Модни консултации - 13

• 60 425
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • Австрия
А и зависи от цялостния стайлинг много. Wink

Зависи, да. Но в едно 98% просто не ми харесва. Вкус.. не го натрапвам, просто споделям и аз. Вероятно има хора със сходни на моите виждания, които просто не пишат в темата.

пп. И да, знам, че мнооого отдавна не е работно облекло. Лично, достатъчно му се наслаждавах в края на 80-те, началото на 90-те години - беше много вървежно - 'вятърът на промяната' духащ от запад  Wink Спомням си, че учителката по немски реши да ме изгони от час по изобразително изкуство ( Crazy), само защото бях с Rifle. Оттогава обаче много време мина и много дрехи износих и.. не ме влекат дънките  Blush

# 601
  • Berlin
Ти се поръчват такив бански, но какви ли пристигат.  Mr. Green
Аз ще си търся цял някакъв или от 2 части с танкини (как е на български?Simple Smile). Също мисля да пробвам и долнище с висока талия и горнище някакво по-стягащо. newsm78 но това само в пробната. Simple Smile

# 602
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Аз съм си поръчала ето този бански.  Heart Eyes

нямам много доверие , защото досега винаги от реални магазини с пробване съм купувала точно бански и малко  ме е страх от това,  което ще пристигне. нямам идея дали ще ми е удобен , дали ще ми е добре като размер... но пък съм влюбена в цвета и формата на чашките така че ... каквото сабя покаже!
 след около 2 седмици ще ми го доставят и ще видя дали си заслужава и дали и  на живо е толкова красив колкото на снимките.

Ох, и аз съм си харесала такъв.  Heart Eyes
Обаче още не мога да си избера цвят.  Mr. Green

# 603
Нямах конкретно предвид този гащеризон и визията на певицата а съчетанието на дънков гащеризон с токчета.
Лу харесват ми комбинацията която си показала за гащеризоните.Гащеризона за който ме интересува конкретно е този и като цяло се чудя дали да си го взимам изобщо.
И му се чудя с какво бих го носила с токчета с кецове ли .
Toва е гащеризона който си харесах

http://lucybg.com/modeli/elevate-high-2015/product/196-el18.html

Веси за мъжа ти определено без тази кърпичка.На мен ми боде очите.С иглата и вратовръзката да , но тази кърпичка не ми допада да съм честна.
За прическата мисля,че би било подходящо нещо такова .Имаш страхотна коса така ,че избора за прически е много по голям отколкото при късата коса .
Скрит текст:
Скрит текст:

TuKBu4Ka роклята е страхотна и според мен няма нужда от толкова много аксесоари.Толкова е хубава ,че няма нужда от допълнителни работи към нея освен едни обеци .

# 604
  • Варна
TuKBu4Ka, тази рокля е супер! Ще изчакам да я получиш и да се снимаш с нея, за да се включа с предложения.

# 605
  • Belgium
Ти се поръчват такив бански, но какви ли пристигат.  Mr. Green

Пристига пълен ужас, виждала съм ги  Laughing

Лу,ще чакам като се прибереш за снимки. От къде ще ми препоръчаш да поръчам?
Не знаех ,че има такава материя при банските,много добра идея! Hug
И да попитам-горнището има ли подплънки? Blush

armira, това което е показала Deathcrush всъщност е менте на Triangl, за които споменах. Китайците са наводнили с тях напоследък, но като материя нямат нищо общо. Ето го официалния сайт: http://international.triangl.com/collections/swimwear

Моделите, които аз имам са без подплънки, но стоят чудесно, защото самата материя "държи" бюста. Ето едни реални снимки на оригинала да се ориентираш:

Скрит текст:

Ако искаш повдигане, погледни тези, може нещо да ти хване окото: https://www.victoriassecret.com/swimwear/push-up

С този курс на долара и паунда напоследък обаче, не е много изгодно пазаруването от чужбина в момента.
От наличните магазини в България, аз бих погледнала в Oysho, Triumph, Women`s Secret, Palmers, а също и в италианския Yamamay.

# 606
Аз пак да попитам един гащеризон на луси този който показах или едни слим дънки ще е по добре ?

# 607
  • Пловдив
Лу,благодаря ти! Hug
Като се замисля,си права. Няма да бързам и ще погледна в Бг магазините който си посочила Hug
Ще се похваля след покупката Hug

# 608
  • Варна
На Луси са ми малко чалгаджийски дрехите, но този гащеризон изглежда добре на снимка.
За него съм.

# 609
Чаровна, ако ще е гащеризон, да е класически. Него мога да си го представя и с токчета, но този не ми харесва. Има и хубави модели с ръкав, но някак с друго излъчване.
http://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/l/tid/108242402.jpg

# 610
Чаровна, този гащеризон мисля, че с кецове ще е по-добре отколкото с токчета.

# 611
Този гащеризон с токчета ще изглежда вече вулгарно...поне за мен. 

# 612
Днес ще отида да го пробвам и ще преценя как ми стои и дали ще го харесам не се знае Simple Smile
И аз мисля ,че с токчета ще стои много предизвикателно и затова се чудя.
Сега да попитам за нещо много по важно от гащеризона.В понеделник съм на важно интервю за работа.
Позицията за която кандидатствам е доста отговорна и дори и в обявата е споменато представителен външен вид и сега съм в чуденка на какво да заложа за интервюто като облекло.Какви идеи бихте ми дали и биха били по добре .
Пола , панталон с риза и сако , дънки с риза и сако и съответно обувки?
Мислех с подобни обувки , но се чудя дали ще е подходящо https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B8-0124892___4675 или да са по ниски токчетата .

# 613
  • Somewhere far away
Ахах относно банския - не искам да се заяждам,  ноо нали се сещате че не всеки би дал толкова пари за бански? и не всеки има възможност за оригинален Triangl. Peace

за мен това са наистина прекалено много пари  и не бих ги дала. Предпочитам да си изкарам една хубава почивка и да имам хубави спомени, вместо всеки ден да треперя за безценния си,  марков,  безумно-скъп бански!  Mr. Green Whistling

# 614
  • по пътя
Днес ще отида да го пробвам и ще преценя как ми стои и дали ще го харесам не се знае Simple Smile
И аз мисля ,че с токчета ще стои много предизвикателно и затова се чудя.
Сега да попитам за нещо много по важно от гащеризона.В понеделник съм на важно интервю за работа.
Позицията за която кандидатствам е доста отговорна и дори и в обявата е споменато представителен външен вид и сега съм в чуденка на какво да заложа за интервюто като облекло.Какви идеи бихте ми дали и биха били по добре .
Пола , панталон с риза и сако , дънки с риза и сако и съответно обувки?
Мислех с подобни обувки , но се чудя дали ще е подходящо https://tendenzstore.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D … B8-0124892___4675 или да са по ниски токчетата .

В никакъв случай тези обувки Peace, крещят за вечерно, сексуална, предизвикателна визия.По-нисък ток и ако може да не са черни. Елегантна рокля бих облякла, нещо такова
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт