"Песен за огън и лед" - 17

• 34 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Червената сватба е сватбата на Едмур Тъли.

# 91
  • София
^
оф, да.  ooooh! мерси, редактирах се. Амии спя, така е като се прекалява със сериалите и филмите  Embarassed

# 92
  • Сидни
Мисля, че и при Дрого смъртта беше кофти...бавна

# 93
Единственото спасение от спор с Джони е да не го четеш. Аз така правя като го видя да изпада в словоблудско философстване.

Иначе разсъжденията му приличат на мюсюлманин - фундаменталист, отколкото на християнин....

# 94
  • Варна
Мисля, че и при Дрого смъртта беше кофти...бавна

Същото това го преживяха Джайм и Хрътката (имам предвид инфекция след рана, при Джайм дори ампутация), но не беше описано като чак толкова зле. Thinking

# 95
  • Сидни
Аз всъщтност така и не можах съвсем да разбера тази майги "помогна" ли на Дрого да умре или се опита наистина да му оправи раните и в крайна сметка Джора развали всичко като вкара Денерис в палатката. Дали имаше шанс , ако не беше я вкарал вътре да роди бебето. Дали наистина е било уродливо с крила и т.н. драконоподобно??

# 96
  • Вестерос
грешна тема  Laughing Flutter Blush

# 97
  • Сидни
Защо?  newsm78

# 98
  • Варна

Писала е явно нещо без да иска.
Относно Дрого смятам, че можеше да се оправи с адекватна помощ. Но никой не му я оказа, а и май самият той отхвърли помощ за раната в началото.
Мирри можеше да му помогне, но не пожела. Това беше нейното отмъщение.

П.П. за бебето.. Кой знае.. Може и да е било.
Макар, че когато Дани сънува сина си, беше нормален.

# 99
  • Сидни
Да защото нали в Историята ли къде четох и аз вече не помня, пишеше че някои Таргериенки раждали такива уродливи с криле  newsm78

# 100
Да защото нали в Историята ли къде четох и аз вече не помня, пишеше че някои Таргериенки раждали такива уродливи с криле  newsm78

Сещам се съпругите на Мегор, обаче после се оказало, че всъщност са били тровени от Тиена от Кулата. За други такива случаи не се сещам, но може и да има. Което пък ме навежда на мисълта, че на детето му е направено нещо, за да се роди такова.

# 101
  • Сидни
Май имам някакъв спомен , че и в Кралицата и принцесата се споменаваше нещо по въпроса , но не съм съвсем сигурна. Мисля, че не само на 1 място се споменаваше, т.е. не само за жените на Мегор, а и при други... Thinking

# 102
Има доста такива случаи. По-скоро при Таргериените се явява като често срещан случай  Mr. Green

# 103
Май имам някакъв спомен , че и в Кралицата и принцесата се споменаваше нещо по въпроса , но не съм съвсем сигурна. Мисля, че не само на 1 място се споменаваше, т.е. не само за жените на Мегор, а и при други... Thinking

Да, вярно, самата Ренира също имаше такава дъщеря.

# 104
по принцип отоншението спрямо мъжете и жените  към секса е крайно неравноправно и с различин стандарти и така е било винаги и навсякъде, включително и днес.

а

мъжете са мъже, защото пият алкохол и оправят жени, или поне такава представа са носи. Ако някой се остави жената него да го съблазнява, а не той нея т.е. е от слабата страна, значи е слабак, педерас, лигльо, мамино синче - това е масовата представа.
Мъжът трябав да е завоевател. Всички любовни романи с пълин тези килшета.
има една хубава книга "Мъжете са от Марс - жените от Венера" - добре е някой да я прочете. сериозна книга е.

Един мъж се прибира кирка пиян и заспива веднага! Жена му за да му отмъсти му слага един употребяван презерватив в гъза! На сутринта мъжа дума не обелва и един намусен седи и жена му го пита:
- как изкарахте снощи с приятелите? и тои казал:
- аз нямам приятели вече! ! !

Общи условия

Активация на акаунт