Модни консултации - 13

• 61 133
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Че е много голяма. Това е т.нар. овърнайт. Имам много подобна, но черна и в един момент престанах да я нося - тя е като цял куфар. А аз обичам големи чанти.

# 211
Че е много голяма. Това е т.нар. овърнайт. Имам много подобна, но черна и в един момент престанах да я нося - тя е като цял куфар. А аз обичам големи чанти.
Ами не е много голяма,на живо.(тази на Fila).А и честно май и аз обичам големите чанти(за всичко има място,но не и ред..хихи)

# 212
Ами не е много голяма,на живо.(тази на Fila).А и честно май и аз обичам големите чанти(за всичко има място,но не и ред..хихи)
http://www.hm.com/bg/product/25866?article=25866-B ето тази е другата.

# 213
На мен ми харесват цветовете и формата на чантата, но надписа ми идва в повечко. Някак ограничава възможностите за комбинации и се натрапва нахално.😊
Определено съм за втората, ако търсиш функционална чанта, която да се комбинира с почти всичко.

# 214
  • София
Тези на НМ не ги ли намалиха вече? Те са от по-миналия сезон.

# 215
На мен ми харесват цветовете и формата на чантата, но надписа ми идва в повечко. Някак ограничава възможностите за комбинации и се натрапва нахално.😊
Определено съм за втората, ако търсиш функционална чанта, която да се комбинира с почти всичко.
Благодаря ти  Hug,май ще се ориентирам към втората,струва ми се практичнаима и с бежаво но мисля да е черна,тъй като имам и цветни кецове да не стане голяма шарения.А за другата ако има финанси някой ден и нея,ще видим.

# 216
Тези на НМ не ги ли намалиха вече? Те са от по-миналия сезон.
Не зная дали са намалени,днес по късно ако успея ще ходя и ще видя.

# 217
  • в Кошера
H&M-ската ми харесва повече.  Peace
Другата ми е прекалено спортна, с голяяяямо лого..  Rolling Eyes

# 218
Благодаря ви момичета!Определено ми ,,отворихте,,очите и ще взема H&M- ската.Ако имате други предложения за чанта която подхожда почти на всичко,съм готова да разгледам Hug

# 219
  • Варна
Здравейте, да попитам и аз нещо.

Идва пролет и искам да си взема обувки, които да могат да се носят както с дънки, така и с офисни поли тип молив. Има ли такова животно?
Изискването е обувките да не са с тънко токче - имам проблем със стърчащо кокалче на крака и не мога да нося високи обувки. Но и да не са съвсем равни, да има там някакъв стабилен нисък ток.

Този тип обувки тип мъжки носят ли се още и с пола става ли?
Скрит текст:

# 220
  • В полите на Пирин планина
Киса, за мен стават за пола. Аз нося с костюм - пола+сако - такива обувки, но моите са с малко по-висок и дебел ток - около 7-8 см.

# 221
Киса, аз точно тези с пола не ги възприемам.
Обувка с по-дебел ток според мен става и за панталон и за пола. Особено класически модел ако е.

# 222
Не зная защо, но аз влезнах в темата и ви поздравих, а вие се правите че не чувате и виждате. Помолих учтиво за помощ.

Sad
Може много да си молиш за помощ.... Аз също мислех, че тук пишат момичета, които разбират поне малко от мода и искат да помагат на други.....
Но се оказа, че тук е някакво затворено общество, където се събират да си пишат явно хора без много много познания за мода, които си фантазират, че са супер креативни стилисти Sick
Не си слагайте етикет модни консултации като не знаете какво означава това...

# 223
Дами, за тези обувка какво ви е мнението, чудя се  newsm78дали ви харесват Laughingмарка Andrea Conti Simple Smile

# 224
  • в Кошера
Киса, такъв тип обувки са идеални в случая.  Peace
Подобни също.  Peace

Дели, прекалено бабешки са за мен.  Stop

Общи условия

Активация на акаунт