Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 34

• 64 229
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
zima,ако не те притеснява ще споделиш ли няколко думи за тази вторична аменорея - в последствие ли се е получила, от хормоните ли е?
И аз имам доста слабичка лигавица 4мм след 12ти ден, ако мога така да се изразя, но доки каза, че от стимулацията ще стане ок.

gerda1, моята диагноза е в следствие след раждане секцио преди 11 год. Лекарска грешка която ми коства 10 годишни мъки по лекари. Ти поне имаш лигавица а аз въобще нямам. нямам и месечен цикъл години наред. Най-лошото е че лекарите като ме видят и се чудят часове как така и какво да ме правят. Хормони никога не съм приемала моите са били винаги в норма, яйчниците ми са заредени с безброй големи фоликоли всеки месец, но пустата лигавица я няма и не могат да постигнат резултат .Просто не се образува. И сега стигнах и при Стаменов, чакам с нетърпение септември за да чуя и неговото мнение по казуса.
Пожелавам успех на теб!

# 481
Обясних им, че става въпрос за начало на стимулация, но отказаха. Обясниха ми, че никой от лекарите не работел в неделя. Със сигурност знам, че работят когато има пункции, но това е логично. не мога да си спомня обаче дали съм ходила за начало на стимулацията в неделя. Както и да е. Каквото сабя покаже. Дано пък нещата да протекат добре. Знам ли

# 482
  • София
Обясних им, че става въпрос за начало на стимулация, но отказаха. Обясниха ми, че никой от лекарите не работел в неделя. Със сигурност знам, че работят когато има пункции, но това е логично. не мога да си спомня обаче дали съм ходила за начало на стимулацията в неделя. Както и да е. Каквото сабя покаже. Дано пък нещата да протекат добре. Знам ли

Не се ппитеснявай, д-р Персенска ми е казала, че до 4 ден може. На мен също утре ми е втори ден и си записах час за понеделник.

# 483
Благодаря ти, Nadin. Да си пожелем успех Grinning

# 484
  • София
Благодаря ти, Nadin. Да си пожелем успех Grinning

Стискам палци и за двете ни и за другите момичета Simple Smile

# 485
Моят трансфер се отложи, ембриончето ми изостава един ден в развитието и вероятно ще го замразят. Живот и здраве другия месец ще правя пак на ЕЦ. Пролетта е сезонът на чудесата, пожелавам успех на всички  Hug

# 486
  • София
Здравейте! Аз ви чета тайничко и скоро ще се включа, защото тепърва започваме. Имам обаче едно въпросче. Предстои ми цветна снимка и исках да ви попитам каква цена е? На 15 страница прочетох, че е 243 лв с упойката, но днес питах една позната, която си я прави преди месец и тя каза , че без упойка е 500 или 550 лв. Тя си прави няколко неща на куп и затова се съмнявам, че може да се е объркала, защото след като една потребителка спомена цената тук, никой не я коригира. Та въпросът ми е: каква е цената на цветната снимка? Благодаря предварително и...ще пиша пак. Успех на всички. Simple Smile

# 487
243 лв. всичко - кръвни изследвания, упойка.

# 488
  • Burgas, Bulgaria
На 12 март правих цветна снимка и платих 220лв с упойка, като мисля, че упойката е към 50лв, но не съм сигурна. За изследванията платих 42лв, от които по мое желание включих глюкоза за 3лв и ТСХ за 16лв, т.е. 23лв са задължителните ПКК и другото не знам какво беше. Така,че 243лв с упойка и изследвания.

# 489
Момичета, от клиниката ми казаха, че вече не изискват пълна кръвна картина и урина със седминет преди лапароскопия. Това ми е много странно ... как така изведнъж отпадна. Мислех, че е задължително преди всяка операция. newsm78

# 490
Това не може да е вярно.

# 491
Не ги искат най-вероятно предварително, това са имали предвид, а в деня на операцията сутринта се минава и се дава кръв за ПКК, урина, и кардиолог.

# 492
Мне, няколко пъти попитах - отпадат изцяло ли? И жената каза да. Не знам какво да мисля... Но те стават за 2 часа някъде нали?

# 493
И по-бързо стават. Сутринта те приемат в спешен кабинет, оттам те насочват, ако трябват някакви изследвания, те са и включени в цената. Спокойно, не го мисли или ако искаш звънни пак, за твое успокоение.

# 494
  • Варна
Не ги искат най-вероятно предварително, това са имали предвид, а в деня на операцията сутринта се минава и се дава кръв за ПКК, урина, и кардиолог.

Точно това са имали предвид...  Mr. Green
За да ги направиш там, а не да си ги носиш от друга лаборатория...  Mr. Green
Ако искаш, можеш да се заядеш и ще видиш как ще ти обяснят както трябва.
Ако просто ти е притеснено - споко...  Stop Ще ти ги пуснат сутринта преди Лапарото...

Общи условия

Активация на акаунт