Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 254
  • 788
  •   1
Отговори
# 150
  • София
мен ме забравиха последния път.
чаках, чаках, никой не се обади. след работа натоварихме детето на колата и на място.
оказа се че някой ми прибрал досието, пък вътре написано кога да слагам прегнил кога да ходя на пункция.
Май и при мен така се е получило... Звъннах и сега чакам да ми върнат обаждане. Simple Smile

# 151
  • София
Закъснява ми цикъла(ама не съм бременна), трябваше да започнем първа стимулация. Но пък и доки е в отпуск, та не бързам. Simple Smile
Да ви попитам преди първата инвитро процедура какви бяха очакванията ви? Вярвахте силно, че ще се получи или обратно?
Аз толкоз много съм повярвала, че не знам, ако не се случат нещата, как ще го преодолея.

Аз си знаех, че ще е неуспешно. И колкото и да слушах, "Мисли позитивно" (вече ми се гади от този израз) знаех, че нищо не е станало. Просто го усещах. Преодолява се, макар и гадно, и със сълзи. Дано ти да успееш   Hug

# 152
Момичета в следната ситуация съм: в понеделник бях на проследяване за биопсия и доктор Шефкетова ми каза , че имам фоликул 21мм. и ми каза от сряда да започна тестове за овулация. Аз ги започнах във вторник вечерта още и до сега нямам положителен тест. Мисля, че фоликула трябва вече да се е спукал след като в понеделник е бил 21мм и може би овулацията ми е била във вторник и съм изпуснала момента. Какво мислите? За 18.00 имам час за една лекарка да ме види, за да знам какво става. Кофти ми е че ако съм я изпуснала губя още един месец, а и без това след неуспешното икси декември чаках цикъл 63 дни.

# 153
Момичета в следната ситуация съм: в понеделник бях на проследяване за биопсия и доктор Шефкетова ми каза , че имам фоликул 21мм. и ми каза от сряда да започна тестове за овулация. Аз ги започнах във вторник вечерта още и до сега нямам положителен тест. Мисля, че фоликула трябва вече да се е спукал след като в понеделник е бил 21мм и може би овулацията ми е била във вторник и съм изпуснала момента. Какво мислите? За 18.00 имам час за една лекарка да ме види, за да знам какво става. Кофти ми е че ако съм я изпуснала губя още един месец, а и без това след неуспешното икси декември чаках цикъл 63 дни.
При мен се получи следното. Имах голям Ф над 20 мм и док каза да продължа да се тествам от следващия ден. Като се прибрах същата вечер направих първия тест и хоп силно червени две черти. На сутринта пък теста беше уклончив, по-скоро отрицателен. Тестовата беше малко по-бледа от контролната, но това с първата урина. Прочетох си упътването и там изрично пише да не се прави с утрешна урина. След още 2 часа го повторих и си беше +. Тогава се обадих и на спешния и им разказах всичко подробно. Пет дни по-късно бях на биопсия. Хубаво си решила днес да те види лекар.  Успех!  Hug

# 154
А аз съм имала огромен фоликул, и пак не съм имала овулация в дадения МЦ.

# 155
Здравейте момичета, нова съм, първи стъпки правя сега. Днес бях на пункция и съм малко разочарована. Извадиха една яйцеклетка "много лоша"  Cry Аз съм при д-р Шефкетова, много е сладка и много и се радвам на бременността. Дано ни зарази всички нас. Тази седмица на един от прегледите присъстваше един доктор, но за съжаление не си спомням как се казва, а днес преди пункцията ме прегледа д-р Тихомирова. Много е сладка и внимателна, предполагам, че това са новите попълнения към екипа.
Успех желая на всички ви и много положителни тестчета до Великден.

# 156
Как изглежда д-р Тихомирова - руса ли е или е червенокоса?

# 157
Как изглежда д-р Тихомирова - руса ли е или е червенокоса?

Червенокоса

# 158
  • София
миналия месец беше руса и с по-дълга коса

# 159
Здравейте момичета, на 24.02 правихме инсе на естествен  Цикъл, д-р Персенска каза, цитирам-след 10 дни тест. Да кажа че сме с мъжки фактор и тази година ще направя 40 години.  Направих теста днес в 14ч.  и резултата е 1,08 при реф. стойности 0-5. Тоест отрицателен, но за да го сравни трябва ли да правя след два дни нов?

# 160
Рене, този резултат е категорично отрицателен, но не знам дали след инсе тестът не трябва ли да е поне на 15-16 ден след него?

# 161
При мен тестът за бременност е отчитал положителен резултат два три дни преди закъснението.
Може би е индивидуално.

# 162
Рене, този резултат е категорично отрицателен, но не знам дали след инсе тестът не трябва ли да е поне на 15-16 ден след него?
Това инсе е второ, при първото М дойде 11 или 12 ден след инсето,  разликата е че първото беше стимулирано.

# 163
Здравейте момичета, на 24.02 правихме инсе на естествен  Цикъл, д-р Персенска каза, цитирам-след 10 дни тест. Да кажа че сме с мъжки фактор и тази година ще направя 40 години.  Направих теста днес в 14ч.  и резултата е 1,08 при реф. стойности 0-5. Тоест отрицателен, но за да го сравни трябва ли да правя след два дни нов?

Моето инсе беше в средата на февруари и ми казаха да направя кръвния тест на 14-15 ден. Струва ми се рано на 10и ден, нищо не пречи да го повториш, все пак имплантацията може да се случи и на 12и ден след инсеминацията.

# 164
Здравейте момичета, 10-ден след трансфер на 2 ембриончета на 4-ти ден(морула), резултат от кръвен тест - 204,22. Дали са се хванали и двете?
Честито за резултата,само на прегледа ще разбереш дали са 2.Моят резултат на 11 ден бе 578.50 на 2 5-дневни и днес станаха на 15г.с.

Здравей Ирина, благодаря за пожеланието. И на теб ти желая безпроблемна бременност и раждане. На кой ден от трансфера ти беше прегледа? И кои теми четеш сега?
На 5 ден и беше ЗЕТ. Чета и тук и Забременели след инвитро

Общи условия

Активация на акаунт