Къде да отседнем в Трявна? - тема 2

• 153 680
  • 807
  •   1
Отговори
# 690
  • Някъде по Дунава
Ние с влака пътуваме, от Търново сме. Удобно е, пътуването не е дълго, влаковете са сравнително на често, не са крайно мизерни  Peace

А къде мога да видя разписанието? Плануваме да заведем децата, които срам ама не са се качвали на влак. Гарата в Търново къде се намира и има ли къде да се разходим наоколо?
Преди на центъра в Трявна срещу общината имаше информационен център и там жената беше много любезна да ни ориентира за влакове и автобуси до Габрово, Боженци, как е на-удобно и изгодно. Със сигурност ако още работи този център ще ви информира как и кога е най удобно да се пътува до Търново.

# 691
Сигурно много пъти е коментирано заведение за хранене.Ще ходим за един ден до Трявна и ако може да ми предложете някъде за хапване

# 692
  • На брега на реката
Балабановата къща - за супички основно, но и другите неща са им вкусни. До нея има една кебапчийница в магазин за хранителни стоки - скарата е невероятна, но трябва да преглътнеш наглото и самохвалено поведение на собственика. Точно срещу тях има още едно заведения, там също е добро по отношения цена-качество. До общината имаше заведения, хапвали сме, доволни сме оставали от храната, но обслужването не беше на ниво, може да са се променили нещата. Пица на парче и царевицата на пара също са екстра - това е точно на центъра, където е площада с шадраванчето и площадката.

# 693
Хаха, тоя типаж от кебачийницата и нас ни омайваше с тия кебапчета.

# 694
  • На брега на реката
Всички, всички  Mr. Green Чак дразни и то при условие, че минаваш по поне 2 пъти на ден в продължение на 7-10 дни  ooooh!

# 695
Оооо, с този господин с кебапчетата  така съм се смяла два дни. Бяхме в хотел срещу магазина и ходехме за вода и сладко. Голямо дуднене, голяма хвалба. И лъхаше тежко на мастика пт сутринта  Mr. Green Ама ме отказа да ям кебабчета де, ако и да са били хубави hahaha

# 696
Много сте се впечатлили от този, щото сигурно при Майстора не сте сядали  hahaha Там пък да видите какво е  Mr. Green Уникален му беше авторския омлет, ама повече не си го причинявам, аз такова фамилиарничене и навлизане в личното пространство не харесвам, колкото и да му е хубава манджата  Crossing Arms
В Бръшлян /горе на високото/ готвят вкусно, а содените им питки са направо за сънуване  Heart Eyes

# 697
  • София
О да, потвърждавам за Бръшлян! А и гледката е супер.  Grinning

# 698
Страхотни сте.Благодаря ви  bouquet

# 699
И ние в момента сме в Трявна за 5 дни и се чудя как да ги оползотворим максимално добре, като сме с кола и малко дете, иска ми се да видим и Габрово, Боженци, всякакви приятни места в близост, да хапваме вкусни неща и да се любуваме на красива природа. Също така се чудя дали някъде в района има топъл минерален басейн, от който може да се възползваме, на до час път. Търсих в Гугъл, но не попаднах на нищо подходящо, затова реших да попитам и тук.

# 700
Павел баня на час и половина или Хисаря - на два часа  Peace

# 701
Момичета, а кой хотел е по-добре- Бела или Панорама? Искаме да отидем с детето и мъжът ми за 10 дни. Малката за 4 месеца направи няколко бронхита и две пневмонии, много ми препоръчаха Трявна.

# 702
И ние в момента сме в Трявна за 5 дни и се чудя как да ги оползотворим максимално добре, като сме с кола и малко дете, иска ми се да видим и Габрово, Боженци, всякакви приятни места в близост, да хапваме вкусни неща и да се любуваме на красива природа. Също така се чудя дали някъде в района има топъл минерален басейн, от който може да се възползваме, на до час път. Търсих в Гугъл, но не попаднах на нищо подходящо, затова реших да попитам и тук.
На по-малко от половин час - Вонеща вода.

# 703
Само имайте в предвид ,че във Вонеща вода  не всички хотели са с минералната вода - по добре първо питайте

# 704
Здравейте, влизам за да напиша моите отзиви от хотел Панорама. Бяхме 6 дни в него. В началото на миналата седмица беше студено и пускахме климатик, но.... не се стоплихме защото климатиците са направени с терморелета и се включват на всеки час за по 2 минути. Водата във басейна е не повече от 22 градуса.
Закуските - първи ден - компле, втори ден -  пържени филии, трети ден - филиики с яйце и сирене, четвърти ден - филиики с кайма, пети ден- филики с шпек салам и кашкавал. Вечерите почти не ставаха за ядене - паниран кашкавал с пържени картофи, кюфте и кебапче с картофено пюре - готово пюре много солено не се яде, кюфтетата и кебапчетата от соя.. и т.н. Нещото, което най-много ме разочарова- на едната вечеря на съседната маса сервираха за десерт шоколадова топка тип скаличка, а на нас палачинка за десерт, как трябва да обясня на моето дете, че то трябва да яде палачинка а на съседната маса детенцето да си яде топчицата? Като цяло с две думи- не бих повторила хотела. Ако някой иска да пита нещо съм насреща.

Общи условия

Активация на акаунт