Модни консултации - 13

• 60 288
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • по пътя
strept, ние кръщене не сме правили, но предполагам, че роклята е подходяща. За мен джуфката прави роклята "кукленска". Аз бих махнала този колан-панделка.
Еее, как без панделката. Simple Smile Имам подобни и не става, без панделка стои незавършено и като торба, панделката подчертава талията, тя е като колан.

# 31
  • Belgium
Ама пък туту пола и чорапогащник  Sick  Confused

Няма нищо лошо в туту+ чорапогащник, само трябва да е добре съчетано.

Като тук например  Heart Eyes :

# 32
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

подобно на това но без копчето отдуло Peace Изкуствена кожа е  Peace

Съчетанието бяло яке + бежови чанта и обувки е доста популярно. Thinking

Скрит текст:

# 33
  • Бургас/Пз
О, Лу, това съчетание е страхотно, просто моята асоциация за светъл цвят туту и кецове беше телесен чорапогащник, което хич не ми се нрави. А и това, което виждам на снимката , която си пуснала, аз лично го асоциирам повече с клин , отколкото с чорапогащник  Simple Smile

# 34
  • Berlin
Дългите поли на Ателиани и аз ги харесах. Мисля, че стават и за по-ниски, защото май са с висока талия и така се издължава силуета. newsm78

# 35
Малко идейки за съчетания с бяло яке/сако :

Скрит текст:

Лично на мен със сребърни акценти повече ми харесва, но съчетано със златни също става, зависи от останалите елементи.  Grinning

# 36
Дългите поли и рокли от този модел ми харесват много повече от късите и съм сигурна, че ще ми стоят добре, въпреки ниския ми ръст (162-3 см)Simple Smile и ще се обзаведа с една такава. Обаче дълго изобщо няма да ми е практично и удобно за повода.

# 37
Бяло яке бих носила с пролетни светли цветове и шарки, най-вече такива, които съдържат и бяло, както е на снимката по-долу:

http://lovelybylucy.com/wp-content/uploads/outfit-light-wash-bag … cket-710x1065.jpg

# 38
Благодаря ви за идеите Hug

# 39
Да ви попитам колебая се каква рокличка да си поръчам .Едно ми е пролетно и се чудя между синичкото и бледо розовото ?Според вас кое би било добре за пролетта?
https://www.bgartshop.com/product/130/roklya-ot-dantela-s-oblo-d … -v-4-tsvyata.html

# 40
  • София
Да ви попитам колебая се каква рокличка да си поръчам .Едно ми е пролетно и се чудя между синичкото и бледо розовото ?Според вас кое би било добре за пролетта?
https://www.bgartshop.com/product/130/roklya-ot-dantela-s-oblo-d … -v-4-tsvyata.html

Бледорозовото не е ли бежово?  Thinking И двете са сладки. Бих предпочела синята, защото съм доста бледа напролет, ама това са си мои съображения  Simple Smile

# 41
За пролет и аз бих избрала бежовата. По-светло, по-лесно за комбиниране и съответно творчество.

# 42
  • по пътя
DqVoLsKi_ChArOvNa- бледорозова , синята не ми е пролетна, макар че обичам синъо.
 strept, сигурно си права, може на пролет аз пък да се пробвам с една къса, сега като се вталя още малко. Laughing  Практично и удобно- с пижамата в леглото, казва една моя приятелка. Дългите рокли са много удобни, не знам аз практично-не обичам пракитчни дрехи май. Grinning

# 43
Има я и в бледорозово  
Скрит текст:

И аз искам да е нещо нежно и клоня към бледорозовата май или бежовата .А с какви обувки би стояла тази сладка рокля най добре според вас ?
И още един въпрос червени лачени балеринки с какво бихте комбинирали Simple Smile

# 44
  • Варна
DqVoLsKi_ChArOvNa като цвят съм за бледо розовата , за обувки
бели, нюд, или някакъв приятен пастелен цвят -  син, мента в комбинация
със съответните бижута, шал, аксесоари или чанта.
Предложения за червени балеринки, като варианта наутикъл най-ми допада
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт