Модни консултации - 13

• 60 400
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B8-0124711___4015 такъв нисък ток по подходящ ли ще бъде?
Проблема е ,че нямам много офис рокли в гардероба.
Повечето ми токчета са като първите и дори още по високи Simple Smile

# 616
Чаровна, гащеризона е доста предизвикателен и не ми допада изобщо, незнайно защо ми навява асосиации с кифла Mr. Green
П/с по добре си вземи обувки в цвят нюд.

# 617
Имам обувки в цвят нюд но са много високи Simple Smile
Горните ми дрехи са предимно тъмни.
Саката са ми черни и по спортни .
И сега ако купя рокля отгоре с какво да я съчетая Simple Smile

# 618
Тогава си вземи черни обувки, но не и лачени.
Можеш да си вземеш и нещ от този сорт.
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-MENTION-Suede-Loafers/Prod/pgeprod … 35&gridsize=4

# 619

Понеже съм на същата вълна, снимката е да онагледя обувките за роклята на DqVoLsKi_ChArOvNa, ако избере нея. С панталон мисля, че също може да се съчетаят.
Аз ходих скоро на интервю за работа точно с рокля, подобна на показаната - отгоре съчетах с шлифер втален до коляното и ботуши с ток около 7см. Не обичам да ходя на високи обувки.
За мен на такива срещи ми е важно да се чувствам удобно.

# 620
  • Варна
Не е ли отново много погребално? Всичкото в черно?

# 621
С рокля на интервю не бих се появила, още повече черна.
Освен ако не става въпрос за висока позиция, или такава в сфера и система със строго регламентирано офис облекло (т.е. тъмни цветове и строга правила).

За стандартно интервю в БГ реалност....панталон, някаква риза, топ или друго и сако. Обувки на сравнително нисък ток, без лак.
В противен случай се рискува твърде официална визия, кореспондираща с вечерна (ако се заложи изцяло на черно), което не е препоръчително.

# 622
  • София
И аз не обичам да ходя на тънки токчета. Имам няколко, ама само ги гледам. Или дебел ток, платформа,или балеринки обувам за интервю. Освен това, ако трябва да търся по-дълго адреса, е много важно да мога да ходя!
Имам една черна трикотажна рокля с ръкав, която ми е любима за интервюта. Нещо подобно: https://d3l2so7eekc9xw.cloudfront.net/photos/2012/09/22/hm-black … 1_large_flex.jpeg

# 623
  • Belgium
Обувки на сравнително нисък ток, без лак.

Стана ми интересно, защо без лак? (не визирам ярки цветове, неподдържан маникюр или не дай боже ноктопластика).

Иначе и аз съм против прекалено висок ток за интервю за работа. Измества фокуса, а и не е достатъчно удобен. А когато човек се чувства некомфортно веднага проличава.

Deathcrush, разбира се че никой не е длъжен да дава много пари за бански. За това и се обсъждат различни варианти. Но имай предвид, че конкретно тези китайски реплики просто не са добре направени.  Peace
Има много по-качествени модели на достъпни цени.
А иначе не съм забелязала скъпия бански да съспива по някакъв начин почивката.  Wink

# 624
  • по пътя
Лакът ( на обувката, не на крака Laughing)е празнична визия, не всекидневна и често е доста противоречив като става дума за добър вкус Peace
Роклята, може да е беж, защо да не отиде с рокля на интервю? Не разбирам защо жените трябва да носят мъжки дрехи, панталон и риза си е мъжка визия. Унисекс модата в офис средите не ми допада.

# 625
Лу, лично мнение....лачените обувки на висок токаз лично ги свързвам с нещо по-официално като събитие и т.н. Не са ми подходящи за интервю за работа и такъв тип атмосфера.
За обувка лак на нисък ток обаче е друго. Simple Smile
Вече в БГ представите за това що е то прилично облекло в офис са крайно разтегливи. Simple Smile

Аз бих отишла така
http://www.polyvore.com/office/set?id=153776489

роклята от тук ми хареса
http://www.polyvore.com/office_style/set?id=142992243

# 626
Simple Smile не уточних, аз бях решена в кафяво-бежовата гама. И да позицията предполагаше съответния дрес код. Нямам снимки на дрехите, иначе бих качила да онагледя.
По темата за банските на New Silhouette и е много хубаво изпълнен, имам го от 2010 и едва сега ще го сменям. Уточнявам, че не е единствен чифт, но е носен доста.

# 627
  • Belgium
Sesylle , аз помислих, че говориш за лак за нокти  Joy

Права си, че лачени обувки не е най-добрият избор за интервю. С рокля бих отишла, разбира се определен подходящ модел и сако.

# 628
Лу, хехе, не...нали се говореше за обувки на висок ток, лак. Simple Smile та за това коментирах, че с такъв тип обувка точно на интервю не бих се появила. Simple Smile

# 629
  • Somewhere far away
Deathcrush, разбира се че никой не е длъжен да дава много пари за бански. За това и се обсъждат различни варианти. Но имай предвид, че конкретно тези китайски реплики просто не са добре направени.  Peace
Има много по-качествени модели на достъпни цени.
А иначе не съм забелязала скъпия бански да съспива по някакъв начин почивката.  Wink
 Съсипва я защото в момента събирам пари за тази почивка, за хотела, за храната, за излизянията , за заведения- за всичко. А това не са  никак малко пари!  И за мен е много важно да си правя сметка  на парите. В този смисъл я съсипва , защото не си  заслужава да купувам бански за парите, с които мога да прекарам няколко нощи в добър хотел например. и в този смисъл - за мен толкова пари  за  бански, само защото е някаква марка - са пари хвърлени на вятъра. Simple Smile  
Не знам дали е китайски, дали е имитация, когато пристигне ще ви кажа. но дори и да е - какво от това? Аз имам още три бански - ако новия не ми хареса, винаги мога да се преоблека и да си нося някой от  другите.    Grinning
Всеки си има приоритети - това ми беше мисълта.

Стига сме разводнявали темата.

Относно офис облеклото аз пък редпочитам - панталон/дънки и риза. Може да е мъжко, но ми е хиляди пъти по -удобно от рокля!

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 15:48 от Deathcrush

Общи условия

Активация на акаунт