Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 249
  • 788
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много се радвам за нея, лошото е, че както чета тук за Стаменов не записват нови пациенти, което значи, че отиват при Персенска и Шефкетова, а тя като спре да работи, ясно е че Стаменов не може да поеме нейните пациенти, той и сега с неговите не успява, та не знам как ще се случват нещата, а не ми се ще да ме прехвърлят за пореден път и то най-вероятно при новата лекарка.
Върти ми се в главата една екскурзия до Истанбул, ама да видим  newsm78

# 136
  • София
нали и някакъв мъж имало  newsm78

# 137
  • София
Не знам, не съм го срещала  newsm78

# 138
Доколкото знам, упойките са вредни за мозъчните клетки (убиват ги, точно както напиването, например). Само че всички анестезиолози са ми се смяли на това твърдение. Твърдят, че са почти безвредни, ама това почти...
И аз така съм чувала че вредят на мозъка и мозъчните клетки при системно използване, но нямаме изход.Дано поне тези жертви ни се възнаградят двойно и тройно Laughing

# 139
  • София
Момичета, кога ще ми се обадят най-късно днес за прегнил?
Пуснах сутринта хормони (без преглед)  по заръка на д-ра и като си ги гледам съм си за прегнил точно днес, дали не са ме забравили?  Embarassed

# 140
На мен ми се обадиха точно някъде по това време, но може още док да не ги е видял хормоните.

# 141
Упойките влияели добре на кожата, да го погледнем от положителната страна.  Grinning

# 142
На мен са ми казвали, че съвременните упойки уж били много добри и нямало поражения, ама и аз си имам едно наум. Миналата година имам 6  ooooh!

# 143
  • В сърцето на любимия човек
Упойките влияели добре на кожата, да го погледнем от положителната страна.  Grinning
Като се отпуснем и ни се заглаждат всички бръчки  Mr. Green
Шегата настрана - със сигурност не са безвредни, но все се надяваме поредната упойка да ни е последна  Praynig
Dandiela - ако не ти се обадят до към 16ч може би е по-добре ти да звъннеш, за да попиташ  Rolling Eyes Стискам палци за хубав резултат от пункцията  Praynig

# 144
Закъснява ми цикъла(ама не съм бременна), трябваше да започнем първа стимулация. Но пък и доки е в отпуск, та не бързам. Simple Smile
Да ви попитам преди първата инвитро процедура какви бяха очакванията ви? Вярвахте силно, че ще се получи или обратно?
Аз толкоз много съм повярвала, че не знам, ако не се случат нещата, как ще го преодолея.

# 145
  • София
Inca, Пънче, благодаря! Hug
На спешния ли да звъня?

Церемония, досега съм имала само 1 трансфер, който беше с отрицателен резултат. Бях сигурна, че ще се получи и бях много изненадана,  ноооо при мен е малко по-различно, защото имам вече  едно дете. По-тежко преодолях две поредни разочароващи пункции. Направо се бях сринала жестоко, та и почивка си давах, за да започна отново.   Tired

# 146
Здравейте момичета, сега си получих изследванията за щитовидната жлеза. Може ли някой да направи коментар за следните резултати:

FT4 16.80    реф. /10,30-24,50/
TSH 1.56    реф. /0.35-5,00/
TAT 51.10   реф. /до 40.00/
MAT 42.80 реф. /до 35.00/

Трябва ли да се притеснявам за тези ТАТ и МАТ? Предварително ви благодаря!

# 147
На мен пък с толкова "ако"та ми е това ин витро.. ако не се пукне фоликула, ако се оплоди яйцеклетката, ако не спре да се дели, ако се имплантира.. брр. Май съм единствената, която си иска инсеминацията Grinning

# 148
  • София
Момичета, кога ще ми се обадят най-късно днес за прегнил?
Пуснах сутринта хормони (без преглед)  по заръка на д-ра и като си ги гледам съм си за прегнил точно днес, дали не са ме забравили?  Embarassed
мен ме забравиха последния път.
чаках, чаках, никой не се обади. след работа натоварихме детето на колата и на място.
оказа се че някой ми прибрал досието, пък вътре написано кога да слагам прегнил кога да ходя на пункция.

# 149
Дивост, май наистина си права, че си единствената. Wink
За новите лекари - настройвате се предварително. Не може да искаме хората деца да не раждат и да не си гледат семействата или да работят по седем дни в седмицата, защото вярваме само и единствено на един лекар. Следващите ще бъдат също толкова добри. Много се говореше против Райков, но всъщност беше добър. След това се говореше против Шефкетова в тази тема как нямало успели при нея, резултатът е долу. По-спокойно, важното е екипът да е добър, не преценяйте новите лекари без дори да са ви прегледали и веднъж!
Дария, аз бих си направила консултация. Всичко ще е наред, спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт