да отидем за празника.

По специално се чудим за хотел "Комплимент".Някакви пресни отзиви от хотела?

Ние преди бяхме преспали там една нощувка и много ни допадна самото хотелче,
чисто и ново.
Закуската обаче беше в една механа до хотела, но там бяха едни нацупени сервитьори
и ни бяха направили лошо впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт