Модни консултации - 13

• 60 433
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • по пътя
Чаровна-ама ти сериозно ли  Grinning, не съм фен на никакви гащеризони, така че от мен е "не".

# 586
  • sofia
И на мен ме ми харесват гащеризоните, особено пък дънковите. Stop
Чаровна, имаш хубаво тяло, а тези гащеризони седят много торбесто... Simple Smile

# 587
  • Belgium
По принцип комбинацията гащеризон+токчета е доста рискова и особено в чалга клиповете седи кошмарно.

Но ето тук е чудна, така че всичко пак е въпрос на правилно съчетаване  Heart Eyes

# 588
По принцип комбинацията гащеризон+токчета е доста рискова и особено в чалга клиповете седи кошмарно.

Но ето тук е чудна, така че всичко пак е въпрос на правилно съчетаване  Heart Eyes

+1 Тъкмо се засилих да търся подобни:) И дааааа, Чаровна, това от клипа е ... не

# 589
Момичета, пак съм аз  Mr. Green Здравейте  Grinning
Послушах ви и върнах онази рокля, която показах. Моята първоначална идея беше да си спестя малко пари, но в крайна сметка наистина материята на роклята е страшно важна, пък и събитието не е никак маловажно. Взеха ми рокля от София в крайна сметка, която не съм мерила поради обстоятелствата, но ще ми я донесат след 20 дни и ще мога да я коригирам тук, ако наложи. Роклята е на Жана Жекова и е същият размер като балната ми, която също е нейна, така че би трябвало да сме ок с размерите.
Бих искала да ви попитам сега как да я аксесоаризирам  Heart Eyes
Показвам пак обувките
http://www.cosmoparis.com/media/catalog/product/cache/1/image/9d … oparis-0046-a.jpg

А ето и самата рокля  Crazy Моята е с паднали рамене обаче, защото този модел го нямаха

Извинявам се за снимката, но нямам други. Надявам се да съм направила добър избор!

Благодаря ви отново предварително и ще кача снимки и като ми я донесат, за да я видите и върху мен  Blush

Hug

# 590
  • Пловдив
Момичета,дайте съвет от къде да си купя бански костюм..какво е актуално сега?
Все черно си купувам и ми се ще тази година малко разноабразие Hug

Дай все пак някакъв ориентир - предпочитани цветове, две части/цял, какъв тип горнищие  Laughing

Както и онлайн или офлайн?
Лу,ама и аз съм една..благодаря ти!
за предпочитане он лайн,може и в чужбина-ще го пусна с превозвач.
Половинки,долнище тип бикина и горнище с повдигащ ефект ,червеното актуално ли е? Hug

# 591
TuKBu4Ka , на мен ми е много красива тази рокля.

Скрит текст:

Обеци и прическа

# 592
  • Австрия
какво мислите за тази комбинация  дънков гащеризон и токчета??
Ами... каквото и за дънки с елегантни високи обувки: no go. Все едно жената е била някъде, оляла си е облеклото с нещо и е награбила първите попаднали й работни панталони от нейде. Или пък, ще й се да е елегантна, но освен елегантни обувки, в гардероба й липсват елегантни дрехи. Винаги ми е била страшно неподходяща комбинация.

пп. В темата е добре и да има малко по-различно виждане: както и ултра-мега-модерно, така и консервативно. Аз съм си консерва  Mr. Green

# 593
  • Belgium

Лу,ама и аз съм една..благодаря ти!
за предпочитане он лайн,може и в чужбина-ще го пусна с превозвач.
Половинки,долнище тип бикина и горнище с повдигащ ефект ,червеното актуално ли е? Hug

armira, актуално, не актуално аз лично си нося който цвят бански ми харесва, без оглед на тенденциите  Mr. Green

Любимите ми марки са Triangl и VS, като при вторите има момента, че може и да уцелиш кофти материя  Confused
Аз си знам любимите модели, но все пак е риск.
Triangl са от неопрен, който изсъхва светкавично и не променя формата си при намокряне. Нали се сещаш оня гаден ефект на увисване и свличане при излизане от морето?
Е, с тях можеш да забравиш за него  Grinning
Но пък доставката е скъпа и се чака.

Ще изровя картинки по-късно, ако ти трябват, че сега излизам  Peace

# 594
  • Somewhere far away
Аз съм си поръчала ето този бански.  Heart Eyes

нямам много доверие , защото досега винаги от реални магазини с пробване съм купувала точно бански и малко  ме е страх от това,  което ще пристигне. нямам идея дали ще ми е удобен , дали ще ми е добре като размер... но пък съм влюбена в цвета и формата на чашките така че ... каквото сабя покаже!
 след около 2 седмици ще ми го доставят и ще видя дали си заслужава и дали и  на живо е толкова красив колкото на снимките.

# 595
  • Пловдив
Лу,ще чакам като се прибереш за снимки. От къде ще ми препоръчаш да поръчам?
Не знаех ,че има такава материя при банските,много добра идея! Hug
И да попитам-горнището има ли подплънки? Blush

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 19:15 от armira

# 596
  • Somewhere far away
о да, има и в момента са хит точно тези бански.  този, който съм показала аз също е от неопрен.
И именно защото са хит, много се надявам  само като отида на море лятото да не е всеки втори с такъв бански, че ще полудея!  #Crazy Sick #2gunfire

# 597
много се надявам  само като отида на море лятото да не е всеки втори с такъв бански, че ще полудея!  #Crazy Sick #2gunfire

Много вероятно е , сега всеки си купува точно този модел , както и този http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1909866420_1/2014-sexy-Women- … Suit-Swimwear.jpg

Най - актуални са май в момента , аз още се чудя дали ми харесват.

# 598
  • Somewhere far away
Тогава ще почакам още две три години да му мине модата и тогава ще го  нося.  Mr. Green Laughing

# 599
  • sofia
какво мислите за тази комбинация  дънков гащеризон и токчета??
Ами... каквото и за дънки с елегантни високи обувки: no go. Все едно жената е била някъде, оляла си е облеклото с нещо и е награбила първите попаднали й работни панталони от нейде. Или пък, ще й се да е елегантна, но освен елегантни обувки, в гардероба й липсват елегантни дрехи. Винаги ми е била страшно неподходяща комбинация.

пп. В темата е добре и да има малко по-различно виждане: както и ултра-мега-модерно, така и консервативно. Аз съм си консерва  Mr. Green

Ее, защо така заклейми дънки + по-елегантни обувки - аз често слагам, но не защото нямам панталони или поли. Laughing Дънките отдавна не са просто работното облекло на докерите. А и зависи от цялостния стайлинг много. Wink

Общи условия

Активация на акаунт