Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 290
  • 788
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Момичета, имам една молба...
Моля тези от вас, които на скоро са минали стимулация по къс протокол, да ми напишат на кой ден от цикъла им се падна пункцията. Знам, че не трябва да си правя така планове, но аз в понеделник започвам стимулация (на 3-ти ден), а другата събота трябва да бъда в Габрово на едно важно събрание... Та се чудя, има ли вероятност при старт в понеделник, да има пункция в събота или неделя?  newsm78 Не мога ии не мога да си спомня как беше преди година и половина...

# 166
Аз бях на 10 ден и мисля, че беше ранна пункция. По-важно е кога ще те викат на прегледи май.

# 167
Кали, аз мисля, че предвид че не ти е първа пункция, няма как да избухнеш с 4 дена стимулация, но знае ли човек.. Затова по-скоро говори да започнеш лекарствата от следващия - 4 ден, ако хормоните го позволяват, естествено. Успех!

А, да, и си искай протокола от предходната стимулация на прегледа и ще се ориентираш най-точно по твоите реакции.

# 168
  • София
най-кратката стимулация, за която някой е споделил тук е била 6 дни, като се сложи и ден след прегнила значи поне следващия понеделник, но пък последните дни прегледите са на често, дори и всеки ден  Rolling Eyes

# 169
Искате ли утре да ходим на концерта на "Майки за донорството" и "Искам бебе".Simple Smile в 15.30 на бул. Мария Луиза 106. Точно до централна гара.

# 170
Кали, аз започнах стимулация на 2-ри ден. След това ме извикаха на преглед на 6-ти и 8-ми ден. На девети ден - прегнил. И пункцията - на 11-ти. И двете ми стимулации преминаха по този начин като дни. Успех. newsm10

# 171
Моля, някой да микаже какви са необходимите изследвания преди лапароскопия. Благодаря!   bouquet

# 172
  • София
На 4.03 Шефи видя фоликул 21мм.Препоръча  luvbed петък и събота . Правя вече 3 тест за овулация и са само отрицателни  Sad . До сега с тест овулация никога не съм засичала,а чета и спазвам указанията. Как преодоляхте този проблем?  

# 173
Моля, някой да микаже какви са необходимите изследвания преди лапароскопия. Благодаря!   bouquet
Когато правих миналата година лапароскопия в Надежда изследванията ми ги пуснаха в деня в който ме приеха и не съм плащала за тях,влизаха си в цената на лапарото.Сега не знам дали има промяна.Най-добре се обади и попитай

# 174
  • София
На 4.03 Шефи видя фоликул 21мм.Препоръча  luvbed петък и събота . Правя вече 3 тест за овулация и са само отрицателни  Sad . До сега с тест овулация никога не съм засичала,а чета и спазвам указанията. Как преодоляхте този проблем?  
явно не пукаш фоликулите. отиди да видиш тези дни на ултразвук.

# 175
eklektus, имам предвид освен кръвна група, необходимо ли е да подготвя микробиология или нещо друго? като цяло какво се изисква като подготовка?

# 176
Момичета някоя от вас правила ли е разширена биопсия - 400лв.? Моля споделете,кога получихте отговор с коментар? Аз я направих началото на февруари,вчера ми казаха че най-накрая е готова,писах на Шефкетова,но никакъв отговор  newsm78

# 177
eklektus, имам предвид освен кръвна група, необходимо ли е да подготвя микробиология или нещо друго? като цяло какво се изисква като подготовка?
Не са ми искали микробиология или други,носих си картончето с кръвна група,направлението от личния лекар и другите ми ги пуснаха там,също ми направиха и рентген на сърце и бял дроб.

# 178
Момичета, имам една молба...
Моля тези от вас, които на скоро са минали стимулация по къс протокол, да ми напишат на кой ден от цикъла им се падна пункцията. Знам, че не трябва да си правя така планове, но аз в понеделник започвам стимулация (на 3-ти ден), а другата събота трябва да бъда в Габрово на едно важно събрание... Та се чудя, има ли вероятност при старт в понеделник, да има пункция в събота или неделя?  newsm78 Не мога ии не мога да си спомня как беше преди година и половина...

Всяка жена реагира различно на лекарствата, а и самите лекарства са доста различни. Каквито и сметки да правиш, изобщо не се знае какво ще се случи. Дано нещата ти се случат както искаш!

# 179
Честит празник, мили дами!   bouquet
Пожелавам ви +тестове и всички да чуем думичката "мамо" !

Общи условия

Активация на акаунт