"Песен за огън и лед" - 17

• 34 859
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Спойлер за сериала:
Скрит текст:
В края на 1 епизод изгарят Манс на клада.И няма индикация, че е фалшив Манс. Шансовете манс=Регар намаляват. Mr. Green

#Crazy стига де, Абел  Confused

# 496
  • Варна
Спойлер за сериала:
Скрит текст:
В края на 1 епизод изгарят Манс на клада.И няма индикация, че е фалшив Манс. Шансовете манс=Регар намаляват. Mr. Green

#Crazy стига де, Абел  Confused

Някой друг ще го играе Абел. Иначе като се замисля, става много сложно с всички тези промени на външността. Едни безлики стигат.

# 497
  • Вестерос
Сложно за тъпите американски зрители , висчко да им е смляно  #2gunfire

Прочетох преразказаното в другата тема, май са пропуснали за предсказанието на Церсей за валконта  Rolling Eyes

# 498
Кога най-накрая ще ни спускат спойлерната глава? С нетърпение чакам да се разкрие още малко  от написаното.

# 499
  • Варна
Кога най-накрая ще ни спускат спойлерната глава? С нетърпение чакам да се разкрие още малко  от написаното.

На 4 април ще е четенето на Мартин, но няма гаранция, че ще има спойлерна глава.

# 500
Валонкар  Tired

# 501
  • Варна
Маскара,

Знаем ли бройката на армията през блатата. Не намирам точна цифра.

Няма армия през блатата.
Мейг Мормон и Галбарт Гловър тръгват с два отделни кораба като пратеници. Ако има други хора с тях едва ли са повече от 10-тина човека.

Роб отива с цялата си армия от 3500 души в Близнаците. От тях нямам представа каква част е оцеляла , но едва ли е повече от 200-300 души, които са се пръснали или са образували банди, така че няма как да се броят за армия.

# 502
  • Вестерос
тъй ли беше, както и да е, разбрахте ме, надявам се  Joy

# 503
хексе, мерси за инфото. АЗ пък си мисля, че ще има спойлерна глава.

# 504
Маскара,

Знаем ли бройката на армията през блатата. Не намирам точна цифра.

Няма армия през блатата.
Мейг Мормон и Галбарт Гловър тръгват с два отделни кораба като пратеници. Ако има други хора с тях едва ли са повече от 10-тина човека.

Роб отива с цялата си армия от 3500 души в Близнаците. От тях нямам представа каква част е оцеляла , но едва ли е повече от 200-300 души, които са се пръснали или са образували банди, така че няма как да се броят за армия.
Роб говореше, че ще прати армия през блатата, за да завладее Рова на Кайлин. Не знам дали я прати преди сватбата.

# 505
  • Варна
Роб мисли да прати армия след сватбата, след като обедини силите си с тези на Фрей и Болтън:
Скрит текст:
Цитат
— Не мислите да нападаме по блатния път, ваша милост, нали? — каза Галбарт Гловър. — Подстъпите са твърде тесни. Няма как да се развърнем. Никой не е завзимал Рова досега.

— От юг — каза Роб. — Но ако можем да ги нападнем от север и запад едновременно и да ударим железните в тила, докато отбиват онова, което ще помислят за главния ни удар по блатния път, тогава ще имаме шанс. Свържа ли се с лорд Болтън и Фрей, ще разполагам с повече от дванадесет хиляди души. Смятам да ги разделя на три части и да тръгнат нагоре по блатния път на половин ден отстояние. Ако Грейджой имат съгледвачи южно от Шийката, те ще видят, че цялата ми сила се е втурнала към Рова Кайлин. Рууз Болтън ще държи ариергарда, а аз ще командвам центъра. Голям Джон, ти ще водиш авангарда срещу Рова Кайлин. Атаката ти трябва да е толкова яростна, че на железните да не им остане време да се чудят дали някой не пълзи към тях откъм север.
Цитат
— Обърна се към двамата си пратеници. — Кажете на Хоуланд Тръстиката, че трябва да ми изпрати водачи два дни след като тръгна. До средната част, където ще се вее личният ми щандарт. Три войски ще тръгнат от Близнаците, но само две ще стигнат до Рова Кайлин. Моята част ще се стопи в тресавищата, за да се появи отново при Треската. Ако тръгнем веднага след сватбата на вуйчо ми, до края на годината ще можем всички да сме на позиция.

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 14:45 от Хексе

# 506
Ясно, значи наистина няма армия в блатата Simple Smile.

# 507
Ако има два кораба с около 100 - тина човека и 500 - 600 блатни хора си стават пак сила.

# 508
  • Варна
Ако има два кораба с около 100 - тина човека и 500 - 600 блатни хора си стават пак сила.

Не, няма да има толкова. заминават като пратеници, няма смисъл да тръгват  повече от 5-6 души.
Пък и блатните не ги бива в битка, стават само за партизанска война, да пазят блатата.

# 509
Скрит текст:
Не, няма да има толкова. заминават като пратеници, няма смисъл да тръгват  повече от 5-6 души.
Пък и блатните не ги бива в битка, стават само за партизанска война, да пазят блатата.

Да, може би са 5 - 6 човека. Колкото до блатните, дори само за партизанска война да стават пак са си опасни. Железородните доста се бяха подули.

Общи условия

Активация на акаунт