Модни консултации - 13

• 60 371
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Belgium
Последно, за да не изместваме темата - в твоя случай, аз просто не бих си купила нов бански, а ще си карам с кеф със старите  Laughing

За приоритетите е точно така, но моят съвет беше към armira, a не към теб все пак  Laughing

# 631
Според Вас тази рокля става ли за абсолвентски бал с подходящи обувки и прическа?  newsm78 Много ли е обикновена?

# 632
Според Вас тази рокля става ли за абсолвентски бал с подходящи обувки и прическа?  newsm78 Много ли е обикновена?

На мен лично не ми харесва, но и не мога да преценя по тази снимка каква точно е материята.
Тя също до голяма степен определя как ще се възприема роклята.
На мен ми изглежда като ежедневна обаче, няма никаква празничност в нея.

# 633
Пише, че е 98% памук и 2% еластан.

тук я гледах.

# 634
  • Somewhere far away
На мен ми изглежда... леко плажна. За разходки в парка или на плажа ей така...
Никак не я виждам за такъв повод.  newsm78

# 635
Пише, че е 98% памук и 2% еластан.

тук я гледах.

Определено не става за такъв повод.

# 636
Ей, значи..Знаех си, че повечето хора няма да я харесат, пък на мен много ми допада Grinning И си викам с едни сини обувчици, чуплива коса...по-семпличко, по-обикновено.Хем после пак ще мога да си я нося.Ама явно не става  Grinning

# 637
Ей, значи..Знаех си, че повечето хора няма да я харесат, пък на мен много ми допада Grinning И си викам с едни сини обувчици, чуплива коса...по-семпличко, по-обикновено.Хем после пак ще мога да си я нося.Ама явно не става  Grinning

При тази материя ще изглежда точно като плажна рокля. Памука не е за официален повод, освен ако не е сатениран памук. И то пак в комбинация с друг вид материя.

# 638
Благодаря за мненията Simple Smile) В крайна сметка значи пак ще си шия.. Simple Smile

# 639
Благодаря за мненията Simple Smile) В крайна сметка значи пак ще си шия.. Simple Smile

Защо да шиеш, в Ассос поне има за всеки вкус и джоб...просто разгледай коктейлните рокли, а не ежедневните.

# 640
  • Варна
На мен ми харесва роклята, но ако платът е плътен и корав и ако ти е с една педя по-дълга. Тази дължина не ми харесва.

Виждам я с обувки цвят фуксия.

# 641
Един да ми я хареса  Laughing Така или иначе ще си я поръчам май, харесва ми пък  Mr. Green Иии ще е по-дълга, защото ще си поръчам по-голям размер, няма други останали, и ще си я преправя малко Simple Smile

А иначе - да, разглеждам и други рокли в асос, пък ще видим какво ще излезе Simple Smile)

# 642
  • Berlin
За интервюто - момичето е писало, че има изискване - представителен външен вид. Дънки и риза хич не са ми представителни, и то като за първо впечатление.

# 643
  • Somewhere far away
Зависи какви са дънките и зависи каква е ризата.   Wink освен това съм сложила дънките в скоба, ако не се забелязва.

# 644
Момичета, какво мислите за тези обущета:

Скрит текст:
  newsm78

С какво ще се връзват?

Общи условия

Активация на акаунт